Şimdi Ara

400-500 TL arası tavsiye telefon.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 tane telefon belirledim kendimce. Nasıldır bunlar? Bunların yanında daha iyisini biliyorsanız (bütçeme göre) söylerseniz sevinirim.

1-)Sony Xperia Tipo
    2-)Galaxy Ace
    3-)Wildfire S
    4-)LG E612 OPTIMUS L5(Düşündüğüm telefon)

400-500 TL arası bütçem var 0 alacağım.

Kullanım Alanım: Kamera fazla önemli değil, çoğu kez Wi-Fi'dan internete girerim bundan dolayı haliyle uzun şarj ömrü ve depolama kapasitesi önemli ek olarak işlemci hızıda tabi bundan dolayı Wildfire S(600 MHz) e pek yakın değilim, şu an ençok Xperia Tipo ya yakındım arkadaş LG E612 OPTIMUS L5 söleyinceye kadar şu an en çok LG E612 OPTIMUS L5 e yakınım varmı başka önerisi olan?

Birde Ace'da Flash Lite var Tipo da Flash Player, aralarında pek fark varmıdır Flash Lite ile önemli videoları çalıştıramammı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chromerocky -- 1 Ocak 2013; 18:06:56 >

• galaxy mini 2 al 800 mhz islemci flash player 10.3 var ama 11 guncelleniyor tavsiye ederim ve jb guncellemesi alacak samsung acikladi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Lg Optimus L5 öneririm. Bu tarz telefonlarda flash performansı beklemeyin. Ben de Galaxy S3 var o bile doğru düzgün flash çalıştırmıyor. Zaten flash desteği android marketten kalktı. Çoğu site html5 desteğine geçiyor.

Lg Optimus 5 Teknosada 499 TL.

http://www.teknosa.com/kategori/telekom/cep-bilgisayari-pda/722/125070928/lg-e612-optimus-l5-siyah-akilli-telefon
  • 2.el garantili lg optimus L7 al. sahibinden.com da vardır

• Bende 400-550 TL arasında telefon arıyorum takipteyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mathers -- 1 Ocak 2013; 17:33:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Ben Lg Optimus L5 öneririm. Bu tarz telefonlarda flash performansı beklemeyin. Ben de Galaxy S3 var o bile doğru düzgün flash çalıştırmıyor. Zaten flash desteği android marketten kalktı. Çoğu site html5 desteğine geçiyor.

http://www.teknosa.com/kategori/telekom/cep-bilgisayari-pda/722/125070928/lg-e612-optimus-l5-siyah-akilli-telefon

Bu telefonla Facebook, Dh, Youtube deki videoları izleyebilirmiyim? Bu telefonda güzel pili daha uzun ve ekranıda büyük müş, ekran önemli tabi daha fazla zevk alırım gibi bu telefonda. Sadece Flash konusunda korkuyorum ne yalan söyleyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: chromerocky

quote:

Ben Lg Optimus L5 öneririm. Bu tarz telefonlarda flash performansı beklemeyin. Ben de Galaxy S3 var o bile doğru düzgün flash çalıştırmıyor. Zaten flash desteği android marketten kalktı. Çoğu site html5 desteğine geçiyor.

Bu telefonla Facebook, Dh, Youtube deki videoları izleyebilirmiyim? Bu telefonda güzel pili daha uzun ve ekranıda büyük müş, ekran önemli tabi daha fazla zevk alırım gibi bu telefonda. Sadece Flash konusunda korkuyorum ne yalan söyleyeyim.

Her seyi yaparsiniz. Donanim haber videolarinida acar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    3 yıl önce açıldı
    600-800 arası telefon tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chromerocky

quote:

Her seyi yaparsiniz. Donanim haber videolarinida acar.

İyiymiş o zaman Zaten gelecek aya alacağım takipteyim bu telefonu, tasarımınıda çok beğendim çok sade. Başka önerisi olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chromerocky -- 1 Ocak 2013; 18:05:16 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.