Şimdi Ara

40 Adımda '1 ALBENİ YİYEMEZSİNİZ' İddaa Ediyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
3.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim, bizzat gözlerim önünde yiyen arkadaşım var...

Ama herifteki cüsseye gelirsen iki tane senden yanyana, üstüne iki tane yanyana ben çıkayım anca...
  • aynısını halleyle bir de 20 sn sınırlamasıyla yapmıştık ben 17. saniyede halleyi mideye indirmiştim
  • 40 değil 20 adımda yerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sjsero

40 değil 20 adımda yerim

Dene kardeş bi bende kendimde denedim olmuyor ağızda kalıyor gitmiyor aşağıya
  • peki geri adım atarak denediniz mi?
  • albeni satışları patlar bizim dükkanda 42 adım baştan sona. bende bugün öğlede deniyecem ki albeniyi eskiden çok yerdim buzlukta dondurup soğuk süper oluyor kıtır kıtır :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: goktug82

albeni satışları patlar bizim dükkanda 42 adım baştan sona. bende bugün öğlede deniyecem ki albeniyi eskiden çok yerdim buzlukta dondurup soğuk süper oluyor kıtır kıtır :)

Sonuç ?
  • albeni neymiş la 2 hamburger yerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seb_gymn -- 11 Mart 2008; 23:48:46 >
  • yavaş yürürüm yerim ne var bunda.40 adımı yarım saatte alırım gayette güzel yerim.
  • İlginç ama güzel
  • ogameci, seni anlından öpüyorum. Arkadaşla iddiaya girdim daha önce hiç denemedim ve hiç duymamıştım fakat az önce bu konuyu görüp iddiaya girdim.Daha doğrusu bir nevi sana ve birkaç yoruma güvendim de girdim iddiaya.Birden dedim arkadaşa sen 1 tane Albeniyi 40 adımda yiyemezsin diye.Ya git felan dedi ilk başlarda taa ki yersen ben senin depoyu full'lerim eğer yiyemezsen sen benimkini full'lersin diye. Elinede bugün para geçtiğini biliyordum ve hemen bu olaya giriştim.Albeniyide ben aldım.Diğer sokağa kadar biter dedi 7 sokak geçtik hala boğuşuyordu, yani olmadı. Bunun üzerine hemen depoyu full'lettim. Plazmasına girelim desem ona da girecekti ki, o kadar güvendi kendine.Bu olay sayesinde evi felan döşerim ben.

• quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

40 Adımda '1 ALBENİ YİYEMEZSİNİZ' İddaa Ediyorum

Elinize 1 adet ALBENİ gofret alın ve NORMAL TEMPO'da yürüyerek yemeye başlayın

40.adıma kadar TAMAMEN YİYİP ,YUTAMAYACAKSINIZ iddaa ediyorum.

Deneyin görün.

(Bu arada bu iddaa'dan bugun 1 tepsi baklava kaldırdım)

Seni bile yerim süper mario

• ne sacma ben adım atmama gerek yok ilk adımımı yere daha atmadan bütününü agzıma coktan atmıs olacagım ıcın adım madım hikaye . .
  • Şimdi albeni'yi yerken 40 adıma mı yayıcaz. Yani 10 adımda hop diye götürsek olmuyo mu? Yoksa amaç sadece yürürken albeni yemek mi?
  • o topkek değil miydi ya albeni kolay topkek yiyin
  • Başlığı okurken hadi len dedim içimden ama bir şans vermek gerek deneyecem en yakın zamanda, mümkünse de bir arkadaşın üstünde.
  • Dün gece arklarla iddiaya girdik.1 su bardağı sek rakıyı 1 dikişte içtim.
    Topkeki de yedim onu da yaparım belki.Denemek lazım.
  • topkek i de yedim
    albeniyide yedim
    çikolatalı gofretide yedim
    portakalı tek hamlede de yuttum
    4 burger king menusu arka arkayada yedim

uzar gider insan degilim ben :D
  • Onun aslı 40 adımda Popkek değilmiydi?Çok denedim yiyemedim
  • oooo ben 40 adımda 1 dürüm 1 cay üstünede sigara bittirrim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.