Bildirim
400...500 ytl araşı dokunmatik telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
İlk önce adam gibi bir yaz.500 tlye galaxy gio var.400 tlye öyle telefon varsa banada de. -
Samsung Monte. -
Galaxy Gio , Samsung Monte , SE Hazel -
dostum gio içime siniyo fiyatları artıları eksileri hakkında bilgin varsa aydınlatabilir misin beni?
Birde ekranı kapasitiflmi gio nun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucaksavar -- 31 Ağustos 2011; 21:14:14 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ucaksavar
dostum gio içime siniyo fiyatları artıları eksileri hakkında bilgin varsa aydınlatabilir misin beni?
Birde ekranı kapasitiflmi gio nun?
Ekran: KapasitifIyi bir tercih olur
-
yok artık ya insaf Huawei IDEOS X5 varken o fiyat aralığında başka bir telefon alınmaz nokta. -
Nokia 5800 XpressMusic olabilir -
Gio alayina -
quote:
Orijinalden alıntı: donsuz
Nokia 5800 XpressMusic olabilir
Dokunmatigi hassas olacakmis / -
Arkadaşlar TurkCell T20 nasıldır peki Galaxy Gio,Samsung Monte,SE Hazel,Huawei Ideos X5 dışında... -
t20 iyidir öneririm.. -
Gio -
quote:
Orijinalden alıntı: Emekkk
yok artık ya insaf Huawei IDEOS X5 varken o fiyat aralığında başka bir telefon alınmaz nokta.
aynen -
500TL den fazla vermeyecekseniz T20 alın, 60 lira daha verip Huawei x5 de alabilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X