arkadaşlar herkese iyi akşamlar sizce 400 ytl civarında 5310 düşünüyorum nasıl yada se walk. veya ne tercih edersiniz bu fiyata
222 ytl ye w810i, 379 ytl'ye K790i, 299 ytl'ye w610i, aklıma gelen kaliteli diyebileceğim telefonlar bunlar. Sony Er. olarak..
yorumun için teşekkürler @empire_loups
kamera iyi olsun diyorsan 5310 yerine empire_loups kardeşimin söylediği modellere bak.biraz bütçeni aşabilirsen 5610'da olabilir.
kamera, müzik, şekil ???
istediğin ne yazarsan daha detaylı fikirler gelecektir.
quote:
Orjinalden alıntı: empire_loups
222 ytl ye w810i, 379 ytl'ye K790i, 299 ytl'ye w610i, aklıma gelen kaliteli diyebileceğim telefonlar bunlar. Sony Er. olarak..
arkadaşa direk katılıyorum az veriyim beni idare etisin diyosan w810i gayet uygundur. ama gidip 5310 almanı istemem biraz kullandım içim açılmadı sana tavsiyem Nokianın son bombası 5320 kesinlikle şekli şemali özellikleyle cezbedici ben cezboldum sanırsam onu alacağım =) ve fiyatıda 380 ytl 350 ye bulabilirsin..
kamera iyi olsun diyorsan 5310 yerine empire_loups kardeşimin söylediği modellere bak.biraz bütçeni aşabilirsen 5610'da olabilir.
kamera, müzik, şekil ???
istediğin ne yazarsan daha detaylı fikirler gelecektir.
yani bu fiyatlara telefon istiyorum camera çok fazla önemli deil müzik fln da önemli 5310 ince olduğu için çok güzel görünüyor görünümüdfe güzel
walkman serisini düşünüyorum bide n73 ne yapıyım sizce
@ipee, @ByMeanMachine, @*Reaper*
k790i kamera açısında çok iyi ama ses ve muzik bakımından kötü arkadaşlar 5320 de symbian var galiba oda güzele benziyor ama neden 5310 u tercih etmiyim ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme