Şimdi Ara

40 yaşında bekar ve yalnız yaşamanın avantajları? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
2.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Well. Bekarlar evlensin. Sonrada ebelerinin şeyini görsünler. Ordan bakınca ağızlarının suyu akıyor eminim.

Şöleki; erkeğin farkındalığı arttıkça çocuğa kadına, evliliğe olan ihtiyacı azalır. Denklem budur. Eğer azalmıyorsa kendinizi çek edin. Denkleme uymuyorsunuz demektir.

• Catcheee C kullanıcısına yanıt

Hocam modern köleliğin verdiği dayatma. Harcama iç güdüsü. Zaten giren girmiş diyerek harcıyorlar. Yaş 30 bekarım tek gayem para biriktirmek.

Şu an çalıştığım işte aile bakmayı ve çocuk ise düşünemiyorum.

Muhtemelen 2 seneye 1 milyon ₺ param olur ve ailemden destekli 1+0 ev alıp ölene kadar yalnız yaşarım.

Hayatım boyunca aile yükü taşımamak ve çocuk derdim olmayacağı için huzurla öleceğim. Şunu da biliyorum , ileri ki yaşta keşke bi evlilik yapsaydım diyeceğim. O zaman bu konuyu okuyacağım.

Emre , sen 3 kuruş para için gençliğini heba ettin. Sadece toplum dayatması bir aile için huzurunu bozma.

Aile kurarsan o yelkeni tek başına üfler ve eşine çocuğuna bi hediye alamadığın için günlerin zindan olacak.

Yalnız yaşa yalnız öl ama kendin için öl.

• quote:

Orijinalden alıntı: timucinkalorifer

Hocam modern köleliğin verdiği dayatma. Harcama iç güdüsü. Zaten giren girmiş diyerek harcıyorlar. Yaş 30 bekarım tek gayem para biriktirmek.

Şu an çalıştığım işte aile bakmayı ve çocuk ise düşünemiyorum.

Muhtemelen 2 seneye 1 milyon ₺ param olur ve ailemden destekli 1+0 ev alıp ölene kadar yalnız yaşarım.

Hayatım boyunca aile yükü taşımamak ve çocuk derdim olmayacağı için huzurla öleceğim. Şunu da biliyorum , ileri ki yaşta keşke bi evlilik yapsaydım diyeceğim. O zaman bu konuyu okuyacağım.

Emre , sen 3 kuruş para için gençliğini heba ettin. Sadece toplum dayatması bir aile için huzurunu bozma.

Aile kurarsan o yelkeni tek başına üfler ve eşine çocuğuna bi hediye alamadığın için günlerin zindan olacak.

Yalnız yaşa yalnız öl ama kendin için öl.

Yalnız yaşıyorum bazen ailem gelir bende kalır ama genelde yalnızım valla öldükten sonra bi anlamı yok.

Hep derler 60 ına gelip yalnız olmak kötü yok evde nefes alan biri olsun valla o ev evlenınce cehenneminde olabilir ne iyi ne kötü bilemezsin.

Evlilik bi kadınla yaşamak çoluk çocuk çok yorucu geliyo bana

birader bende evliyim çocuğum da var . neyin ne olduğunu biliyoruz, bizde ev kurduk.

git ikeaya tanesi 15bine 3 lü koltuk var al 2 tane. yemek masası 10bin...

gir profiloya beyaz eşyayı al ,tanesi 15bine alırsın. tv yine öyle uygun fiyatlı alırsın vestel falan al koy evine elin bollaşınca samsung al lg al ne halt alırsan al.

200bine masa yokmuş .... adamın internette takılmaktan gerçekle bağları kopmuş. amaç yuva kurmaksa 200bine çok temiz bi ev kurulur.

hatta evlenmeyi düşünüyorum ama masrafdan korkuyorum diyene link bırakayım benim 2 koltuk bütçeme adam komple mobilya veriyor . iki gönül bir oldumu gerisi boş.

https://www.modalife.com/kategori/dugun-paketleri-indirimli

Hocam elbet kötüdür , fakat bir insana yetememek. Bir kış günün de arabasız dışarı çıkmak. Arkadaşımın çocuğu kolej se okuyup kendi çocuğumu devlete vermek.

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

Öncelikle mutluluklar , peki ya zamanın var mı ?

8-12 saat çalışma ve vardiyalı 1 gün izin ile eşine ve çocuğuna vakit ayıramadan yaşamak ister miydin ? Elbette 100k’lık mobilya şart değil. Bu konu daha çok zaman ve para üzerine. Asgari ücret alan biri kirada nasıl yaşayabilir ki ?

