Şimdi Ara

4000TL ile Bilgisayar toplayabilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayar parçalarından pek anlamıyorum konuya direk girmek istiyorum 4000TL Bütcem var oyun oynamak için kasa toplamak istiyorum PUBG GTA5 CSGO Fortnite gibi oyunlar oynamak istiyorum bu kadar bütçeyle bu oyunları oynayabilecek kasa toplayabilirmiyim hangi parçaları kullanmalıyım Youtube üzerinden bir kaç kasaya baktım parçalarla ilgili bilgim olmadığı için buraya yazmaya karar verdim yardımcı olan olursa sevinirim

• İncehesap, teknobiyotik gibi sitelerden hazır sistemlere bakabilirsiniz. O bütçeyle daha iyi bir sistem almış olursunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alıyorsun ve bana dua ediyorsun

TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Teknobiyotik P1,5 AMD Ryzen 5 2600X 3.6GHz, GTX1660TI 6GB, 8GB Ram, 480GB SSD Oyun Bilgisayarı
    https://www.teknobiyotik.com/amd-ryzen-5-2600x-3-6ghz-gtx1660ti-6gb-8gb-ram-480gb-ssd-oyun-bilgisayari.html

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

Alıyorsun ve bana dua ediyorsun

https://www.teknobiyotik.com/amd-ryzen-5-2600x-3-6ghz-gtx1660ti-6gb-8gb-ram-480gb-ssd-oyun-bilgisayari.html
    Bazı sitelerde kasa stokta var yazıyo ama içindeki bileşenlere baktığımda stokta olmadığı yazıyo bunda onun gibi bi durum yaşanırmı bide montajlanmış haldemi geliyo işletim sistemi filan yani tamamen hazırmı geliyo açıklamada işletim sistemi yok yazıyoda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necomio -- 1 Kasım 2019; 23:22:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: necomio

Bazı sitelerde kasa stokta var yazıyo ama içindeki bileşenlere baktığımda stokta olmadığı yazıyo bunda onun gibi bi durum yaşanırmı bide montajlanmış haldemi geliyo işletim sistemi filan yani tamamen hazırmı geliyo açıklamada işletim sistemi yok yazıyoda

Alıntıları Göster
    Bu sitede stok problemi olmaz. Montajlı da alabilirsin montajsız alıp kendin de toplayabilirsin. Freedos gelir. İşletim sistemini de sen kurarsin

• quote:

Bu sitede stok problemi olmaz. Montajlı da alabilirsin montajsız alıp kendin de toplayabilirsin. Freedos gelir. İşletim sistemini de sen kurarsin

Alıntıları Göster
    Anlamadığım altta Bellek seç vs. gibi şeyler var ben direk onlardan bişey seçmeden sadece Kurulum hizmeti ve Windows deneme sürümünü seçiyorum satın aldığımda kurulu biçimde gelmesini istiyorum bunları seçmem yeterli dimi eksik bişey çıkmaz içinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: necomio

Anlamadığım altta Bellek seç vs. gibi şeyler var ben direk onlardan bişey seçmeden sadece Kurulum hizmeti ve Windows deneme sürümünü seçiyorum satın aldığımda kurulu biçimde gelmesini istiyorum bunları seçmem yeterli dimi eksik bişey çıkmaz içinden

Alıntıları Göster
    Sadece Windows 10 için 60 lira çok hocam. Lisanslı olsa neyse... Donanım seçmenize gerek yok. 480 GB SSD ile geliuor zAten.

Eğer ben kuramam Windows falan derseniz tabi seçin ama kurarım derseniz sadece montaj seçin. Ben burdayım sormak istediğiniz bişey varsa pm'den veya burdan fark etmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • windowsa para verme. hem öğrenmiş olursun burda yardımcı olurlar. hicbirsey bozulmaz Windows kurarken. öğrenirsin yani. o paraya da pizza al ye sevdiğin ne varsa ona ver parayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanaat34

windowsa para verme. hem öğrenmiş olursun burda yardımcı olurlar. hicbirsey bozulmaz Windows kurarken. öğrenirsin yani. o paraya da pizza al ye sevdiğin ne varsa ona ver parayı.
    Teşekkürler yardımlarınız için dfk24 arkadaşlada konuştuk oda yardımcı olacak problem çıkarsa rahatsız ederim sizi
  • necomio N kullanıcısına yanıt
    ben askerde olacağım ama arkadaşlar çok yardım severler yardımcı olurlar. şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan

• quote:

Alıyorsun ve bana dua ediyorsun

Guc kaynagi cok sikintili, en ucuzunu koymuslar bozulma olasiligi cok yuksek kisa surede. Ssd de iyi degil.

