Şimdi Ara

4000 TL oyun bilgisayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

https://store.donanimhaber.com/df/73/1a/df731a7fa8f3289a0170dab0fe687f23.jpg
     4000 TL oyun bilgisayarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kte4optik -- 10 Haziran 2015; 18:43:09 >

• 5820k - 8gb Ram - R9-290 - 1Tb Hdd
     4000 TL oyun bilgisayarı

4000 TL oyun bilgisayarı
  • kte4optik K kullanıcısına yanıt
    Ram yanlış Koyduğun ram DDR4 senin aldığın anakart ddr3 desteliyor.
    güç kaynağı fazla
    Kasaya giden para fazla vsvs

kısaca olmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 10 Haziran 2015; 19:05:09 >
  • Düşünülebilir, 4031 tl
     4000 TL oyun bilgisayarı
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    ram konusunda haklısın yanlışlıkla koymuşum. İstediğim marka ram yoktu corsair koydum bende normalde gskill ddr3 8 gb ram alıcam. Güç kaynağı ve kasaya gelince ileriye dönük sağlam bi bilgisayar olması bakımından onları seçtim. Ayrıca oc yapmayacağım. bunlara göre sen bi sistem toplarsan sevinirim.
  • testerenecmi kullanıcısına yanıt
    oc yapmayacağım ayrıca ekran kartında msı'ı tercih ederim.
  • Şu şekilde düzenlersen sorun kalmaz.

Ekran kartını MSI GTX 970 GAMING 100ME almanı öneririm içinden çok güzel bir mouse pad hediyesi çıkıyor.

4000 TL oyun bilgisayarı

http://www.novabilgisayar.com/pc.asp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Koyduğun anakart çift nvidia ekran kartı desteklememekte bu yüzde 750W fazla yazdım ama yazarken aceleye geldiği için açıklayamadım Elindeki psu tek kullanılan nvidia kart için yüksek bir değer (gittikçe enerji verimliliği yüksek kartlar çıkarıyor düşük tüketim ) üst düzey amd crossfire içinde doğal olarak düşük bir değer.

Marka mevzusuna gelince hiç takılma bu kartların kronik sorunu olan bobin ağlaması msi de heleki gaming modelinde daha yüksek oranla çıkıyor.5 tane kart değiştiren arkadaş var forumda .(asusda az ama servisi çok kötü bu yüzden asus öneremiyorum yoksa asus kullanıcısıyım) Yinede kartı başka yerden uyguna alabilirsin senin tercihin

Ayrıca oc yapılan işlemci power ve kasaya göre daha ileri dönük olacaktır)

İsteklerine yönelik yazıyorum(i5 i7 farkı çok az oyunda görülür ama oc istemiyorsun i7 ileri dönük olacaktır.) Necmi hoca hem Sli destekli anakart hem oc yatkın sistem yazmış mantıklı olacaktır.

http://i.hizliresim.com/mPZ3k2.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 11 Haziran 2015; 10:38:28 >

yorumun için teşekkürler. önerdiğin sistemi beğendim. ama ssd almayı düşünmüyorum(şimdilik). Çünkü monitör de almam lazım fiyat biraz artıyor. Ayrıca oc yapmak istemememin sebebi daha önce hiç yapmadım doğrusu nasıl bişey bilmiyorum ve 4000 tl verdiğim bilgisayarda sıkıntı çıksın istemiyorum. Öğrendiğime görede oc oyun için çok gerekli değilmiş. i5 4690 şuanki güncel oyunlar için yeterli değilmi sence?
    Oc seni ilgilendirmediği için daha uzun ömürlü olacağını düşündüğüm için i7 4790 koydum

4690 alabileceğin en mantıksız işlemci 4590 la arasında gerçekten hissedilir bir fark yok ve 2 si aynı zamanda servis dışı kalacaklar. 0.2 ghz için değmez açıkçası bu yüzden 4590 öneriliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 11 Haziran 2015; 13:21:25 >
  • hakanbalcı82 kullanıcısına yanıt
    Kampanya sadece msi değil asus da katılıyor İntelin kampanyası yönlendirirken dikkat edelim
    https://toptechcashback.com/tr/tr/pages/cpumb/qualifying

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 11 Haziran 2015; 13:51:22 >
  • Son olarak bu 2 sistemden hangisi ?
     4000 TL oyun bilgisayarı 4000 TL oyun bilgisayarı

2 ci sistemdeki eksik anakartın muadili gigabyte gaming 5 e göre düşük olması (giga gaming oc yeteneği kapasitesi gerçek 8 fazdan dolayı yüksek)

i7 li sisteme de soğutucu alınmalı anakart asus alınmamalı (profilime bakarsan asus ürünlerini kullanıyorum kendi anakartım asus z97 AR) servis problemleri nedeniyle önermiyorum.

Monitör güzel

Vatandan alışveriş yapılmamalı

msi ekran kartları cw sorunu çok yüksek oranda çıkar başka modellere bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 11 Haziran 2015; 15:13:46 >
    Vatandan neden almamalıyım ?
    Başkasının iade ettiği ürünü rafa koymasından ve geri başkasına satmasından ötürü olabilir.Özellikle cw leri ekran kartlarına boyle yaptıklarını gözlerimle gördüm.
    Malı satana kadar arkasında durup sonra seni süründürdükleri için. (kutudan bozuk çıkan ürüne 2 ay yenisi gelsin diye bekleyebilirsin bekledik Bu sehirde Vatan sürüsüyle var.)

Piyasadan yüksek kur hesaplamaları ve mal alış fiyatını yüksek tutmaları mağaza internet fiyatlarının bile birbirini tutmaması.

Kötü montaj yapar (kablo düzeniyle uğraşmaz( kablo eksik takar forumu biraz araştırman yeterli olacaktır.

gidince bu psu yetmez ağbi deyip üst seviye kasa da itelerler.

rafta duran ürüne bu yok şunu verelim der (onu sattırması lazım)

gtx970 alacak adama elde kalan 7950 referans sapphiri satmaya çalışmışlardı .(arada hiç fark yok güvencesi benim ağbi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 11 Haziran 2015; 15:24:18 >

peki bunları alabilceğim bi yer tavsiye edermisin? montaj yapan.
    Eksen bilgisayar nova inventus dan alınabilir

sinerjide az biraz montaj ücreti var dışarı yaptırıyorlar deniyor ama alan arkadaşlar var forumda güvenip çok kötü de montaj yapmıyorlar.
  • testerenecmi kullanıcısına yanıt
    bu sistem iş yapar hangi arkadaş eksilemiş acaba merak ettim dogrusu
  • son sistem o fiyata olabilecek en iyi sistem gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.