Şimdi Ara

40 tl üstü tüm ürünlerimizi 10 tl indirimle alabilirsiniz. (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.777
Cevap
35
Favori
118.188
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: By_C@BB@R

Arkadaşlar bu ürün kalite olarak nasıl ve garantisi düzgün müdür ?

http://forum.donanimhaber.com/m_76468016/tm.htm

adresinde momo19hd hakkında daha fazla bilgi bulabilirsiniz.
  • sattğınız tabletler içinde fotoğraf kalitesi en iyi olan cihaz hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexterr

sattğınız tabletler içinde fotoğraf kalitesi en iyi olan cihaz hangisi?

momo19hd dir. 5mp kamera ve oto fokus mevcut. Yeterli ışık mevcutsa güzel foto ve video çeker.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabletpark

quote:

momo19hd dir. 5mp kamera ve oto fokus mevcut. Yeterli ışık mevcutsa güzel foto ve video çeker.

peki 4.2.2 yüklü şekildemi geliyor
  • quote:

quote:

quote:

peki 4.2.2 yüklü şekildemi geliyor

evet 4.2.2 olarak gelmekte.
  • hocam merhaba
    benim tabletin şarjını takip ettim dediğiniz kadar gitmiyor birde daha önemli bir sıkıntım var. modemin dibine gitmessem google playden download yapamıyorum. bu konuda videoda ekleyeceğim, modemin dibine gidip indirme işlemini başlatıyorum 2 metre uzaklaşınca indirme duruyor. telefonda veya notbookta bu sorunu yaşamıyorum ki internetim 20mbps fiber internet.
  • Şu an 400 lira fiyat yok galiba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EN YENİ MODELİMİZ SATIŞTA. MOMO9V-HD İLE AYNI ÖZELLİKLERE SAHİP YENİ MODEL 2 KAT DAHA FAZLA PERFORMANSLI CİHAZIMIZDIR.

ICOO D70M DUAL CORE EN YENİ ROCKCHIP İŞLEMCİ:
    RK3168 işlemci, Power VR sgx 540 GPU, HDMI, Çift Kamera, 1GB ram, 8gb hafıza, 7" LED ekran 1024x600. Android 4.2.2, 3500 mah pil

SANALPAZAR :http://www.sanalpazar.com/Roket-Gibi-Tablet-D70m-Hdmi-Dual-Core-8-Gb-Full-Paket__isp8759857

• İyi akşamlar bu tablet işinden anlamıyorum acaba IPAD 1 mi yoksa Momo 19 HD mi tercih etmeliyim fikir verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blawer_s -- 17 Kasım 2013; 0:49:22 >
  • blawer_s B kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_76468016/tm.htm adresinden daha fazla bilgi alabilirsiniz.
  • tabletpark T kullanıcısına yanıt
    Benim bu ürünü şimdi 405 TL ye alma fırsatım yok mu?
  • quote:

evet ortalama 6 saat gider. yeni gelecek rk3188 li 7.85 ekranlı bir ürünümüz var. testleri yaptık temple run 2 de aralıksız tam parlak ekran 5,5 saat, tam kısık ekran 8,5 saat ve video izleme 12 saat tir. momo19 bu test yapılmadı fakat objektif olarak bir başka sitenin yaptığı video testinde 10 saat veriyor ise oyundada 6 saat kadar gidecektir.

bu cevabına göre benim tabletimde bir sıkıntı var ozaman. gplayden oyun indirmek için modemin dibine koyuyorum tableti. ayrıca ekran parlaklığını sıfıra indiriyorum ekran aynı parlaklıkta duruyor. batarya kulanımına baktım %77 ekran yazıyor. ne yapmam gerektiğini belirtirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlkara

quote:

evet ortalama 6 saat gider. yeni gelecek rk3188 li 7.85 ekranlı bir ürünümüz var. testleri yaptık temple run 2 de aralıksız tam parlak ekran 5,5 saat, tam kısık ekran 8,5 saat ve video izleme 12 saat tir. momo19 bu test yapılmadı fakat objektif olarak bir başka sitenin yaptığı video testinde 10 saat veriyor ise oyundada 6 saat kadar gidecektir.

bu cevabına göre benim tabletimde bir sıkıntı var ozaman. gplayden oyun indirmek için modemin dibine koyuyorum tableti. ayrıca ekran parlaklığını sıfıra indiriyorum ekran aynı parlaklıkta duruyor. batarya kulanımına baktım %77 ekran yazıyor. ne yapmam gerektiğini belirtirseniz sevinirim

ekran parlaklığı çok fazla düşürülemiyor. aralıksız kaç saat çalışıyor ? sonraki romda bu parlaklık için ekstra birşeyler ayarlanabilir.

• Momo 19 hd nin ekranı IPS mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    tabiki, ips retina, 2048x1536 dır.
  • quote:

Merhaba N11'de bu ürünü (Ployer MOMO 19 HD) Tık Hızında kampanyasına ekletebilir misiniz?

ben dahil olmak üzere pek çok alıcı çıkacaktır.

@tabletpark

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingolas -- 25 Kasım 2013; 15:23:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cingolas

quote:

Merhaba N11'de bu ürünü (Ployer MOMO 19 HD) Tık Hızında kampanyasına ekletebilir misiniz?

ben dahil olmak üzere pek çok alıcı çıkacaktır.

@tabletpark

ben durumu ilettim arkadaşlar bir dönüş yaparlarsa bilgi veririm.
  • tabletpark T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler umarım listeye girer, çok makbule geçecek.
  • cingolas kullanıcısına yanıt
    n11 duruma göre bir sonraki kampanyaya dahil edecekmiş gelen bilgi bu şekilde.
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.