Şimdi Ara

40 Yaşındaki Halinize Ne Söylemek İstersiniz? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
2
Favori
2.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnşallah ortadoğuda küçük bir devlet kurmuşsundur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam moruk.
  • Anlat

• Ailecek Türkiye turu yapmadıysan yaşama öl!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yıldır toprağın altında gömülü olarak bir tabutta çürümeye bırakıldın. bütün bedenindeki etler parçalanmaya mahkum edildi. 10 yıldır önce başladı bunlar.
    kendini hep hazırladın 30 yaşında öldürmeye kendini. ve bunu -başardığını farzediyorum- , şuan seni takdir ediyorum. bu dünya, kötü. başka dünya da yok gerçi. kaçılacak, bırakıp gidilecek bir yerimiz yok. sadece "bu"rası var. başka yer yok, başka bir yeri tercih etme şansımız bu yüzden elimizde yok. belki de vardı da , o şans elimizden alındı. her neyse. sen tabutta -veya her ne yerde ölü bedenin yatıyorsa- sen şuan , yaşayan diğer insanlardan akıllıcasını yaptın. bu tercihi sen yaptın. bilemezsin hayatı. sen sadece insanlardan kendini soyutlamadın. onlara pek izin de vermedin. onlar seni bilsin, anlasın istedin. ama hep bir uyumsuzluk oldu. sen onlara bağlandıkça onlar sana daha büyük hatalar yaptı. hata değil,ihanetler. soysuz ihanetler. dipsiz kuyu... hoşgeldiniz ihanetlere... sen hayatı hep objektif baktın. bir tecavüz olayında herkes tecavüz edeni düşünür. "neden yaptı?" diye. ama sen kurban olan kişiyi anlamaya çalıştın. dolaylı olarak çünkü sen de bu tarz bir kurbandın -şuan bunları yazarken bir kurbanım- , sen bunları düşündün. o kurbanı, o kurbanı kimse bilemez anlayamaz dahi! çalışsa başarısız olur. çünkü anlaşılması imkansız bir şeydir. her şeyi baz alındığında bu bir seks olayı olsa da -böyle bakmam olaya gerçekten aptalca farkındayım- ama sen o insanı düşündün! o insanın hayatı bambaşka oldu o olaydan sonra! düşüsene, -bir kız olarak ele alınca- o kız asla ama asla erkeklere güveni olamayacak. bunu sadece 1 erkek mahvetti -tek bir erkeğin tecavüz olayını işlediğini varsayarsak- , diğer bütün herkesi heba etti. genellemedir. ama haklı bir vaziyette yapılmış bir genellemedir. durum kötü, çok kötü. hep kafanın bir köşesinde senin bunlar vardı. hep bir şekilde sen her şeyi düşünüyordun, her durumda. ama öldün. ölüsün işte. düşüncen yok artık. insanlar kimseyi düşünceleriyle sevmedi. seni de sevmediler. herkes iyi bir görünüme sahip olanı sevdi. sen bu kazananlar'dan birisi olamadın. sen sadece düşündün. düşünmekle kilo vericeğini mi sanıyodun salak? tabiki de hayır. ama... fikirlerin , iyi bir görünüme sahip olmanın önüne geçebileceğini sanıyordun. yanıldın dostum. oyun bitti. yeni bir jeton at...

• Baban gibi olmamışsındır umarım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by.legend

quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

Selam beyler. Bu konuda herkes 40 yaşındaki haline bir şey söylesin, bir soru sorsun. Eğlenelim.

İlk ben:

Umarım güzel, iyi huylu bir kızla evlenip 2 çocuk yapmışsındır. Araba ve evde almışsındır inşaAllah.

http://www.futureme.org/ beyler herkes burdan kendi geleceğine mail atsın mail yazıyosunuz tarihi ayarlıyosunuz o tarihte yazdığınız mail size, kullandığınız hesaba geliyo 40 yaşınıza burdan mail atın mk

attım laaaabakalım nolacak.çok üzülcem gibi hissediyorum ama napalım

• Hala elizabeth misin derdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evli mutlu çocuklu değilseeenn
    intihar ediom ona göre
  • 20 yaşındaki hayallerine ulaştın mı? hadi bakalım
  • Umarım gazetecilik bölümünü bitirip düzgün bir iş bulmuşsundur,umarım hala daha bakir değilsindir,altına iyi bir elektrikli otomobil çekmişsindir,petrol hala daha varsa v8 bir amerikan sürmediysen yuh sana ve bir de eğer zamanda yolculuk mümkünse 10 mart 2013 yılına gelip bana saat 17.27 de bir işaret çak (himym terk)

Edit:İşaret gelmedi. Ya öldüm ya bu mesaja 40 yaşında bakmadım ya da zamanda yolculuk mümkün değil
    3'üde olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssgg -- 10 Mart 2013; 17:28:58 >

• İşlerine bu kadar boğulma. Ailenle, sevdiklerinle harca vaktinin çoğunu
  • Yazılım mühendisi olmak istiyordun oldun mu? yoksa 1000 liralık maaşla sürünüyormusun
  • hala yasiyon mu derdim

• Hala Skrillex ve Justin Bieber dinliyor musun la?

Birde Pulsefire Ezreal ve Cottontail Teemoyu hatırlıyor musun?

• forever alone

• Umarım hayatında hala bir tek çiğdem vardır :(
  • Adam ol.

• 40 yapar !
  • Erken emekliliğin keyfini çıkarıyor musun?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.