Şimdi Ara

4000-4500 TL'ye Laptop Ne Almalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4000-4500 TL civarına laptop almak istiyorum

Aklımda Asus N552VW-FW171T var, ancak tek fanlı olması düşündürücü..

DELL 7566-B70D128W161NC'de ise kırmızı renkleri hiç hoş olmamış. Ayrıca kasa şekli şeması da çok eski dell masa üstü bilgisayarlara benzemiş. Hiç modern gelmedi bana.

Sizce bu fiyat aralığına başka ne bulabilirim? ASUS'da tek fan sıkıntı çıkartır mı bana? Daha deneyimli arkadaşlardan bilgi almayı çok isterim.

15.6" ekran
    En az 960M ekran kartı
    128 GB SDD (en az) + HDD
    i7
    16 gb ram

istediğim özelliklerdir.

• Ulusavas kullanıcısına yanıt
    tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. güzel bir alternatif oldu gerçekten.
    ancak cihazın tasarımı bana hiç hitap etmiyor. daha düz tasarımları seviyorum.
  • Laptop kısmında çok anlamıyorum ama Hepsiburada'da Sepette 10 indirim var bilgisayar ürünlerinde.

Şuna bir bakabilirsiniz;
    http://www.hepsiburada.com/asus-n552vw-fw171t-intel-core-i7-6700hq-2-6ghz-3-6ghz-16gb-1-tb-hdd-128gb-ssd-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000001FZ6Z

Açıklamalrda 4K 282ppi ıps ekran olduğu yazıyor. 512GB Pcie x4 SSd olduğu yazıyor 1500Mb/sn yazdığını söylüyor. 16GB DDR4 Ram yazıyor. Gtx 960M Grafik kartı diyor 4GB. Usb 3.1 Gen 1 ve Type-C de varmış Laptopta. Mini display ve Hdmi falan yazıyor. 1Tb HDD. i7 6700HQ işlemci Windows 10 işletim sistemi.

4.589 TL. fiyatı.

Fakat Başlığında ise FullHd yazıyor ve 128Gb SSd yazıyor. AÇıklamalrda farklı yazıyor, başlıkta farklı yazıyor. Şikayet bildirimi iletmek lâzım. Ben de diyorum 4K nasıl oluyor bu fiyata :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 20 Ocak 2017; 1:28:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarıda arkadaşın yazdığı ürün de iyiymiş. Özellikleri güzel Monster da zaten bilinen kaliteli bir marka.

• techniquest35 kullanıcısına yanıt
    ilk mesajıma bir daha bakarsanız ben de onu düşünüyorum :) ama tek fanlı olması beni düşündürüyor sadece. başka bir problemi yok bence..
  • Monster varken asus tercihi bilmem ne kdar doğru ssd 2 katı msı ile kapışan bir marka monster tasarımda ufak detaylar var oyun bilgisayarı olduğu için yinede siz bilirsiniz msı } monster } asus

istediğin özelliklerdeki msı

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge62-apache-pro-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-128gb-ssd-1tb-15-6-gtx960m-w10.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulusavas -- 20 Ocak 2017; 1:50:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Tabii ki Monster iyi ben de zaten yukarıdak arkadaşın önerisi iyi demiştim.

Ayriyetten Vatan fiyatları uçmuş 6.000 TL. değil 4.800 TL. aynı MSI Hepsiburada da buyrun;

http://www.hepsiburada.com/msi-ge62-6qd-apache-pro-1283xtr-intel-core-i7-6700hq-2-6ghz-3-5ghz-8gb-1tb-128gb-ssd-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000000SIY9

• quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

Tabii ki Monster iyi ben de zaten yukarıdak arkadaşın önerisi iyi demiştim.

Ayriyetten Vatan fiyatları uçmuş 6.000 TL. değil 4.800 TL. aynı MSI Hepsiburada da buyrun;

http://www.hepsiburada.com/msi-ge62-6qd-apache-pro-1283xtr-intel-core-i7-6700hq-2-6ghz-3-5ghz-8gb-1tb-128gb-ssd-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000000SIY9

8 gb ram ve 240gb ssd yerine 128 yeter diyorsa 300 tl daha versin msı alsın tavsiyem o %10 luk indirimler 1 günlük ben ekran akrtı alırken kaçırdım üzdü :(

Bu indimlerin 1 gün olması kötü 3-4 günlük yapsalardı en azından iyi olurmuş. Gerçi hoş, indirimli diye alıyoruz da; Sinerji,İncehesap vs. gibi sitelerde zaten indirimli dedikleri fiyat ile aynı neredeyse.

Her ikinize de çok teşekkürler. Fiyatı 5000'e dayanmış MSI'ın ama en azından şekli şemalı daha hoş Monster a göre.
    Işıklandırmalı klavyesindeki o renk cümbüşü de umarım kapanabiliyordur tek renk olarak :)
    Bir inceleyeyim bakayım yine de uygun fiyata denk getirebilirsem diye..
    özellik olarak kesinlikle Monster olan tartışılmaz gibi ama kasa tasarımı bana ve yaşıma hiç hitap etmiyor.
    kasada da değişiklik yapamıyor isek malesef seçeneklerim arasına alamıyorum.
    ama yine de çok teşekkür ediyorum zaman ayırdığınız görüşlerinizi paylaştığınız için
  • Eyvallah kardeşim sen istediğine göre al fakat msı monster ve asus çizgisinden çıkma hiçbiri seni yarı yolda bırakmaz SAKIN dell ,hp vs... markalara yaklaşma (hp mağduru olarak )
  • HP mağduru çok duydum. Yıllardır kullandığım bir packard bell var. (ACER) malzeme kalitesi çok kötü sürekli bir parçası elimde kaldı. ama içindeki donanımda bir sıkıntı yok maşallahı var. ama soğudum ondan da sonuçta..

DELL i iyi marka diye bilirdim kötü müdür şaşırdım şuan
  • Şuan bir bilgisayar daha dikkatimi çekti
    Asus GL552VW-DM132T
    Hepsiburada da 4500 e inmiş. Ne dersiniz dostlar?
  • Son olarak arkadaşlar şu 3 laptop arasında kaldım

- MSI GE62 6QD 1283XTR

- Asus GL552VW-DM132T

- ASUS N552VW-FW171T

Aralarında da kararsız kaldım. Yardımcı olabilir misiniz?
    Ekstra abartı tasarımlı oyun bilgisayarları dışında tavsiyeniz olursa da memnuniyetle dinlemek isterim.

• kingocd kullanıcısına yanıt
    HDD hızı 7200 rpm değil 5400 rpm ve ses sisteminin kötü olduğunu belirtmişler. Klavyenin basit plastik olduğu yazılmış.

Herşeyi rağmen 1000₺ farka değer mi düşünmek lazım 128 gb SSD fiyatını da düşünerek. Bir de SSD takmak için boş bir yuvası bulunuyor mu? Bulunuyor ise servis takar mı takar ise kaç lira ister bunları da hesaba katmak lazım.

Ram frekansı düşük. 2133 mHz değil 1600 mHz. Bu çok fark eder mi?

Bu konuda bir fikriniz var mı hocam yönlendirmeniz için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1050ti lı monster pcler gelcek. bence onları bekle.

• brokengineer kullanıcısına yanıt
    Çok pahalı olurlar muhtemelen ve tasarımları bana hitap etmiyor monster ın

İlginiz için yine de teşekkür ederim hocam. Sağolasın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.