Pulse vega 56 - 1950tl
    Ryzen 5 2600 - 820tl
    T force vulcan 8gb 3200mhz - 250tl
    250gb mx500 ssd - 300tl
    Be quiet u9 700w - 510tl
    Asrock b450m-hdv - 485tl
    Ayni kasa - 290tl

Totalde 4600 yapti ama linktekinden %10-15 daha iyi performansi var. Ssd/guc kaynagi daha duzgun ve kaliteli oldugu icin daha uzun omurlu bir sistem. Illa linkteki pcyi alacaksan guc kaynagina bi ayar cekmeni oneriririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vasto Lorde kullanıcısına yanıt
    Diğer güç kaynaklarından birisi olabilirmi Güç Kaynağı yükselt bölümünde olanlardan

• necomio N kullanıcısına yanıt
    Dostum tamamen kisisel tercih meselesi. Bu tarz hazir sistemlerde hep en dusuk seviye anakart/guc kaynagi/ssd uclusunu kullaniyorlar. Bunu aldin kesin bozulacak diye birsey yok. Benim basima geldi, o yuzden garantiye aliyorum. Daha yuksek secenek yaparsan zaten benim onerdigimin butcesine cikiyorsun. Bu hazir sistemi alacaksan boyle alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vasto Lorde kullanıcısına yanıt
    700 watt ne hocam elektrik süpürgesi çalıştırmayacağız

Ayrıca bütün ürünler dediğiniz fiyatlardan daha pahalı. İkinci el alıyorsunuz herhalde siz...

• quote:

700 watt ne hocam elektrik süpürgesi çalıştırmayacağız

Ayrıca bütün ürünler dediğiniz fiyatlardan daha pahalı. İkinci el alıyorsunuz herhalde siz...
    akakceden baktım fiyatlara. vega 56 güç kullanımı anlamında sıkıntılı olabiliyor, 600w bile önerilmiyor internette bakabilirsin yabancı kaynaklara. anlık 300w üzerine çıkmaları olabiliyormuş kartın.
  • en olsam hazır sisteme para vermem asla.Özellikle anakart ssd ve psu içerikleri en düşük işe yaramaz modeller.Bir de bu aralar forumda moda oldu hazır sistem tavsiyesi forumun donanım forumu olduğunu donanımları da eğer uygun değil ise kimse sıfır almadığını birkaç kişi hatırlıyor galiba.Gerçi bunda ikinci el bölünün ölüyor olmasını da kabul etmek lazım.Yeni de uygun fiyattan satan arkadaşlar var ve her zaman söylerim garantili ikinci el yada temiz bir ikinci el sıfırdan çok daha karlı ve mantıklıdır.

Örneğin;

ryzen 2600x var sistemde ve 1200 lira fiyatı var bu fiyata hatta daha ucuzuna ryzen 3600 satıldı forumda
    Aynı şekilde 500 liraya asrock b450m alacağına daha kaliteli bileşenlere sahip msi ve asus anakartları var forumda sıfır veya 2-3 aylık
    veya ekrankartı 2000 tl vereceğine yanılmıyorsan rtx 2060 vardı forumda
    300 liraya çok daha iyi bir psu alabilirsin forumdan.

İşin özeti yine 4000 lira harcarsın ama 5500-6000 tl lik bir sistem toplarsın kendine

• Hazir sistem ayri ayri 0 almaktan ucuz ve ikinci el olayinda mutlaka ayni sehirden olup gidip test ederek almak gerekiyor.
    Bizim ikinci el kisminda durum daha vahim 0 i 1200 lira ise bizdeki ikinci elde 1250 lira oluyor fiyatlar ha uygunuda varmi var ama 1150 liraya yani 50 lira icin ikinci el deymiyor
  • ikinci el full kasa alın , hem çalışırken görün, hem tek tek parça satanlar genelde kendi bozuklarını satmaya kalkıyor. Deneyin ama gerekirse saatlerce kurcalayın. Zaten buna izin vermeyen biri bir şeyler saklıyordur.

İkinci el 5000 tl ile 4k oynarsınız o oyunları.
  • Ben bu kasayı aldığımda günde max 2-3 saat geçiricem başında yetmezmi

• www.sinerji.gen.tr
    Sinerji Neon Serisi B45-RX590+ Ryzen 7 2700X 16GB 240GB SSD RX590 Nitro+
    https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-neon-serisi-b45-rx590-ryzen-7-2700x-16gb-240gb-ssd-rx590-nitro-pmu419500

bu sisteme bakabilir misin? bu işlemci ile bu fiyat çok cazip görünüyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.