Şimdi Ara

40 yaş sizce orta yaşmı,bazı şeyler için geç kalınan bi yaşmı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

    Hadi aileye ok. emme müdüre ne oluyo... sankim dövletin her işini bitirdi de bi tek seni evermeye kaldı iş...

  • Penguen Gunter kullanıcısına yanıt
    Mümkün değil.O saatten sonra evlenmek isteyen özellikle kadınların başka sebepleri olur aşk değil.Sevebilir,hoşlanabilir ancak aşık olarak evlenmek ve onu kıyaslamamak o yaşa kadar gelmiş kadın için olası değil.O yaşa kadar da kadının hayatından ya çok fazla kişi geçmiştir veya uzun soluklu ilişkisi olmuştur tüm bunların yaralarını,izlerini taşır,hiçbir zaman unutamaz.Seksüel yönden de baktığınızda o yaştaki bireyin tecrübesiz olma ihtimali çok zayıftır her halükarda sizi kıyaslar aynı zamanda evlenme amacı bu olmaz çünkü evlilik dışı ilişkiye kadın her zaman çok daha basit bir şekilde ulaşabilir.
    Bu yaşlarda evlenilmez demiyorum ancak bazı gerçekleri de bilerek hareket edip beklentinizi düşük tutmalısınız.Bu daha çok çocukken arkadaş olmanın basitliği,bağı her zaman orta yaşta edinebileceğiniz iş arkadaşınızdan daha güçlü,bağlı olacaktır.Aşk da böyle yaşlar küçükken edineceğiniz aşk tecrübesi her zaman farklı hissettirir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sucre Maricruz S kullanıcısına yanıt
    Yani yasanmisliga bagli tabi, 30'a kadar saf gelebildiyseniz yine olur ama ne kadar mumkun, platonik de olsa yasamisinizdir bisiler. Ama o karinda kelebekler ucusma isi evet 30'dan sonra zor.

    Cinsellik babinda, tabii ki evlilik disi daha kolay ulasir ama daha muhafazakar insanlar nasil yapiyor bilmiyorum, muhtemelen yasaniyordur bir seyler ama her halukarda TR toplumunda evlilik oldu mu daha makbul, bilhassa kadin icin.

    Onun haricinde katiliyorum. Yalniz genclikte daha buyuk heyecan, saflik olma durumu karsisinda 30'lardan itibaren yasanmislik, yasanmasa da gormus gecirmisligin avantajlari var. Genc yasta biraz kumar gibi oluyor.

    Ozellikle erkegin prime'i da 30 sonrasi, maddi manevi acayip ozguven geliyor. Tabi eskiden bir ev aliyordun, simdi sadece araba alirsin ama olsun. Ben bir 30'un cazibesinden istifade edip 35'e dogru bu defteri kapatma taraftariyim. Veya aile guzel yetisirecek, erken yastan olgunlasip doyulacak bir seylere.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.