Şimdi Ara

40 günde 5-6 kilo almak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

40 gün içinde 5-6 kilo almam lazım. Lütfen SAĞLIKLI ipuçları verir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lycosidae -- 21 Kasım 2015; 14:04:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boyun kilon kaç bilmiyorum ama makarna pilav ve önemlisi et(balık,tavuk) kilo aldırır.Tavsiyem eğer en kötü evde dummbellarla kaslarınıda geliştirirsen daha hızlı kilo alırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

Boyun kilon kaç bilmiyorum ama makarna pilav ve önemlisi et(balık,tavuk) kilo aldırır.Tavsiyem eğer en kötü evde dummbellarla kaslarınıda geliştirirsen daha hızlı kilo alırsın.

Hocam boy ve kiloyu editledim. Her gün makarna ton balığı vb. yesem faydası ve zararı ne olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lycosidae

quote:

Boyun kilon kaç bilmiyorum ama makarna pilav ve önemlisi et(balık,tavuk) kilo aldırır.Tavsiyem eğer en kötü evde dummbellarla kaslarınıda geliştirirsen daha hızlı kilo alırsın.

Hocam boy ve kiloyu editledim. Her gün makarna ton balığı vb. yesem faydası ve zararı ne olur?

Hocam boyuna göre kilon bana gayet ideal geldi ama nasıl gözüküyorsun bilemem tabi.

Yediklerinden sana zarar gelmez ama dediğim gibi spor yapmadan yiyip yatarsan anca göbek bağlarsın.Belki 16-18 yaşındaysan sivilce çıkabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lycosidae

quote:

Hocam boyuna göre kilon bana gayet ideal geldi ama nasıl gözüküyorsun bilemem tabi.

Yediklerinden sana zarar gelmez ama dediğim gibi spor yapmadan yiyip yatarsan anca göbek bağlarsın.Belki 16-18 yaşındaysan sivilce çıkabilir.

19 yaşındayım. Kilom çok az sayılmaz zaten ama ben yine de kendimi biraz zayıf görüyorum. Biraz kalıplı olmak istiyorum. Mesela 68-69 olsam hiç fena olmaz.

• Git bir fitnes salonuna yazıl hiçbişe yemesen dahi kasların açılmaya başlayacagı için 2 3 haftada 5 6 kg alıosun bu garanti bide iyi yersen bu bünyene bağlı 8 kg kadar çıkar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 ay da 32 kilo verdim
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.