Şimdi Ara

40 MİLYON TL AVM AÇILIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
9.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hazır yılbaşına az bi zaman kaldı bugün aklıma bi soru takıldı yılbaşı ikramiyesi olan 40 milyon tl ile bir avm açılır mı örnek antares ankamal panora gibi yerler ? arkadaşlarla iddalaştım bile onlar ısrarla açabileceklerini söylüyorlar ben ise tam tersini idda ediyorum sizce acılır mı acılmaz mı ?

• çeyreğini yapamazsın o parayla
  • Sadece kaba inşaatını çıkarsın o da belki.Arsaya para vermedigini varsayiyorum.
  • kira: 500 TL
    et ürünleri: 1000 TL
    sigara: 500 TL
    ekmek: 100 TL
    oyuncak: 100 TL
    market ürünleri: 1000 TL
    giyim ürünleri: 2000 TL
    seks shop: 2000 TL

al sana AVM
  • Ya çeyreğe çıkarsa ikramiye
  • 40milyona zor, daha ufak çapta bir yer açılabilir bilkent ankuva kadar,arsayı katmıyorum.
  • Bence acilabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    80.000 tl ile yapılacak iş
    5 yıl önce açıldı
    20 BİN TL BU KASA ALINIR MI?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olabilir.
  • Pazar günü açılan Eskişehir Özdilek AVM 40 milyon dolara malolmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 27 Aralık 2011; 19:03:25 >
  • Ankamall, antares gibi degil ama acity nin sadece kendisi park yeri olmayani 40milyon tl ye yapilir, hatta yapiyoruz.
  • 40 milyonu bankaya yatır faizi 2 3 dukkandan geen kira ile aynı olur hem paranda gitmemiş olur :)
  • Öyle yerler normal vatandaş olarak yapmak zor birkere arkan sağlam olmalı.
  • olabilir diyen arkadasları hiç anlamıyorum ya bunun vitrin camı var yürüyen merdiveni var asansörü var havalandırması var elektriği var arsası var daha saymakla bitmez nasıl olurda 40 milyon tl ile bu kadar şey yapılır
  • Arsa hariç küçük bi avm çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErzinCanLee31

olabilir diyen arkadasları hiç anlamıyorum ya bunun vitrin camı var yürüyen merdiveni var asansörü var havalandırması var elektriği var arsası var daha saymakla bitmez nasıl olurda 40 milyon tl ile bu kadar şey yapılır

Olur hocam, yasam merkezi yapmiyoruz veya antares, cevahir, ankamall gibi dev yerlerde. 40milyon tl ye is merkezlerinin biraz buyugu olur oyle buyuk avm hayatta olmaz. Ankaradaki ankamall in sadece arsasi 50milyon tl ye alinmis, 100e yakin ortagi var vs vs
  • 40 milyon tane bakkal açabilirsin
  • bi 150 200 milyon olsaydı krallar gibi bir AVM açılırdı da bu para biraz az kaçıyor 1 2 saat önce bir konuya 40 milyonum olsa delirirdim herhalde çok büyük para falan yazmıştım demek ki o kadar da büyük değilmiş
  • Açılamaz örneğin İstanbul'da Torium Alışveriş Merkezi'nin maliyeti 200 milyon dolar.40 milyon lira ile ancak kebap zinciri kurarsın
  • Mini Avm yapılabilir.
    MAVM dersin adınada farklı bir tarz olur, kapiş ?
  • Arkadaşların dediği gibi elinde arsa varsa küçük çaplı bir şey açabilirsin.

Arsayı da dahil edecek olursak Ankamall gibi bir yerin 8'de 1'ini falan açarsın heralde.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.