Şimdi Ara

400...500 ytl araşı dokunmatik telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 400 ytlye kadar dokunmatik telefon alacağım. Uygulama oyun tema yükleyblcğm donmayan wifisi olan müzk we hoparlörü guzl şes weren görnmü şk we dknmtgi hassas dnma ypmyn bi tlfn ıstyrm yardmlrnzı bklyrm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucaksavar -- 31 Ağustos 2011; 22:55:27 >

• İlk önce adam gibi bir yaz.500 tlye galaxy gio var.400 tlye öyle telefon varsa banada de.
  • Samsung Monte.
  • Galaxy Gio , Samsung Monte , SE Hazel
  • dostum gio içime siniyo fiyatları artıları eksileri hakkında bilgin varsa aydınlatabilir misin beni?

Birde ekranı kapasitiflmi gio nun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucaksavar -- 31 Ağustos 2011; 21:14:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucaksavar

dostum gio içime siniyo fiyatları artıları eksileri hakkında bilgin varsa aydınlatabilir misin beni?

Birde ekranı kapasitiflmi gio nun?

Ekran: Kapasitif Iyi bir tercih olur
  • yok artık ya insaf Huawei IDEOS X5 varken o fiyat aralığında başka bir telefon alınmaz nokta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nokia 5800 XpressMusic olabilir
  • Gio alayina
  • quote:

Orijinalden alıntı: donsuz

Nokia 5800 XpressMusic olabilir

Dokunmatigi hassas olacakmis /
  • Arkadaşlar TurkCell T20 nasıldır peki Galaxy Gio,Samsung Monte,SE Hazel,Huawei Ideos X5 dışında...
  • t20 iyidir öneririm..
  • Gio
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

yok artık ya insaf Huawei IDEOS X5 varken o fiyat aralığında başka bir telefon alınmaz nokta.

aynen
  • 500TL den fazla vermeyecekseniz T20 alın, 60 lira daha verip Huawei x5 de alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.