< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaos_3492 -- 23 Nisan 2025; 0:19:28 > |
|
Corsair Vengeance RGB Pro SL 3200 2*8 / Xigmatek windpower pro Sapphire nitro+ RX 6700 XT Samsung 970 Evo 250gb / Crucial BX500 480gb Xpg invader / Sharkoon wpm Gold zero 650 watt Samsung 27" 1440p 144hz |
|
Corsair Vengeance RGB Pro SL 3200 2*8 / Xigmatek windpower pro Sapphire nitro+ RX 6700 XT Samsung 970 Evo 250gb / Crucial BX500 480gb Xpg invader / Sharkoon wpm Gold zero 650 watt Samsung 27" 1440p 144hz |
|
Yazilim sorunu var diyemeyiz, dersen ki FSR yazilimi DLSS'den daha geride, ona bisey denmez ama kurulumu duzgun yaparsan, oyunu acmani engelleyecek, gundelik islerini engelleyecek bir yazilim problemi yasamazsin. Ses konusunu da soyle aciklayayim. Her uretici, ayni GPU icin farkli farkli sogutmaya sahip modeller satisa sunuyor. Atiyorum MSI Ventus modelini alirsan evet cok sesli calisiyor, ama MSI Gaming Pro Zart zurt isimli premium modelini alirsan ses sorunu yasamazsin. Dilersen arastirabilirsin biraz hangi modeller sessiz calisiyor diye ama hazir sistemlerde genellikle en ucuz modeller tercih ediliyor, bu sebeple de genelde daha dusuk seviye sogutma bloklarina sahipler ve sesli calisabilirler. Bu demek degil ki her markanin ucuz modeli sesli calisacak, daha once Gigabyte'in giris modelini kullanmistim ve ses ile ilgili hicbir sorunum yoktu, ama MSI Ventus icin aynisini diyemiyorum. Ekran karti modelinden modeline gore de degisiyor, bana sikintili bir seri de denk gelmis olabilir, eger bu konuda benim gibi takintiliysan biraz arastirman gerekebilir. |
|
|