|
40 yılın ardından Windows’ta “mavi ekran” dönemi sona eriyor

-
-
gri daha iyi olurdu
-
Faydasız, sistem baştan kötü zaten. Dandik denen Vista bile bu kadar çok soruna sebep olmadı. Yepyeni donanımda bile sıçıp sıvıyor resmen, NVMe olayı hala düzelmedi. İki ve daha fazlası takıldığında sistem donuyor.
-
(AM)OLED/ , Mini LED ve Micro LED liler için anlamlı.
-
benim ve etrafımda onlarca kişinin bilgisayarında win11 yüklü. ilk andan itibaren 1 kere mavi ekran ve donma kasma sorunu yaşamadım. yaşayan da görmedim. bu kadar sorun yasıyorum diyenin donanımı dandik ya da sorunludur. her windows konusu başlığı altına bitiyorsunuz. windows 7 varken xp boşu, 10 varken de 7 boşu yapan tipleri bildiniz mi tam o misal. 12 gelse bu sefer 11 çok iyiydi ya ne gerek vardı diyeceksiniz.
konuya gelecek olursak, microsoft hq'da sanırım bazı teknolojiden anlamayan c level marketing yöneticisinin canı sıkılmış sanırım. yılların hafızaya kazınmış mavi ekranını değiştirip sadeleştirmişlerdi, aynı şekilde yine mavi arkaplan koyabilirlerdi. boş iş kısaca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 27 Haziran 2025; 13:9:58 > -
Aynı b.k laciverti
-
Ya arkadaş şöyle lüzumsuz işlerle uğraşacağınıza sistemin performansını, stabilliğine, sürücü sorunlarına ek olarakta saçma sapan kullanıcıya yok internet bağla, mail bağla, bağlamıyorsan kuruluma devam ettirmiyorum saçmalıklarına son verseniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Windows 10 makine Windows 11'li makine kadar fan açmıyor.
Menüyü açtım diye ms'in resmi destek listesinde olan windows 11'li makine fanı öttürüyor.
Yavaşlıklar, takılmalar, her güncellemeden sonra bozulan özellikler var.
Sistemi onarmaktan ben yoruldum.
Aynı bkun laciverti
Tosunun yatırım güvence açıklaması daha çok güven veriyor.
Siyah ekran gelecekse sorun yok
-
11 i başından beri beğenmedim hala da beğenmiyorum. Zoraki wifi7 yüzünden kullanmak durumunda kaldım. Bir çok yapmak istediğimizi harici programlarla yapıyoruz. Onu da hepsini değil. Örneğin görevçubuğu. Çok saçma bir durumda. Traffic monitör kullanıyorum cpu gpu hdd sıcaklıklar vs.. Normalde görev çubuğunda sabit bir öğe fakat diğer aimgelerle birbirine giriyor. Görev çubuğu dolduğunda birleştirilmesi gereken öğeler ama olmuyır vs vs vs.
Zaten W 7'den daha iyisi gelemeyecek maalesef (ki bu kadar versiyon arasında sadece iki tane iyi sürüm var: XP ve 7). Evet, tam da o dediğiniz misal adamlardanım çünkü ...... işletim sistemine ...... gibi demeyi biliyorum.
-
Psikolojik olarak mavi ekrandan iyidir. Yıllardır aklınız başınıza yeni gelmiş. Direkt donanım mi , yazılım mı uygulama mı açıkça belirtsin ki arayıp durmayalım bilmece gibi kodları.
Neyse ki BSOD kısaltması değişmemiş oluyor
-
+ 1. Windows 11 sorunlu, Windows 10'da yaşamadığım birçok sorunu yaşıyorum. Sistemim de gayet iyi, buradaki W11 fanları boş yapıyor
-
bu haberi bikaç sene önce okumuştum kadar eski bilgi gibi geldi niyeyse
-
Süreyya hanımın muhteşem değişimi gibi
-
Katılıyorum w11 ilk çıktığı günden beri kullanıyorum 1 kere hataya rast gelmedim.
-
Yine gelmiş win11 çok iyi diyen tipler 🤣 bu kitle linuxcu kitleyle aynı hemen hemen varolan sorunları kabullenmiyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Aynı b.k laciverti
|
benim ve etrafımda onlarca kişinin bilgisayarında win11 yüklü. ilk andan itibaren 1 kere mavi ekran ve donma kasma sorunu yaşamadım. yaşayan da görmedim. bu kadar sorun yasıyorum diyenin donanımı dandik ya da sorunludur. her windows konusu başlığı altına bitiyorsunuz. windows 7 varken xp boşu, 10 varken de 7 boşu yapan tipleri bildiniz mi tam o misal. 12 gelse bu sefer 11 çok iyiydi ya ne gerek vardı diyeceksiniz. konuya gelecek olursak, microsoft hq'da sanırım bazı teknolojiden anlamayan c level marketing yöneticisinin canı sıkılmış sanırım. yılların hafızaya kazınmış mavi ekranını değiştirip sadeleştirmişlerdi, aynı şekilde yine mavi arkaplan koyabilirlerdi. boş iş kısaca. |
gri daha iyi olurdu
|
Benzer içerikler
- tiktok izlenmeye para veriyor mu
- hileli whatsapp
- whatsapp tek seferlik fotoğraf
- hepsiburada premium kaç tl
- font bulma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X