Şimdi Ara

40 tl ye Earpods kulaklık aldım, sahte mi acaba anlayamadım (SS li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ımmortals35

he yani china da yazan da var hocam

var.

benim amerikadan aldığım iphone 5 in içinden china yazan çıktı. babamın burdan aldığı 5 in içinden vietnam yazan çıktı.

Edit: bu arada bence seninki gerçek değildir. alırken nasıl aldın direk plastik kutusunda mı yoksa üstünde kartondan kutu varmıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 6 Mayıs 2014; 23:14:57 >

Orijinalden alıntı: PSPro Gamer

quote:

Arkadaşlar az önce tanıdık bi telefoncu dan 40 tl ye earpods kulaklık aldım,orjinal olma ihtimali var mıdır ? gözlemdiklerime göre orjinal, sizce ?

Sesi basları gerçekten çok iyi veriyor, tuşların hepsi çalışıyor ve istediğim işlemi yapabiliyorum(ses açma,kapama,öndeki şarkıya gelme,şarkıyı geri sarma), kutusundan çıkarmadan baktım arkada elma logosu var ve kablo yerleri aynı yere doğru bakıyor.

Başka anlayabileceğim bişey var mıdır ? ss leri atıcam biraz sonra

kablonun üzerine dikkatlice bakın "Designed by Apple in Callfornia Assembled in China" ibaresi ve yanında da bir numara var mı? bildiğim kadarıyla bunlar varsa orjinal yoksa değil

Benimkinde China yerine Vietnam yaziyor ama? Sanirim orijinal benimki de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Arkadaşlar az önce tanıdık bi telefoncu dan 40 tl ye earpods kulaklık aldım,orjinal olma ihtimali var mıdır ? gözlemdiklerime göre orjinal, sizce ?

Sesi basları gerçekten çok iyi veriyor, tuşların hepsi çalışıyor ve istediğim işlemi yapabiliyorum(ses açma,kapama,öndeki şarkıya gelme,şarkıyı geri sarma), kutusundan çıkarmadan baktım arkada elma logosu var ve kablo yerleri aynı yere doğru bakıyor.

Başka anlayabileceğim bişey var mıdır ? ss leri atıcam biraz sonra

Hocam benimkinde China yazıyor. Bence orjinal elinizdeki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kablo kadife gibi bir his veriyor orjinallerde. Bir de ses tuşları orjinal olanlarda çıt çıt diye ses çıkarmıyor ancak sahtelerde bayağı ses geliyor basınca üstüne. Kulaklığın üstündeki ayrılma kısmı daha belli sahtelerde. Ama 40 TL'ye gerçek EarPods biraz zor bulursunuz.

iPhonedo
    İphone 4S Whıte 8GB & İphone 5 Whıte 16GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: ilko

kabloda assembled in china yazmaz o yazıyorsa yine sahtedir vietnamyazıcak kablolarda china yazmıyor

yanlış bilgi veriyorsunuz. vietnam yazanlar var mı bilmiyorum ama china yazan kulaklıklar var.

Edit: şimdi baktım bende iki kulaklık var ikiside telefonun orjinal kutusundan çıkan kulaklıklar. birinde chine birinde vietnam yazıyor.

iPod Shuffle içinden çıkanların neredeyse hepsi ; Made in Vietnam.. .Bknz :Bende ki öyle
    Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
    Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB
  • Hocam benim elimde bir adet 5c den çıkma bir adet de 5s den çıkma orjinal kulaklık var ikisinde de china yazıyor yani illa ki vietnam olacak diye bir kaide yok. Ayrıca evet çıplak gözle okuyabiliyorum bir gün dikkatimi çekmişti kabloda grilik var siliyim diye parmağımı filan sürdüm gitmedi sonra yakından baktım ki öyle yazıyormuş

Edit: şimdi internette baktım ve anladığım kadarıyla ipod lardan çıkan kulaklıkların çoğu vietnam olurken iphone lardan çıkanların çoğu china olmasına rağmen bazı iphone kulaklıklarında vietnam da yazabiliyormuş yani her ikisi de orjinal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSPro Gamer -- 7 Mayıs 2014; 2:12:34 >
    - 2005 Citroen C4 VTS 2.0 16V 180HP
  • Kablosuna bak.Ağır bir pürüz varsa orjinaldir
    Eğer iCihazda mikrofonu ve kulaklığı çalışıyorsa orjinaldir.
    Eğer Kutunun arkasında Apple logosu varsa orjinaldir.
    Hepsi birlikte varsa orjinaldir.

