Bildirim
400 TL ye HANGİ ANA ÜNİTE ALMALIYIM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Ana ünite Pioneer 6050 öneririm.Sub ise DD 2515 - DD 3515 - Re Sx 15 ama amfinin 1ohmda stabil olmaması sorun yaşatabilir. _____________________________ -
ana ünite olarak
pioneer 6050 ub
http://urun.gittigidiyor.com/PIONEER-DEH-6050UB-USB-CD-MP3-FATURALI-GARNTILI_W0QQidZZ14271496
veya
kenwood 5641
http://urun.gittigidiyor.com/KENWOOD-5641-ipod-usb-mp3-kumanda-rds-2YILGRANTI_W0QQidZZ14242484
1201.1 e 1ohm girme arıza çıkarbilir._____________________________ AS SOUND Oto Ses ve Multimedya Sistemleri Tamir - Satış & Montaj. Yer: Bayrampaşa İletişim:PM
-
pioneer 6050 ub kesinlikle.bende kullanıyorum çok memnunum
http://urun.gittigidiyor.com/Pioneer-DEH-P6050UB-MP3-SIFIR-ORJ-KARGO-UCRETSIZ_W0QQidZZ14820058_____________________________ -
Pioneer DEH-P6050UB mantıklı tercih olur.
Alternatif istersen Kenwood 5141 olabilir_____________________________ Hey gidi Ankara hey, Beni de benzettin ya kendine... Yüzümde bürokrat gülümsemesi, İçimde politik çıkmazlar... -
6050 ye 450 tl verene kadar 500 tl ye 7000 ub var. Ankarada tanıdığın varsa Maltepe pazarında Teypçi Mehmet'e bir baksın.. Bu fiyata satan bildiğim tek yer orası. Veya daha hesaplı istersen 330 tl civarına Sony GT 670 US var(spot). Görünüşü oldukça yakışıklı ve özellikli bir cihaz. 6050-7000 UB gibi ters sw efekti-gizli ses yükseltici-ses sensörü gibi incik boncuk ayarlar yok( zaten işe yaramayan ayarlar bunlar) ama tizleri, akustikleri ve radyosu Pioneer a göre daha başarılı. _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: tahsin053
6050 ye 450 tl verene kadar 500 tl ye 7000 ub var. Ankarada tanıdığın varsa Maltepe pazarında Teypçi Mehmet'e bir baksın.. Bu fiyata satan bildiğim tek yer orası. Veya daha hesaplı istersen 330 tl civarına Sony GT 670 US var(spot). Görünüşü oldukça yakışıklı ve özellikli bir cihaz. 6050-7000 UB gibi ters sw efekti-gizli ses yükseltici-ses sensörü gibi incik boncuk ayarlar yok( zaten işe yaramayan ayarlar bunlar) ama tizleri, akustikleri ve radyosu Pioneer a göre daha başarılı.
6050 400ytl bende ankaradayım maltepede o civarlarda 7000le arasınra 100ytl fark var değmez bence 7000in 500ytl üstünde diye biliyordum demek düşmüş fiyatları_____________________________ -
Bende son 4 aydır 6050 kullanıyorum , çok tatlı alet bir çok özellik var
göztepeyi merkez alırsak genelde anadolu yakasında oluyorum pendik e vardınmı frekanslarda parazit oluşuyor bir nebze montajcımın ufak müdalesi ile bunu hafiflettik , ancak 50 seri olmasından doları radyo kanal isimleri ekrana malesef yamıyor rds işte...
uzun zaman kenwood un ileri bir modelini kullandım aynı anfi kolon gurubu ile radyo özellikleri felan harikaydı orta sesler çok dolgun tonlama harika ancak bass ları bu 6050 gibi doyuramıyordu , 6050 de de orta sesler kenwood gibi değil ama bass ları tizleri iyi götürüyor..._____________________________ LAND ROVER FREELANDER HSE TD4
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler