Bildirim
400-500 Bin TL İle Yapılacak İşler ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bana ver -
Ev bile alınmaz ki o parayaquote:
Orijinalden alıntı: Vez IX
Bana ver -
quote:
Orijinalden alıntı: InCroyable
Ev bile alınmaz ki o paraya
Pardon -
franchising e girebilirsin her ay iyi kötü getirisi olur heleki olmayan yerlere starbucks açsan iyi para getirir ama starbucks'ın franchisingten ne kadar istediğini bilmiyorumquote:
Orijinalden alıntı: InCroyable
Ev bile alınmaz ki o paraya
Alıntıları Göster -
İslek bi yerde buharli oto yikama ve otopark isi aylik yerine gore degisir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lokanta. kucuk capli pansiyon. Cig koftecilikte 3 4 dukkan. Kiyafet urunleri al sat. Kumar. Borsa. Tekel. halicilik.
Ye ağa iş yapılmaz o parayla
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
BTC veya Fon'a yatır akıllı hareket edersen o para 5 hatta 10'a bile katlanabilir. Tabi bir anda hepsini yatırma küçük miktar ile başla 20 bin ile başlayıp getirisine göre hareket edebilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: AcayipKuark
İslek bi yerde buharli oto yikama ve otopark isi aylik yerine gore degisir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR9 -- 12 Şubat 2014; 18:08:10 > -
quote:
Orijinalden alıntı: BR9
BTC veya Fon'a yatır akıllı hareket edersen o para 5 hatta 10'a bile katlanabilir. Tabi bir anda hepsini yatırma küçük miktar ile başla 20 bin ile başlayıp getirisine göre hareket edebilirsin.
0 Tecrübeyle yapılır mı bu iş? -
quote:
Orijinalden alıntı: MrStimato
eğer bir tarla vaya arsadan gelmediyse zaten bize sormazsın cebinde 5 tl yokken 500bin tl ile tanıştıysanız size yedirmezler ve bir anda avcunuzda bişey kalmaz taksi,ev,faiz,servis gibi seyler haricinde paran buhar olur
(zaten 500 bin tl kazanıpta burda ne yapıyım diyen birisi değilsin )
artık hangi gözü açık alır elinizden bilmem :D
Para ailemin kendi parası ticaretle kazanılmadı bu parayla ticarete nasıl girilir diye sordum -
quote:
Orijinalden alıntı: _Knock0uT_
quote:
eğer bir tarla vaya arsadan gelmediyse zaten bize sormazsın cebinde 5 tl yokken 500bin tl ile tanıştıysanız size yedirmezler ve bir anda avcunuzda bişey kalmaz taksi,ev,faiz,servis gibi seyler haricinde paran buhar olur
Para ailemin kendi parası ticaretle kazanılmadı bu parayla ticarete nasıl girilir diye sordum
Taksi plakası olabilir ama il küçükse tabiki. -
quote:
quote:
BTC veya Fon'a yatır akıllı hareket edersen o para 5 hatta 10'a bile katlanabilir. Tabi bir anda hepsini yatırma küçük miktar ile başla 20 bin ile başlayıp getirisine göre hareket edebilirsin.
0 Tecrübeyle yapılır mı bu iş?
Tabikide evet biraz araştırman yeterli yani eğer mantıklı davranırsan milyarder olabilirsin eğer o para bende olsaydı şuan sömürüyor olurdum + üstüne banka faizi tamamdır o iş. Yani diyorum ki 1 günde zengin olabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kilo Moana
quote:
quote:
Para ailemin kendi parası ticaretle kazanılmadı bu parayla ticarete nasıl girilir diye sordum
Taksi plakası olabilir ama il küçükse tabiki.
Bulunduğumuz ilçede 3-4 tane taksi durağı var ancak onların pekte iyi kazandığını düşünmüyorum
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Kilo Moana
quote:
quote:
Taksi plakası olabilir ama il küçükse tabiki.
Bulunduğumuz ilçede 3-4 tane taksi durağı var ancak onların pekte iyi kazandığını düşünmüyorum
Taksi plakası hergün değer kazanır.
-
Ailen parayı sana mı verecek? Aynısını bana verseler bir kuruşuna tenezzul etmem.
Ne mi yaparsın orta olçeklı galeri açabilirsın mesela.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: batanreis
Ailen parayı sana mı verecek? Aynısını bana verseler bir kuruşuna tenezzul etmem.
Ne mi yaparsın orta olçeklı galeri açabilirsın mesela.
Niye tenezzül etmiyorum düşman parası mı?
Galeri işine zamanında tanıdıklar girmişti genelde çakallık dönüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Knock0uT_ -- 12 Şubat 2014; 18:22:47 > -
Üniversitelere yakin yerlerde restoran, lokanta tarzı yer isletmek
quote:
BTCye sakın yatırma! 3000 TL idi 2 ay öncesine kadar 1,500 TL. düşüşte. alcaksan LTC al ya da hiç alma.. -
quote:
Orijinalden alıntı: SütMısırı
quote:
BTCye sakın yatırma! 3000 TL idi 2 ay öncesine kadar 1,500 TL. düşüşte. alcaksan LTC al ya da hiç alma..
Şu bitcoin işini araştırdım ama hiçbir şey anlamadım benim yapabileceğim tarzda şeyler değil bunlar herhalde
Benzer içerikler
- keko ne demek
- pegasus cam kenarı koltuk numaraları
- rexapin ne işe yarar
- 243 nerenin kodu
- soner kara
- 5g nedir zararları
- telegram indirim
- samsung projeksiyonlu telefon
- dc açıldı mı
- ets2 türkiye haritası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X