Şimdi Ara

4000 TL'ye DDR4 Sistem Toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu anda i5 4460 ve R9 285 bilgisayarım var. Artık işlemcisi i7 bir bilgisayar toplamak, ve AMD'den kurtulmak istiyorum. (Eski bilgisayarımı da kardeşime vereceğim)

Kafamda i7 4790, GTX 970 bir sistem var ancak upgrade edilebilir bir sistem olmasını istiyorum. Topladığım sistemi birkaç arkadaşı sundum, dengesiz dediler, bu bütçeye DDR4 bellekler kullanırsan daha uzun ömürlü olacağı kanaatinde olduklarını söylüyorlar.

Görünüşe de önem veren bir insanım, mümkünse bilgili arkadaşlar COOLER MASTER kasalı, i7 4790 ve GTX 970 tabanlı bir sistem önerisi alabilir miyim?

Dipnot: Hayali sistem diyenlere birkaç fotoğraf atacağım :)

• eternalxd kullanıcısına yanıt
    Su anki sistem gayet yeterli bence... Skylake e gecmek hic bir sey vermez size islemci yonunden.

4000 lira su an yatirmak yerine 2 yil saha kullanin sistemi, ekran karti yetmezse onu degistirin gerekirse... Ben kesinlikle sistem toplamazdim su an

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemciniz ve ekran kartı çok güçlü zaten, neredeyse fark görmezsiniz kurduğunuz sistemde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bencede tamamen gereksiz olur.

• 2,3 sene sonra değiştirin

• Arkadaşlar eski bilgisayarımı kardeşime vereceğimi belirtmiştim zaten. Mecburiyetten ötürü topluyorum, şimdi param varken en iyisini toplayayım diyorum.
    4000 liraya monitör dahil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağrı.K

4000 liraya monitör dahil mi?

Hayır, BenQ XL2411Z monitörüm var.
    CM kasa istediğiniz için bu kasayı seçtim. Kendi tercihim değildir.

• Çağrı.K kullanıcısına yanıt
    Sistemi çok beğendim, bileşenler harikulade duruyor. HDD'i 2TB, GPU'yu NVIDIA yapıp alacağım bu sistemi. Ayrıca Güç Kaynağı'ndaki Bronz sertifika dikkatimi çekti, bir yerde bir ürün hakkında "Gold sertifika olması büyük avantaj" denmişti. Bu kadar önemli mi sertifika?
    Güç kaynağı sertifikaları elektrik kullanımındaki verimliliği belirtir. Eklediğim resimde ayrıntılı tablo mevcut.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.