Şimdi Ara

400 tl isteyen eşime 500 tl verdim diye eşim beni terketti. )) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
1
Favori
9.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yengenin ev adresini söyle sizi barıştırırım ama 100 TL alırım. Ciddiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevizkabugu

quote:

Orijinalden alıntı: __JokeR__

hocam siz onsuz yaşayamazsınız iyi hoş da .................

ama derhal arayıp sorunu halledip onu eve geri getirin

arıyorum ama telf. kapalı ve mesajlarıma cevap vermiyor. bu gece yağmurda onu beklerken sırılsıklam ıslandım, berbat durumdayım..

3 gündür sürünüyorum, daha ne kadar süründürecek insafına kalmış artık..
    hocam telefonu kapalı olduğu için cevap veremiyordur mesajlara

• quote:

arkadaşlar eşimden mesaj geldi :))

benden özür diliyor mesajında.

dün benim doğum günümdü, doğum günüme denk geldiği için özür diliyor, özellikle bu güne denk gelsin diye ayarlama yapmamıştım diyoo. sankilim biraz yumuşadı galibaa..

bir şey anladıysam arap şükrü olayım.

400 tl isteyen eşime 500 tl verdim diye eşim beni terketti. ))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Ne kadar süründüreceği insafına mı kalmış
    Dostum biraz erkek ol kadın hem durduk yere tavır yapacak hem de süründürecek mi yani? Şeklini koy, ara gelsin eve özür dilesin sonra sen tavır yap

önce ben bir durumu düzelteyim, ondan sonra tavırın kralını çakacağım. sülalesini süründürmezsem..

az önce mesajına karşılık mesaj attım; sebep ne dedim..??

tekrar bir mesaj geldi; ''kendin bul'' diye.. ulan ben zaten bulmuş olsam gelir özür dilerim dimi..

• Baslık sakat.

• ulan olaya bak be
  • Bence kötü birşey yapıcaktı sen ona 400 yerine 500 verince dumur oldu.Çıktı gitti .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Ne kadar süründüreceği insafına mı kalmış
    Dostum biraz erkek ol kadın hem durduk yere tavır yapacak hem de süründürecek mi yani? Şeklini koy, ara gelsin eve özür dilesin sonra sen tavır yap

önce ben bir durumu düzelteyim, ondan sonra tavırın kralını çakacağım. sülalesini süründürmezsem..

az önce mesajına karşılık mesaj attım; sebep ne dedim..??

tekrar bir mesaj geldi; ''kendin bul'' diye.. ulan ben zaten bulmuş olsam gelir özür dilerim dimi..

intihar ederim falan de biraz blöf yap söler belki çatladık meraktan valla

• ilginç çok ilginç... sebebin bu olduğuna inanamıyorum

• anlaşılan sorun para değil yani 400 versende gidecekti. O parayı da abisinin yanında geçireceği zamanda parasız kalmamak için istedi. ne olursa olsun böyle bırakıp gitmesi hoş değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

intihar olayını zaten daha önce defalarca denedim, ilkinde yemişti sonra bi daha yemedi.. şimdi tekrar denersem yemez bunu..

ne halt ettiysem kendim bulup gidecekmişim, bulmadan gelme diyoo. YUH be, bu kadınlardaki bu inadı anlayamadım gitti.. hadi bul bakalım bulabilirsen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

Tam bunu koyayım dedim koymuşssun bile....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

intihar olayını zaten daha önce defalarca denedim, ilkinde yemişti sonra bi daha yemedi.. şimdi tekrar denersem yemez bunu..

ne halt ettiysem kendim bulup gidecekmişim, bulmadan gelme diyoo. YUH be, bu kadınlardaki bu inadı anlayamadım gitti.. hadi bul bakalım bulabilirsen...

abi sende baştan tüketmişin elindeki kozları bir sevgilim vardı inadı beni öldürürdü ayrılınca yeminle rahatladım bütün hayatım düzene girdi aynı tavsiyeyi bulunmak isterdim ama işin zor valla. kapısına git yüzyüze konuşmayı dene olmadı tut kolundan götür eve bitsin bu çile.

• Milletin derdi yok galiba
  • ulan hiç bir arkadaşından tek bir kelime bile çıkmıyor, hepsi durumu mutlaka biliyordur ama nie bana söylemiyorlar anlamıyorum..

sebebi bulabileceğim herkesi susturmuş, lan bu ne biçim iş.

ben şimdi çıkıyorum çiçek böcek bişi yaptırıp göndereyim, böyle bişey ilk zamanlar süper işe yarıyordu ama artık kafamızamı atar bilemiyorum..
  • MASRAF ETME BENCE BIRAK KENDİ GELİR İLGİLENME
  • quote:

ulan hiç bir arkadaşından tek bir kelime bile çıkmıyor, hepsi durumu mutlaka biliyordur ama nie bana söylemiyorlar anlamıyorum..

ben şimdi çıkıyorum çiçek böcek bişi yaptırıp göndereyim, böyle bişey ilk zamanlar süper işe yarıyordu ama artık kafamızamı atar bilemiyorum..

Özel bir günü unutmuş olabilir misiniz?
  • İnananlar var yazık
  • quote:

ulan hiç bir arkadaşından tek bir kelime bile çıkmıyor, hepsi durumu mutlaka biliyordur ama nie bana söylemiyorlar anlamıyorum..

Sen böyle yaptıkça en ufak bi problemi büyütüp seni böyle peşinde kukla yapmaya devam edecek.Ağırlığını koymazsan sürünmeye devam edersin bilesin.Ne ipi sık ne de kadının eline ver.Ona bu kadar ileri gidecek cesareti veren sensin. Analarımız neler çekiyo da evlerini terketmiyor, böyle bilinmeyecek birşeyden terketseler zaten eve asla alınmazlar.Belki de unuttuğun özel bir gün vs. dir ama senden bulduğu yüzle bunu çok büyütmüş.

• tülaaaaay tülaaaaayyyyyy şaka şaka geçmiş olsun bro
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.