Şimdi Ara

40 dakika ders 15 dakika mola yerine 20 dakika ders 5 dakika mola

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendi adıma konuşmak gerekirse benim için çok faydalı oluyor, eskiden hep 40 dakikalık periyotlarla çalışırdım ama zaten 20-25 dakika sonra dikkatim dağılıyodu. Böyle yaparak hem daha verimli çalışıyorum hemde daha uzun çalışma fırsatım oluyor. Tavsiye ederim

20 dakika ders 5 dakika mola x 6 şeklinde yapıp 6 ders sonunda 1 saat daha dinleniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 911 -- 8 Mart 2014; 15:33:06 >

• 120 dk ders 30 dk mola oluyo 1.5 olcağını zannetmiyorum molanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesnek

6x20=120 (2saat) 6x5=30dk +60dk

dostum 2 saat ders 1.5 saat mola nedir :D 120-90 oranlarsak 4dk ders 3dk mola :D. 4 soru çöz dinlen

tabi seni bilemem ders çalışma alışkanlığına bağlı.Başlangıç için iyi ama alışkanlık olur.

Yok zaten soru için söylemedim bu mevzuyu, başın ağrıyana kadar çöz nolcak :D

Dinlnme sürelirim fazla çünkü günde 12-14 saat bu şekilde gidebiliyorum, bide şöyle bi mevzu benim temelim olmadığı için sindire sindire ve anlayarak gidiyorum yoksa bildiğim misal türevi kesintisiz 5 saatde çalışırım çünkü biliyorum yeni şeyler öğrenmiyorum

• O kadar çalış çalış sonra kronometre 2 saat yazsın.Adamı katil eder bu sistem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 911

Kendi adıma konuşmak gerekirse benim için çok faydalı oluyor, eskiden hep 40 dakikalık periyotlarla çalışırdım ama zaten 20-25 dakika sonra dikkatim dağılıyodu. Böyle yaparak hem daha verimli çalışıyorum hemde daha uzun çalışma fırsatım oluyor. Tavsiye ederim

20 dakika ders 5 dakika mola x 6 şeklinde yapıp 6 ders sonunda 1 saat daha dinleniyorum

Valla ben oturuyorum bazen 6-7 saat oluyor :D fen lisesi hocalarını bi güzel toplayıp yakacaksın.
  • oha senin ygs le ne işin var la survivarcı seni
  • Acuna sor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 9 saat ders çalışmak.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 20 dakikada dikkati dağıtıyosanız sınavda ne yapacaksınız:) bi oturuşta 3 saat kalkmamanızı tavsiye ederim sonra 1 saat mola verirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 dk ne hocam? 1-2 saat çalış 10 dk mola. Moladan da kasıtım telefon,tv,internet değil; evde gezin, yemek ye vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr_Gölge

20 dakikada dikkati dağıtıyosanız sınavda ne yapacaksınız:) bi oturuşta 3 saat kalkmamanızı tavsiye ederim sonra 1 saat mola verirsiniz.

lise 4 te hoca da aynısını demişti.

bende 40-45 dk yerine, 85 dk ya çıkarmıştım.

1 saat 20 dk ile 1 saat 50 dk arasında değişiyor.

Ama genelde, 1 saat 25 dk çalışıyorum.
  • Çok saçma. Verimli ders çalışabilirsin ama sınavda sana 20 ye 5 vermeyecekler. 160a 0 verecekler. Bunuda göz önünde bulundur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 911 kullanıcısına yanıt
    sen dogukan misin ? nick degisince eski nickini mi aldin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.