|
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
aynı konuyu açmak için bu bölüme girdim.birde baktım açılmışı var.iyide oldu.konudan haberdar olanlar çoğaldıkça,fikir ve kullanıcı deneyimi arttıkça uygun fiyata telefon alma şansı olanlarda artar bu sayede.satıcıların reklam yazıları birbirinden iddialı.teknosa vatan gibi firmalar bu telefonun satışını 1000 tl nin üzerinde kapatmışlar.şimdi aynı telefonun yarı fiyatından bile daha düşük fiyata satılıyor olduğunu görünce ilk önce bende replika vs olduğunu düşündüm.ama adamlar gelin yerinde deneyip,inceleyin öyle alın diyor.veya kapıda ödemeli gönderen önce deneyin sonra ödemeyi yapın diyor.replika olsa bunu diyebilirler mi?birde bu şekilde bir sürü ilan var.bunların elinde toplamda bir sürü telefon olmalı.ya bu adamların hepsi sahtekar,ya da G2 tedavülden kalktığı için bu kadar ucuza satılıyor.ayrıca vatan teknosa gibi büyük firmalar büyük karla satıyor,onuda belirteyim.geçen sene vatandan 350 tl ye aldığım tableti 1 ay sonra 250 tl den sattılar. 
eger çakma imei ise tek sorun yinede almaya değer kapansa bile yurt dışından gelen akrabalardan birinin pasaportuna işletirim 150 liraya yine 1000 lira vermekten iyidir sıfırına yokta üstelik lg g serisinin en stabil cihazı diğer modelleride kullandım ama lg g2 tüm özellikleriyle diğer modellerine fark atıyor benim gözümde halen serinin en iyi cihazı.siz ne dersiniz edit 2 deki satıcıdan değilde biraz daha ilgili bir satıcıdan alışveriş yapmalımıyım sizce.bide işin kötü tarafı eskiden sahibindende kullanıcı profili vardı ne almış ne satmış yorumları nelermiş hep görünürdü bunların hiçbirinin gözükmüyor

kullanıcısına yanıt