Şimdi Ara

4000 TL GAMING LAPTOP TAVSİYELERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
1
Favori
3.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaklaşık 20 gündür önemli süreler ayırarak gerek dh gerek diğer sitelerden yeni bilgisayar için araştırma yapıyorum. Limitim maksimum 4000 TL, 100 lira oynayabilir.

Şimdiye kadar konularını incelediğim bilgisayarlar: MSI GE60 0NC/0ND, MSI GE70 0NC, MSI GT70, LENOVO IDEAPAD Y500, SAMSUNG NP700G7C ve ASUS G75VX.

*Yurtdışından getirme şansım maalesef yok.

*Günde ortalama 12 saat açık kalacak ve bu 12 saatin ortalama 4 saatinde oyun oynanacak bir bilgisayar arıyorum.

*Kasa ve donanım kalitesi/sağlamlığı açısından başarılı olması ilk etken. (MSI'nin genel olarak sağlam olmadığı söyleniyor. SAMSUNG NP700G7C'nin klavyesinden dertlenenler var.)

*Çözülmeyen, kangren yazılım problemleri minimum düzeyde olmalı. (LENOVO IDEAPAD Y500'ün touchpadi, SAMSUNG NP700G7C'nin Expresscache'si konusunda sıkıntılar var.)

*Ağırlık önemli değil, ağır olabilir. 17.3 inç ekran olması daha iyi olur, ancak olmazsa olmaz değil.

*Soğutma çok önemli, ısınma sorunu olmamalı. Oyunlarda inanılmaz ısılara ulaşmasın. (Bu yönden SAMSUNG NP700G7C ve ASUS G75VX'in arkadaki büyük fanları dikkat çekiyor.)

*Fan sesi kamyon geçiyor gibi hissettirmediği ve oyun sesi tarafından bastırıldığı sürece önemli değil, soğutmayı başarması önemli.

*İşletim sistemi olmalı, ürünü aldığım haliyle ekleme/çıkarma yapmadan kullanacağım.

*Maksimum 4000 TL gibi bir bütçeyi ayırmışken 2016 sonbaharı, tercihen 2017 sonbaharına kadar kullanmayı düşünüyorum.

*Sıvı teması, duvara çarpmak/yere düşürmek gibi beklenmeyen problemler olmadığı varsayımı ile yalnızca uzun süreli ve ağır kullanıma (ağır: yalnızca oyun, multimedya. Çizim vb. değil.) isyan etmeyen ve yeni çıkan oyunları ayarları düşürerek de olsa oynatabilen bir bilgisayar olması önemli. (Bu bakımdan ekran kartı daha iyi olanlar SAMSUNG NP700G7C ve ASUS G75VX gibi görünüyor.)

*İkincil olarak SSD olsa iyi olur.

Tüm bu bilgiler ışığında tavsiye edebileceğiniz başka bilgisayarlar veya yukarıdaki bilgisayarlardan öneriniz varsa limitimi de göz önünde bulundurduğunuz yorumlarınızı bekliyorum. Limitimi biraz daha arttırmam mümkün değil.

---

Şu anda ASUS G75VX'e daha yakınım. Kampanyayla 500 TL'lik tablet hediyesi de varmış bu aralar, tüccar kafasıyla fiyatına -500 TL yazan biri olduğumdan ve aradığım özelliklere teoride uyum sağlayabileceğini düşündüğümden bu model ilk sıraya geçti. VW serisinden sonra ekran kartı olarak GTX 670MX kullanmaları çekici bir husus.

ASUS G75VX:http://www.sadecenotebook.com/Urun/Asus-G75VX-CV056H-Gaming-Laptop-pmu213378.html?ref=akakce&v=1.69.4

Bu modeli kullananlardan soğutma, sağlamlık, problemler gibi konularda yardım bekliyorum. Kullanıcıların olduğu konuyu uzun uzun okumama rağmen çok çeşit bilgisayar bir arada incelendiğinden maksimum fayda aldığımı söyleyemem.

---

SAMSUNG NP700G7C:http://www.webdenal.com/samsung-700g7c-s02tr_510340.html : Ekran kartı ve kaliteli görünümü sebebiyle ilk düşündüğüm bilgisayardı, ancak klavye problemleri ve Expresscache sorunu yüzünden uzaklaştım diyebilirim.

---

MSI GT70'i limitimi aştığından elemek zorunda kaldım.

---

LENOVO IDEAPAD Y500 henüz çıkmamasına rağmen GT 650M SLI ve sağlamlığının dile getirilmesi sebebiyle beklemeyi düşündüm. SLI desteğinin her oyun için olmaması sebebiyle biraz geri planda kaldığını söyleyebilirim.

---

MSI GE70 ve MSI GE60'dan şimdilik vazgeçtim.

---

Şimdiden teşekkür ederim.

• En iyi iki seçeneği bulmuşsunuz zaten.
    Samsung'a SSD eklendiğini düşünürsek o da 4 bin civarına geliyor.
    Samsung'un ekran kartı biraz daha iyi,Asus'unki ise yeni nesil.

İki laptop da mantıklı seçim olur.Kasaları yakından incelenip,kullanıcı yorumlarına bakıp seçim yapmak daha doğru olur.Forumda kullanıcı konuları da vardı.
    Burada incelemeler de mevcut:

http://www.notebookcheck.net/Review-Samsung-Series-7-Gamer-700G7C-Notebook.79008.0.html
    http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-G75VX-T4020H-Notebook.86730.0.html

• quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

En iyi iki seçeneği bulmuşsunuz zaten.
    Samsung'a SSD eklendiğini düşünürsek o da 4 bin civarına geliyor.
    Samsung'un ekran kartı biraz daha iyi,Asus'unki ise yeni nesil.

İki laptop da mantıklı seçim olur.Kasaları yakından incelenip,kullanıcı yorumlarına bakıp seçim yapmak daha doğru olur.Forumda kullanıcı konuları da vardı.
    Burada incelemeler de mevcut:

http://www.notebookcheck.net/Review-Samsung-Series-7-Gamer-700G7C-Notebook.79008.0.html
    http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-G75VX-T4020H-Notebook.86730.0.html

Öncelikle teşekkür ederim. İki ekran kartı arasındaki fark çok büyük değildir sanırım, bu listeye göre aralarında birkaç ekran kartı var yine de:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
    Ayrıca yeni nesil olmasının avantajı var mı, performans bakımından uçurum çıkmaz sanırım?

Samsung Fermi, Asus Kepler mimarisini kullanmış, Kepler'in daha iyi olduğunu söylüyorlar ancak nedenini bilmiyorum.

Asus'ta SSD olması, ekleme/çıkarmayla uğraşmak istemediğimden daha güzel:)

Verdiğiniz linkleri incelemiştim, ikisi de aklıma yatmıştı, açıkçası, hangisini alacağım konusunda kararsızdım. SSD ve olumsuz yorumla fazla karşılaşmamam sebebiyle Asus'a daha yakınım şu an, Samsung'da "Kaliteye önem vermemişler, klavye tuşları fırlıyor, Expresscache sorunlu" gibi problemler okudum.

Samsung güzel görünüyor dışardan, Asus'un bu modelini bulamadım teknoloji marketlerde, sadecenotebook'un mağazasına gidip inceleyip almayı düşünüyorum önümüzdeki hafta içi, fikrimi değiştirecek bir yorum gelmezse.

• Aynı araştırmayı ben de yaklaşık 1 aydan beri yapıyorum ve karar vermek gerçekten çok zor.

Asus G75 hem donanım hem de ''mat'' ve kaliteli kasa yapısıyla benim de çok hoşuma gitti. MSI GT70 ve Asus G75 arasında kaldım.

Samsung'un yukarıdaki yazılı modeli ise , ilk bakışta iyi bir seçim gibi gözükse de, problemli bir modele benziyor ve ''piano black'' tarzında kolay çizilebilir bir kasaya sahip gibi gözüküyor.

Edit: Ek olarak Monster Notebook'lar alternatif olabilir ama Monster'ların cihaz ömrü, donanım kalitesi ve firma güvenilirliği konusunda tecrübem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TreePriority -- 27 Ocak 2013; 0:59:33 >

Orijinalden alıntı: JohnV

Aynı araştırmayı ben de yaklaşık 1 aydan beri yapıyorum ve karar vermek gerçekten çok zor.