Doğa bilimleri bardağının ilk yudumu sizi bir ateiste döndürecektir, fakat bardağın altında Tanrı sizi bekliyor olacaktır.
    W.Heisenberg

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium, wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber
    binden wieder, was die Mode streng geteilt, alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

European Movement ★ Mouvement Européen
  • quote:

kabloda assembled in china yazmaz o yazıyorsa yine sahtedir vietnamyazıcak kablolarda china yazmıyor

Hocam verdiğin bilgi yanlış.Vatandan aldığım orjinal kutudan çıkan ürünün üstünde assembled in China yazıyor.

Orijinalden alıntı: ugrtrkgvn

quote:

Hocam verdiğin bilgi yanlış.Vatandan aldığım orjinal kutudan çıkan ürünün üstünde assembled in China yazıyor.

Elime 7 tane ip5 geçti toplamda al sat felan bir tanesinin dahi kulaklığında china yazmıyordu hepsinde vietnam yazıyordu ve bu cihazların 4 tanesi abcihazı diğer 3 ü avrupa demekki sahte olan 7 ip5 te bana denk gelmiş şans işte yapıcak birşey yok..

• Kutusunu ve ambalajini birebir yapabiliyorlar yani bilmeyen bir kisinin bu sekilde anlamasi guc fakat orjinal bir kulaklikla karsilastirildiginda ses farki dogal olarak anlasiliyor bir de ilginctir ama bu kualkliklariin sahtelerinin verdigi ses bir cok orjinal orta sinif kulakligin sesinden cok daha iyi cikiyor yani bilmeyen bir kisinin anlamasi cidden zor oluyor eger cok kotu bir replika degilse kutusuna, dizaynina kadar kopyalayan hatta buyuk bir cogunlugunda cok iyi bir ses cikisi bile saglamayi basarmis bir replika ureten firma icin bence o kulakligin uzerindeki yaziyi da yazmak cok zor bir is degildir ses kalitesini orjinal bir apple kulaklikla karsilastirmadan anlamak guc oluyor bazilarinda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugrtrkgvn

quote:

Elime 7 tane ip5 geçti toplamda al sat felan bir tanesinin dahi kulaklığında china yazmıyordu hepsinde vietnam yazıyordu ve bu cihazların 4 tanesi abcihazı diğer 3 ü avrupa demekki sahte olan 7 ip5 te bana denk gelmiş şans işte yapıcak birşey yok..

Hocam laf mı çarptın yoksa sitem mi ettin anlamadım ama ben yazdığın mesajı okuyup ona göre karar veren olursa diye düzeltmen için uyardım sadece.Başka bi arkadaş yazmış işte iki tane orjinal kablo varmış elinde birinde Vietnam birinde China yazıyormuş.Demekki farklı yerlerde üretilebiliyor.Ben seninkine sahte demedim.China yazanlar sahte değil dedim.Farklı şeyler.

• Ben iki ay kadar evvel aliexpress'ten earpods kulaklığı 5 dolara almıştım, satıcı orjinal diye yazmıştı ama bu fiyata orjinal satamayacağı için kesin sahteydi sanıyorum. Kulaklık jack'ına yakın kablo üzerinde gri yazı ile assembled in China yazıyordu ve Ses kalitesi iyidi ama zaten orjinal olanının da ses kalitesi, creative ep630 gibi değil.. Kulaklığı sonra kardeşime hediye etmiştim..
    Sonuç olarak; çin'liler birebir aynısını üretiyorlar ve ayırt etmek çok zor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.