Şimdi Ara

400 TL ye HANGİ ANA ÜNİTE ALMALIYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

KİCKER L5 SUP
    JBL 1200.1 AMP
    2 FARAF BOSS KAPSTR

GİBİ ÜRÜNLER KULLANACAM AMA BİR TEYP SEÇEMEDİM ARABAM 2001 OPEL ASTRA CD SEDAN

BİRDE TEK BAŞINA Kicker L5 geçecek bir subwofer söylerseniz çok iyi olacak hedefim 38 cm olacaktır

• _____________________________
    AS SOUND Oto Ses ve Multimedya Sistemleri Tamir - Satış & Montaj. Yer: Bayrampaşa İletişim:PM

• pioneer 6050 ub kesinlikle.bende kullanıyorum çok memnunum

http://urun.gittigidiyor.com/Pioneer-DEH-P6050UB-MP3-SIFIR-ORJ-KARGO-UCRETSIZ_W0QQidZZ14820058
    Hey gidi Ankara hey, Beni de benzettin ya kendine... Yüzümde bürokrat gülümsemesi, İçimde politik çıkmazlar...
  • 6050 ye 450 tl verene kadar 500 tl ye 7000 ub var. Ankarada tanıdığın varsa Maltepe pazarında Teypçi Mehmet'e bir baksın.. Bu fiyata satan bildiğim tek yer orası. Veya daha hesaplı istersen 330 tl civarına Sony GT 670 US var(spot). Görünüşü oldukça yakışıklı ve özellikli bir cihaz. 6050-7000 UB gibi ters sw efekti-gizli ses yükseltici-ses sensörü gibi incik boncuk ayarlar yok( zaten işe yaramayan ayarlar bunlar) ama tizleri, akustikleri ve radyosu Pioneer a göre daha başarılı.

Orjinalden alıntı: tahsin053

6050 ye 450 tl verene kadar 500 tl ye 7000 ub var. Ankarada tanıdığın varsa Maltepe pazarında Teypçi Mehmet'e bir baksın.. Bu fiyata satan bildiğim tek yer orası. Veya daha hesaplı istersen 330 tl civarına Sony GT 670 US var(spot). Görünüşü oldukça yakışıklı ve özellikli bir cihaz. 6050-7000 UB gibi ters sw efekti-gizli ses yükseltici-ses sensörü gibi incik boncuk ayarlar yok( zaten işe yaramayan ayarlar bunlar) ama tizleri, akustikleri ve radyosu Pioneer a göre daha başarılı.

6050 400ytl bende ankaradayım maltepede o civarlarda 7000le arasınra 100ytl fark var değmez bence 7000in 500ytl üstünde diye biliyordum demek düşmüş fiyatları
    Daha Fazla Göster
  • Bende son 4 aydır 6050 kullanıyorum , çok tatlı alet bir çok özellik var
    göztepeyi merkez alırsak genelde anadolu yakasında oluyorum pendik e vardınmı frekanslarda parazit oluşuyor bir nebze montajcımın ufak müdalesi ile bunu hafiflettik , ancak 50 seri olmasından doları radyo kanal isimleri ekrana malesef yamıyor rds işte...

uzun zaman kenwood un ileri bir modelini kullandım aynı anfi kolon gurubu ile radyo özellikleri felan harikaydı orta sesler çok dolgun tonlama harika ancak bass ları bu 6050 gibi doyuramıyordu , 6050 de de orta sesler kenwood gibi değil ama bass ları tizleri iyi götürüyor...
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.