Asus G75 hem donanım hem de ''mat'' ve kaliteli kasa yapısıyla benim de çok hoşuma gitti. MSI GT70 ve Asus G75 arasında kaldım.

Samsung'un yukarıdaki yazılı modeli ise , ilk bakışta iyi bir seçim gibi gözükse de, problemli bir modele benziyor ve ''piano black'' tarzında kolay çizilebilir bir kasaya sahip gibi gözüküyor.

Ben MSI GT70'i bütçem sebebiyle alamıyorum, ancak MSI için genel olarak kasa kalitesinden ödün verip yüksek donanım kullandığından bahsediyorlar. Kendim görmedim, kulanmadım, doğru mu bilmiyorum, ancak böyle bir tartışma olduğu bir gerçek.

Samsung'un şık görünümü var, ama kullanıcıların yorumlarını okuduğumda bana da problemli bir model gibi göründü, zira birçok kullanıcı aynı sorunlardan muzdarip. Çizilebilirlik konusunda katılıyorum.

Ben Samsung ile Asus arasında kalmıştım, ancak Asus'un yukarıda yazılı olan modeline ilişkin genel probleme rastlamadım henüz. Asus'un bu modelini kullanan birkaç kişiye özel mesaj da attım, hepsi oldukça memnun, özellikle kasa ve soğutma konusunda başarılı olduğunu belirtmişler, benim için en önemli iki etken.

Edit: Monster laptopları bekleme ve gecikme nedeniyle hiç düşünmedim. Ayrıca Monster konusunda türlü türlü şikayetleri var kullanıcılarının, içine istenen parçanın takılmaması, soğutucu borularının eksik takılması gibi problemler çıkmış. Bu nedenlerle genel olarak da güven vermiyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Propizio -- 27 Ocak 2013; 1:06:12 >

• al asus u hemde tablet hediyesi var kaliteli bir kasası var oldukcada saglam 3d olayıda fena değildi ilk cıkanlarda g53um vardı servis konusunda oldukca ıyı sadecenotebook yane sinerji bilgisayarda oldukca yüksek güvenilirliğe sahip bir şirket samsung hakkında formda klawye konusunda sikayetler okudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    1600 ₺ Notebook Tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    4000 TL Monitör önerisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yurtdisindan alamamaniz kotu olmuş.alienware,razer,xmg falan bunlar türkiyedekilerden daha ucuza daha kaliteli mal satiyorlar.ben olsam msi seçerdim çünkü adamlarin işi bu :D profesyonel oyuncular bile kullaniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diecop

al asus u hemde tablet hediyesi var kaliteli bir kasası var oldukcada saglam 3d olayıda fena değildi ilk cıkanlarda g53um vardı servis konusunda oldukca ıyı sadecenotebook yane sinerji bilgisayarda oldukca yüksek güvenilirliğe sahip bir şirket samsung hakkında formda klawye konusunda sikayetler okudum

Kasa kalitesi ve soğutma benim için en önemli şeyler, bu konuda kullananlar oldukça iyi olduğunu söylediler Asus'un bu modelinin. 3d idare eder seviyedeymiş, çok mühim değil ancak idare eder bile olsa ekstra olarak değerlendirilebilir. Sadecenotebook için olumlu yorumlar okudum sadece, problem yaşayana rastlamadım henüz. Samsung np700g7c'de çeşitli problemler olduğu söyleniyor dediğiniz gibi.

---

quote:

Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

Pesin paran varsa amerikadan komisyonla urun getiren arkadaslar var forumda 4000tl yi gozden cikarttiktan sonra en iyi secim alienware olur diyorum

quote:

Orijinalden alıntı: russell26

yurtdisindan alamamaniz kotu olmuş.alienware,razer,xmg falan bunlar türkiyedekilerden daha ucuza daha kaliteli mal satiyorlar.ben olsam msi seçerdim çünkü adamlarin işi bu :D profesyonel oyuncular bile kullaniyor.

Yorumlarınız için teşekkürler, yurtdışında benzer ürünleri daha uygun fiyata alabileceğimi biliyorum ancak yurtdışından biri aracılığıyla ürün getirtme imkanım bulunmuyor, çıkabilecek sorunlarda muhatap bulmakla uğraşmak istemiyorum.

