Şimdi Ara

400-500 tl arası kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Televizyon-Bilgisayar için kullanmayı düşünüyorum,bu sebepten kablosuz almam daha mantıklı olur sanırım.Kulakıklarla ilgili çok bilgim yok bundan önce Creative Soundblaster Tactic 3D Rage Wireless kullandım(ses iyiydi ama plastik malzeme kalitesizdi,1 sene sonra çöp oldu).500 liraya kadar kulaklık tavsiyesi istiyorum,şimdiden teşekkürler .

• quote:

Orijinalden alıntı: Big-Long-Pink-Strong

Televizyon-Bilgisayar için kullanmayı düşünüyorum,bu sebepten kablosuz almam daha mantıklı olur sanırım.Kulakıklarla ilgili çok bilgim yok bundan önce Creative Soundblaster Tactic 3D Rage Wireless kullandım(ses iyiydi ama plastik malzeme kalitesizdi,1 sene sonra çöp oldu).500 liraya kadar kulaklık tavsiyesi istiyorum,şimdiden teşekkürler .

Bende de Xfi Titanium ses kartı ve Roccat kave 5.1 kulaklık vardı.
    Roccatı Kulaklığı yaklaşık 6 yıl sorunsuz kullandım. Gerçek 5.1 surround kulaklıktı. Kulaklığın sol tarafı 2 ay önce kırıldı.
    Yeni bir kulaklık arayışına girdim.
    Stüdyo kalitesinde ses veren bir kulaklık baktım.
    Dün Hyprex Cloud Revolver siparişi verdim.
    Fiyatı 420 lira
    Üründe ses kartı yok.
    Bir çok incelemede oldukça iyi puanlar almış.
    Bir çok sitede en iyi oyun kulaklıkarından bir tanesi diye geçiyor.
    Ben de merak ediyorum.
    Çarşmba elimde olur.
    İzlenimlerimi yazarım.

• corsair void ve razer manowar kullanıyorum. ikiside kablosuz 7.1. dediğiniz fiyatlarda corsair void tavsiye ederim. void de csgo gibi oyunlarda ayak sesleri çok iyi duyuluyor çok iyi iş görüyor. filimlerde de 7.1 çok iyi iş görüyor. fps modu var bu tip oyunlara özel. duymanız gereken sesleri baskın şekilde size duyuruyor. filimde arkadan bir kapı açılıp kapandımı sanki evde sizin arkadanızdaki kapı açılıp kapanmış gibi ses veriyor. logitecler özellikleri iyi void+ razerin aynısı ancak ağır rahatsız diyorlar, turtlebeach de çabuk eskiyen bir marka gibi. astro a40 var + manowar bunları tavsiye ederim ama dediğiniz rakamın üzerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 5 Ekim 2016; 14:52:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    300 TL Kulaklık Tavsiyesi.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.