< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
40-45k param var hazir pc almak istiyorum tavsiye verebilirmisiniz

-
-
-
Teşekkürler yanıtın için sence 7800xt mantiklimi bi sorun cikarirmi ses ve yazilim sorunu varmis diye duydum bazilarinda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilemeyizz … Elektronik şans işi bende 6700xt var 4 seneyi geçti birkere teklemedi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yazilim sorunu var diyemeyiz, dersen ki FSR yazilimi DLSS'den daha geride, ona bisey denmez ama kurulumu duzgun yaparsan, oyunu acmani engelleyecek, gundelik islerini engelleyecek bir yazilim problemi yasamazsin.
Ses konusunu da soyle aciklayayim. Her uretici, ayni GPU icin farkli farkli sogutmaya sahip modeller satisa sunuyor. Atiyorum MSI Ventus modelini alirsan evet cok sesli calisiyor, ama MSI Gaming Pro Zart zurt isimli premium modelini alirsan ses sorunu yasamazsin. Dilersen arastirabilirsin biraz hangi modeller sessiz calisiyor diye ama hazir sistemlerde genellikle en ucuz modeller tercih ediliyor, bu sebeple de genelde daha dusuk seviye sogutma bloklarina sahipler ve sesli calisabilirler.
Bu demek degil ki her markanin ucuz modeli sesli calisacak, daha once Gigabyte'in giris modelini kullanmistim ve ses ile ilgili hicbir sorunum yoktu, ama MSI Ventus icin aynisini diyemiyorum. Ekran karti modelinden modeline gore de degisiyor, bana sikintili bir seri de denk gelmis olabilir, eger bu konuda benim gibi takintiliysan biraz arastirman gerekebilir.
-
https://www.gaming.gen.tr/urun/564970/pc-hocasi-gg12-amd-ryzen-5-7600-mpk-asus-dual-radeon-rx-7800-xt-oc-16gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ bu sistemi istiyorum ama asus dual modelinde daha çok coil whine sorunu varmış ki
mi var kimi yok diyor rtx4070 de pahalı geliyor
ASUS PRİME H 610M-K ASUS DUAL 4070 İNTEL 12400F 16 GB RAM 1TB SSD 40 BİN TL KARDEŞİM
-
Link varmı
İnce hesap ve gaming gen tr uygun gekdi bana ama yorumlar hiç iç açıcı değil o yüzden sipariş vermeden gidip hazir sistem alabilirmiyim acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X