Şimdi Ara

40 seansta fizik? Egitim vadis fizik?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocamiz 40 seansta fizik alin diyor cunku tyt de sorular kolay cikiyor dedi.Bende moduler fizik(egitim vadisi yayinlari) kitabini begenmistim moduler fizik ayt icin alabilirsin dedi ama tyt ye gerek yok dedi.Simdi kararsiz kaldim sizinde onerdiginiz yayin var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliemre35 -- 19 Ekim 2018; 20:2:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam 40 seansta değilde bizede geçen yıl okyanus fizik önerdi. aynı şekilde zor sormuyolar bunla başlayın dedi. benim hoşuma gitti bazı sorulari.ama ben yayın denizi ve nihat bilgin oneririm. Ilk kitabı hızlıca geçip sirayla yayın denizi ve Nihat bilgin yapabilirsin ama nb yi sona bırak

• Üstteki arkadaşımıza katılıyorum fizikte Palme gibi bir yayın almak ile hata etme

• MegaWindows kullanıcısına yanıt
    neden
  • quote:

Orijinalden alıntı: brutalx

neden
    Ağa ben kullanmış biri olarak söylüyorum soruları fazla gereksiz kasıntı hele ki tyt için ayrıca sayfa tasarımları karmaşık ve düzensiz

Ozkutle konusunun testlerinde her sonuç 0.7, 3.5 gibi ondalık ifadeler ile dolu

Yani kimyada babadır ama fizik için aynısını söyleyemem

• quote:

Orijinalden alıntı: freng07

Hocam 40 seansta değilde bizede geçen yıl okyanus fizik önerdi. aynı şekilde zor sormuyolar bunla başlayın dedi. benim hoşuma gitti bazı sorulari.ama ben yayın denizi ve nihat bilgin oneririm. Ilk kitabı hızlıca geçip sirayla yayın denizi ve Nihat bilgin yapabilirsin ama nb yi sona bırak
    Yayin denizi kolay midir? Nihat bilgini almasam sikinti olur mu?

Birde moduler fizige nedersiniz? Her testinde ilk 3 soru kolay geriye kalanlar orta ve zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliemre35 -- 19 Ekim 2018; 22:18:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deliemre35

Yayin denizi kolay midir? Nihat bilgini almasam sikinti olur mu?

Birde moduler fizige nedersiniz? Her testinde ilk 3 soru kolay geriye kalanlar orta ve zor

Alıntıları Göster
    o kitabı bilmiyorum hocam yorum yapamam.nb yi almasan sıkıntı olmaz ama alırsan cok şey katar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    345 AYT Fizik vs 3D AYT Fizik
    2 yıl önce açıldı
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: freng07

o kitabı bilmiyorum hocam yorum yapamam.nb yi almasan sıkıntı olmaz ama alırsan cok şey katar

Alıntıları Göster
    Hocam yoruma dayali sorular var mi yayin denizinde?

• pişman olmazsın hocam yd ve nb de güzel kaynaklar. nb nin yorum soruları çok hoş ama yd de iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: MegaWindows

Ağa ben kullanmış biri olarak söylüyorum soruları fazla gereksiz kasıntı hele ki tyt için ayrıca sayfa tasarımları karmaşık ve düzensiz

Ozkutle konusunun testlerinde her sonuç 0.7, 3.5 gibi ondalık ifadeler ile dolu

Yani kimyada babadır ama fizik için aynısını söyleyemem

Alıntıları Göster
    Anladım teşekkürler, peki kolay orta olarak bi öneriniz varmo fizikte

• nihat bilgin zor değil kolay - orta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.