Ne alaka 40 ından sonra bir sürü evlenen var....

• timucinkalorifer T kullanıcısına yanıt

asgari ücret almıyorum,12 saat çalışmıyorum . diğer soruların muhattabı da ben değilim kime oy veriyorsa hesabı ondan soracak.

• Abdullah_C@N kullanıcısına yanıt

sen sordun ben cevap verdim.isterse 50 de evlensin beni ırgalamaz. çocuk isterse 40dan sonra zor ama çok fazla komplikasyon oluyor.

12 saat çalışıyorum , asgariden hallice alıyorum. Oyumu gençliğimi bitirene vermiyorum.

Burada ki konu evliliği şartlı olarak karşı olmak.

• Ben 34 yalnız yaşayan bekar
  • Sorun masraf o bu değil neden kendimi bi kişiye adıyayım, bugün bi kız çocuğu geldi hasta kız 14 yaşında daha onam formu dolduracak üff püff demeye başlıyo, kalemi yere atıyo abi 14 yaşındasın yeni doğdun bu ne hava.

Demek istediğim şu ailelerin şımarttığı bi kadını neden ben çekeyim? Mesela bu kız 30 una gelsin havasından çekilmez hep duyarım karıma canım feda neden canını veriyon?

Sizin yaptığınız fedakarlığın kaçını kadınlar yapıyo? Yada sizin için eşiniz canını verirmi neden hep erkek yapıyo? Ben tek yaşıyorum inanın eve öyle huzurlu giriyorum ki, kendime o kadar güzel zaman ayırıyorumki? İnternet dolu kadın neden evleniyosunuz?
  • Bir insan oturup nasıl her gün evlilik üzerine düşünebilir? Gereksiz bir enerji kaybı değil mi? Ayrıca niye kendini onaylatma ihtiyacı duyuyorsun ki? Her gün aynı konuları görmek sıkıyor cidden insanı. Paranı yalnız başına nasıl harcadığınla ilgili farklı farklı konular açsan okuması daha eğlenceli olabilir mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trkgncr

Bir insan oturup nasıl her gün evlilik üzerine düşünebilir? Gereksiz bir enerji kaybı değil mi? Ayrıca niye kendini onaylatma ihtiyacı duyuyorsun ki? Her gün aynı konuları görmek sıkıyor cidden insanı. Paranı yalnız başına nasıl harcadığınla ilgili farklı farklı konular açsan okuması daha eğlenceli olabilir mesela.
    Harbiden öyle konular açayım ya :)

ikea da bi koltuk takımı 50bin 80bin arası. bir tv 25-30 bin. 100bin gitti bile sırf salona... sen ne anlatıyorsun. mısır tarlasında karga nickinin hakkını veriyorsun tröl kardeş. en iyisi senin gibileri engellemek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderweb -- 12 Şubat 2024; 18:16:21 >
  • bekârlık hadi neyse de yalnızlıktan kastın hiç arkadaş, dost, akraba vs. olmamasıyla o zor ya.

• buradaki bazı looserlara cevap yetiştirmeye gerek yok . tamam kardeş yapamamışsın işte olmamış toksik şekilde milleti bklamak sana bişey kazandırmaz. bi köşede sokak köpeği gibi kıvrıl sessizce tek başına uyu,boş yapma.

• timucinkalorifer T kullanıcısına yanıt

aga sen daha hayatını kuramamışın ki. 12 saat çalışmamı olur anasını satim. önce düzgün bi işin olsun hayatını düzene sok sonra evlenirsin barklanırsın. kimse buradaki looserlara bakmasın . adamlar burada ezikliğini eksikliğini kusarak bişey yaptığını sanıyor işte. ciddiye alınacak adamlar değiller.

Hocam , hayat herkese eşit davranmıyor. Sebebi sonucu tartışılır. Türkiye şartları kötü. Herkes aile kurmamalı.

Benim hayatım bitmiş , 12 saat asgarininn 1.5 katı maaş.

Özel günler de izin yok sadece o gün çift. Hafta sonu pazar kahvaltısı yapmayalı 2 sene oldu.

son 4 senedir huzurlu 2 gece uyudum o da alkollüydüm.

Bu Türkiye şartları , looser denilebilir. Yukarıda ki şartlar da evlenen var ise zaten boşanır…

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

bekârlık hadi neyse de yalnızlıktan kastın hiç arkadaş, dost, akraba vs. olmamasıyla o zor ya.

Alakası yok hocam arkadaşın olacak ama kimseye bağlı kalmıyacan hayat o zaman güzel işte
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.