---

quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Tekrar bakınca Asus daha mantıklı.
    Nexus tablet hediyesi de güzel olmuş.Değeri 500 lira civarı.Kullanmasanız bile satarsınız.

Asus'ta hem SSD var hem de 500 TL'lik tablet fiyatını kafadan -500 TL olarak çıkardığımdan Asus'un fiyatı 3500 TL'ye geliyor. Bu fiyata bu donanım, sağlamlık ve soğutma performansını alabileceğim benzer bilgisayar yok sanırım piyasada, varsa duymak isterim tabi:)

---

• quote:

Orijinalden alıntı: Propizio

quote:

Aynı araştırmayı ben de yaklaşık 1 aydan beri yapıyorum ve karar vermek gerçekten çok zor.

Ben MSI GT70'i bütçem sebebiyle alamıyorum, ancak MSI için genel olarak kasa kalitesinden ödün verip yüksek donanım kullandığından bahsediyorlar. Kendim görmedim, kulanmadım, doğru mu bilmiyorum, ancak böyle bir tartışma olduğu bir gerçek.

Samsung'un şık görünümü var, ama kullanıcıların yorumlarını okuduğumda bana da problemli bir model gibi göründü, zira birçok kullanıcı aynı sorunlardan muzdarip. Çizilebilirlik konusunda katılıyorum.

Ben Samsung ile Asus arasında kalmıştım, ancak Asus'un yukarıda yazılı olan modeline ilişkin genel probleme rastlamadım henüz. Asus'un bu modelini kullanan birkaç kişiye özel mesaj da attım, hepsi oldukça memnun, özellikle kasa ve soğutma konusunda başarılı olduğunu belirtmişler, benim için en önemli iki etken.

Edit: Monster laptopları bekleme ve gecikme nedeniyle hiç düşünmedim. Ayrıca Monster konusunda türlü türlü şikayetleri var kullanıcılarının, içine istenen parçanın takılmaması, soğutucu borularının eksik takılması gibi problemler çıkmış. Bu nedenlerle genel olarak da güven vermiyor bana.

Vall dostum ben de GT70 Dragon aldım geçen ay. Bana da kasa konusunda öyle söylemişlerdi ama ben şahsen hiç de ödün verdiklerini düşünmüyorum. Eski laptopum Sony Vaio'nun kasa kalitesine göre bence daha iyi. Tek beğenmediğim kısmı fanların yerleri.
    Kuzenimde Asus G73 var. Kasa kalitesi konusunda endişen olmasın, gerçekten çok hoş bir kasası var, mat olması ve fanların arkada uzay mekii kıçı gibi olmasına da hastayım.
    Bir tavsiye. Sakın SAMSUNG NP700G7C'ye yanaşma. O makineyi test ettim. Hem eski model ekran kartı kullanıyor, hem ekran açma kapamada menteşeleri gıcırdıyordu (hepsinde olmayabilir) hem de kasası acayip derecede parmak izi bırakıyor ki nefret etme sebebi...

GT70'i şimdilik es geç dostum, niye? Çünkü en yeni model GT70 Dragon vardı o da özel üretim olduğundan şimdi piyasada kalmadı. Şu an piyasadakiler hep eski GT70ler. Ben senin yerinde olsa düşünmeden Asus G75VX almanı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Falchon

Vall dostum ben de GT70 Dragon aldım geçen ay. Bana da kasa konusunda öyle söylemişlerdi ama ben şahsen hiç de ödün verdiklerini düşünmüyorum. Eski laptopum Sony Vaio'nun kasa kalitesine göre bence daha iyi. Tek beğenmediğim kısmı fanların yerleri.
    Kuzenimde Asus G73 var. Kasa kalitesi konusunda endişen olmasın, gerçekten çok hoş bir kasası var, mat olması ve fanların arkada uzay mekii kıçı gibi olmasına da hastayım.
    Bir tavsiye. Sakın SAMSUNG NP700G7C'ye yanaşma. O makineyi test ettim. Hem eski model ekran kartı kullanıyor, hem ekran açma kapamada menteşeleri gıcırdıyordu (hepsinde olmayabilir) hem de kasası acayip derecede parmak izi bırakıyor ki nefret etme sebebi...

