Şimdi Ara

40' Samsung lar arasında kaldım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/samsung-ue40eh5000-ue40eh5000-led-full-hd-102-cm-tv,--2xhdmi,-usb,-narrow/productdetails.aspx?I_ID=59800#allImages

Üstteki iki ürün model numaraları arasında ufak bir fark var, aynı ürün mü değil mi anlayamadım. Ayrıca bu ürünü tavsiye eder misiniz? Televizyon işinden hiç anlamam da 50hz olması dikkatimi çekti ve bir de bazı Samsung ledler kalın, bazıları iki parmak inceliğinde, bu hangilerinden?

Bunları boşver şunu al diyeceğiniz 1000 lira altı 40 42" ya da bikaç yüz daha ucuz 32" varsa önerilerinizi bekliyorum. Bu arada smart tv vs ilgilenmiyorum, görüntü kalitesi, incelik mühim, dahili uydu alıcı olsa da fena olmaz.

Teşekkürler şimdiden.

• iki üründe aynı bi fark yok. ikiside eh5000. ancak bu eh5000 çok kalın bir tv. lcdden beter. incelik istiyorsan es5500 bakabilirsin. samsung farketmez lg olsada olur dersen lgye de bak derim.
  • sakın sakın almayınız 50 hz tv alınırmı efendi 200 hz den aşağı almayınız görüntü yırtılır ağır gösterir
  • quote:

Orijinalden alıntı: teksalih

sakın sakın almayınız 50 hz tv alınırmı efendi 200 hz den aşağı almayınız görüntü yırtılır ağır gösterir

200 hz tv fiyatlarından haberin yok sanırım. ancak dikkat et 200hz diyorum. cmr yada mci yada smr olmayacak. gerçek 200hz. panel hızı yani. tarama hızı değil. neden alınmasın. insanları yanlış bilgilendirmeyin.
  • quote:

sakın sakın almayınız 50 hz tv alınırmı efendi 200 hz den aşağı almayınız görüntü yırtılır ağır gösterir

Ben 40eh5000 var. Bir defa bile yığılma, yırtılma, ağırlaşma olmadı. Birçok kişi kalın olduğunu söyledi ama bence kalın değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayCicik

quote:

Ben 40eh5000 var. Bir defa bile yığılma, yırtılma, ağırlaşma olmadı. Birçok kişi kalın olduğunu söyledi ama bence kalın değil.

sendeki algı farklı bendeki farklı sen oynuyormu süper diyorsun ben anlık yırtılmalara çıldırıyorum
  • Led, LCD veya Plazma televizyon kullanan DH kullanıcıları için SüpürgeMarket firmamızdan tedarik edebileceğiniz LED & LCD & Plazma Temizleyici setin satış linkini paylaşıyorum;

www.supurgemarket.com
    Elektrikli süpürge toz torbası,aksesuar,hortum,filtre,koku çubuğu | Süpürge Market
    http://www.supurgemarket.com/led-lcd-plazma-ekran-temizleyici-solusyon-bez-p-6202.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İki Tv Arasında Kaldım?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu an şu ikisi arasında kaldım, vestel in az bi inç fazlası var ve dahili uydu alıcısı var. Ancak inceliği hakkında bilgi bulamadım, foto koymamışlar yandan ve kıllandırıyor :) Yarın sabah almam gerekiyor, acil yorumlarınızı bekliyorum :)

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/lg-37ls5600-37ls5600-led-full-hd-94cm-tv,-1920x1080,-100-hz,-dlnah-,3xhdmi,-usb,/productdetails.aspx?I_ID=59757#allImages

• Şuradaki fiyat da çok iyi, site güvenilir mi bilemedim de kapıda ödemeyle 915 e alınabiliyor.
    www.ebeyaz.com
    HugeDomains.com - Ebeyaz.COM is for sale (Ebeyaz)
    http://www.ebeyaz.com/urun/vestel-satellite-39pf5025-led-tv.aspx?ref=akakce&v=1.73.8
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.