Şimdi Ara

40-80$ Gamer Mouse Kulaklık Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba ben yurtdışından bir tanıdığım aracılığıyla Gaming Mouse ve Headset kulaklık alacağım.

    Şimdi aklımda olan markalar Razer ve Loghitech (ROG da olabilir) bu markaları tercih ediyorum.
    Aklımda olan kulaklık Razer Kraken ancak size sorum:
    Razer Kraken USB modeli 7.1 mi ve Razer Chroma 7.1 Chroma Sound USB ile arasında ki fark ney ? Sadece görünüm farkı mı (ışıklandırma) var yoksa kalite farkıda var mı ? G35 modelinide düşünmekteyim sizce hangisi daha iyi sizin öneriniz nedir?
    Ayrıca Xiaomi Piston 2 kulaklıkta düşünmekteyim daha iyi bir öneriniz var mı ?

    Mouse olarak öneriniz nedir FPS, RPG, MOBA türlerinin hepsinide oynamaktayım önerileriniz amazon gibi sitelerde bulunan modeller olursa sevinirim. Ürün başı 70$ bütçem var (100$'a kadar zorlayabilirim) Önerilerinizi bekliyorum.
    Mesaj atacak herkese teşekkürler aldığımda bir incelemesini forumda paylaşabilirim.

    Forumlardaki araştırmalarıma göre Razer Kraken 7.1 Chroma cazip geliyor ancak fiyatının yüksek olması ve uzun kullanımda rahatsız etmesi düşündürücü bir durum. Bulunduğum ilde yaz günleri sıcak geçiyor ve yazın saatlerce pc başında bulunacağım terletir kulağıma acı verirse bu ürünü almam anlamsız olur.

    Logitech G35 ve G430'a baktım G35 deri olması sorun oluyormuş g430 daha cazip geldi. G430 da Krakendeki kaliteyi bulabilir miyim sizce ?

    Mouse olarak G502 cazip geldi ama Logitech'in Razer gibi uluslararası garanti sunmaması tereddüte düşürdü beni sizce Razer'ın hangi modeli bana G502 kalitesini verir aradığım kriter hem rahatlık hem hassasiyet ve ROG Gladius gibi yanında mousepad gelen modeller daha cazip geliyor bana buna göre bir öneri yaparsanız memnun olurum.







  • Mouse olarak ; Razer Deathadder Chrome
  • Bütçeni 100 dolara kadar çıkarabiliyorsan hyperx cloud veya cloud 2lere bak derim. Hyperx varken logitech kulaklığa para verilmez. Razer'ı kullanmadığım için onla ilgili yorum yapamayacam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.