GT70'i şimdilik es geç dostum, niye? Çünkü en yeni model GT70 Dragon vardı o da özel üretim olduğundan şimdi piyasada kalmadı. Şu an piyasadakiler hep eski GT70ler. Ben senin yerinde olsa düşünmeden Asus G75VX almanı öneririm.

Evet, MSI kullanmadığım, görmediğim için bilmiyorum kasa kalitesinin sağlamlığını, ancak böyle bir tartışma olduğunun söylendiğinden bahsetmiştim ve bu konu aklımda soru işaretlerine sebep olmuştu. Ancak zaten GT70 bütçemi aştığından düşünmüyorum, bilgisayarın hayırlı olsun, memnun olmana sevindim:)

Asus hakkında son olumlu yorum da senden geldi, bir kişi almamam yönünde bir şey söylemedi:) Samsung'un ise çeşitli yönlerden alınmaması gerektiğini söyleyen çok kişi oldu, son dakika sürprizi olmazsa bu hafta içi sipariş verip alacağım ASUS G75VX'i, umarım herkes gibi memnun kalırım:)

---

Herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Propizio -- 27 Ocak 2013; 21:37:32 >

• quote:

quote:

Evet, MSI kullanmadığım, görmediğim için bilmiyorum kasa kalitesinin sağlamlığını, ancak böyle bir tartışma olduğunun söylendiğinden bahsetmiştim ve bu konu aklımda soru işaretlerine sebep olmuştu. Ancak zaten GT70 bütçemi aştığından düşünmüyorum, bilgisayarın hayırlı olsun, memnun olmana sevindim:)

Asus hakkında son olumlu yorum da senden geldi, bir kişi almamam yönünde bir şey söylemedi:) Samsung'un ise çeşitli yönlerden alınmaması gerektiğini söyleyen çok kişi oldu, son dakika sürprizi olmazsa bu hafta içi sipariş verip alacağım ASUS G75VX'i, umarım herkes gibi memnun kalırım:)

---

Herkese teşekkürler.

Teşekkürler dostum, şimdiden hayırlı olsun. Nereden alacağını bilmem ama internetten almayı düşünürsen eksenbilgisayar güvenilirdir bilgin olsun. Gerçi istanbuldaysan mağazasından da alabilirsin

Aldıktan sonra yorumlarını eksik etme.

• _____________________________
    TribünDergi
  • quote:

quote:

quote:

---

Herkese teşekkürler.

Teşekkürler dostum, şimdiden hayırlı olsun. Nereden alacağını bilmem ama internetten almayı düşünürsen eksenbilgisayar güvenilirdir bilgin olsun. Gerçi istanbuldaysan mağazasından da alabilirsin

Aldıktan sonra yorumlarını eksik etme.

Teşekkür ederim, sadecenotebook.com'dan siparişi verdim hediye tablet hediye eden sitelerden en ucuz fiyat ve en güvenilir olduğu söylenendi, canlı destekle iletişime de geçtim, gayet yardımcı da oldular:)

---

quote:

Orijinalden alıntı: allegra168

birda şu var

http://www.pcdepo.com/asus-g55vw-s1196h-notebook-urun8612.html

Teşekkür ederim yorumunuz için:) Ancak Asus G75VX modelinin özellikleri belirttiğiniz ürüne göre her açıdan daha yüksek ve Asus G75VX modeli tablet hediye ediyor 500 TL'lik, onu çıkarınca yaklaşık aynı fiyata geliyor iki bilgisayar da.

---

Umarım memnun kalırım:)

• eminim memnun kalacaksın cunku servis konusunda sunu soylıyeyım cok ıyı ve sunuda hatırlatayım 1yıl içerisinde ürünü 4 kere servise yollamıssan ürünün değişimini isteyebiliyorsun batarya konusunda bana 1.5 yılında iken cihaz değişim istedim değişimi 2letmeden değiştirdiler sorun cıktı tekrar değişimim istedim tekrar değiştiler son batarya cok iyiydi 3d olayına yenı bır boyut katmıslar senin aldıgın modelde eminim daha iyidir ayrıca ssd tablet de olunca urun tam bir canavar oluroyr :D
    tableti bana hediye edebilirsin :D:D:D:D:D:D hayırlı olsun ha kotu bir durum gibi algılama
    benim makinam bozuldu parça temin edilemedi 20iş gununde bende paramı istedim sadecenotebook dan almıstım değişim raporu yolladı servis onlarda soylemıstım biraz uzun surdu ama kurusu kurusuna geri ödeme yaptılar yani tek sorun uzun surmesı oldu guvenılırlık oldukca cok ıyı

Orijinalden alıntı: diecop

eminim memnun kalacaksın cunku servis konusunda sunu soylıyeyım cok ıyı ve sunuda hatırlatayım 1yıl içerisinde ürünü 4 kere servise yollamıssan ürünün değişimini isteyebiliyorsun batarya konusunda bana 1.5 yılında iken cihaz değişim istedim değişimi 2letmeden değiştirdiler sorun cıktı tekrar değişimim istedim tekrar değiştiler son batarya cok iyiydi 3d olayına yenı bır boyut katmıslar senin aldıgın modelde eminim daha iyidir ayrıca ssd tablet de olunca urun tam bir canavar oluroyr :D
    tableti bana hediye edebilirsin :D:D:D:D:D:D hayırlı olsun ha kotu bir durum gibi algılama
    benim makinam bozuldu parça temin edilemedi 20iş gununde bende paramı istedim sadecenotebook dan almıstım değişim raporu yolladı servis onlarda soylemıstım biraz uzun surdu ama kurusu kurusuna geri ödeme yaptılar yani tek sorun uzun surmesı oldu guvenılırlık oldukca cok ıyı

Umarım servise yolum düşmez ama düşerse memnun kalırım dediğin gibi, Asus ve Samsung arasındaydım, ikisi de güvenilir gibi gelmişti ama ürünler özelinde Asus'u tercih ettim yukarıda sayılan birçok yönden avantajı ile:)

Tablet hediyesi f/p açısından mükemmel hale getiriyor ürünü, Asus G75VX 3500 TL'ye geliyor tableti çıkarınca:)

---

Bu arada sadecenotebook canlı destekle de birkaç kez görüştüm, aklınıza takılan sorulara oldukça yardımcı oluyorlar. Dün siparişi vermiştim bugün havaleyi de yaptım, İstanbul içinde olduğumu söyleyerek tahminen elime ne zaman ulaşacağını sordum ve tahmini 1 iş günü içerisinde ürünün geleceğini söylediler, yarın gelmesini bekliyorum:)

Tablet isewww.asusavantaj.com sitesi üzerinden Asus'a faturanın fotoğrafını göndermek suretiyle alındığından bilgisayardan daha sonra gelecek.

• Hayırlı olsun şimdiden. :)

Ben de 1 hafta içinde G75VX sipariş edeceğim, aynı siteden ve aynı şekilde havale ile :)

Ürün elinize ulaştığında, ekran kartının 670MX olduğunu sizden de duyabilirsem sevinirim :)

Hayırlı olsun şimdiden. :)

Ben de 1 hafta içinde G75VX sipariş edeceğim, aynı siteden ve aynı şekilde havale ile :)

Ürün elinize ulaştığında, ekran kartının 670MX olduğunu sizden de duyabilirsem sevinirim :)

Teşekkür ederim, şu aşamaya kadar hiç problem yaşamadım, ikimize de hayırlı olsun şimdiden:)

Elbette söylerim gelince ancak almadan önce sadecenotebook sitesinde ekran kartı GTX 670 şeklinde görüldüğünden canlı desteğe ekran kartının kesin modelini sordum, Nvidia Geforce GTX 670MX dedi, sitede yazmadığını söyleyince orasının güncellenmemiş olabileceğini kesin olarak söylediğim ekran kartı olduğunu belirtti:)

Yine de ben de geldiğinde ilk elden yazarım:)

• Teşekkürler :)

Siteyi güncellemişler bu arada. 670MX olarak gözüküyor.

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Asus-G75VX-CV056H-Gaming-Laptop-Asus-Nexus-Tablet-Hediyeli-pmu213378.html
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.