Şimdi Ara

40-45k param var hazir pc almak istiyorum tavsiye verebilirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 40-45 k ya hazir sistem alcam başta rtx4070 istiyordum ama aradığım fiyatlarda çok bulamadim yükseltmeye çalışınca param bitiyordu o yüzden rx7800 xt olan sistemlere baktim mantıklı geldi ama forumlarda ve yorumlarda amd kartlarinda ses ve yazılım sorunu varmış acaba hala varmı rx7800 alınır mı sistem önerisi istiyorum sizden.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• https://www.tebilon.com

40-45k param var hazir pc almak istiyorum tavsiye verebilirmisiniz

bir çok hazır sistem var fakat seçtikleri ram ler çok kötü bir çok siteye baktım en düzgün bu şekilde oldu + olarak soğutu alırsın 1000 tl civarında

sana 47 bine gelir

toplama istersen 42 bin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaos_3492 -- 23 Nisan 2025; 0:19:28 >

• Teşekkürler yanıtın için sence 7800xt mantiklimi bi sorun cikarirmi ses ve yazilim sorunu varmis diye duydum bazilarinda

• Bilemeyizz … Elektronik şans işi bende 6700xt var 4 seneyi geçti birkere teklemedi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Coadris C kullanıcısına yanıt

Yazilim sorunu var diyemeyiz, dersen ki FSR yazilimi DLSS'den daha geride, ona bisey denmez ama kurulumu duzgun yaparsan, oyunu acmani engelleyecek, gundelik islerini engelleyecek bir yazilim problemi yasamazsin.

Ses konusunu da soyle aciklayayim. Her uretici, ayni GPU icin farkli farkli sogutmaya sahip modeller satisa sunuyor. Atiyorum MSI Ventus modelini alirsan evet cok sesli calisiyor, ama MSI Gaming Pro Zart zurt isimli premium modelini alirsan ses sorunu yasamazsin. Dilersen arastirabilirsin biraz hangi modeller sessiz calisiyor diye ama hazir sistemlerde genellikle en ucuz modeller tercih ediliyor, bu sebeple de genelde daha dusuk seviye sogutma bloklarina sahipler ve sesli calisabilirler.

Bu demek degil ki her markanin ucuz modeli sesli calisacak, daha once Gigabyte'in giris modelini kullanmistim ve ses ile ilgili hicbir sorunum yoktu, ama MSI Ventus icin aynisini diyemiyorum. Ekran karti modelinden modeline gore de degisiyor, bana sikintili bir seri de denk gelmis olabilir, eger bu konuda benim gibi takintiliysan biraz arastirman gerekebilir.

• https://www.gaming.gen.tr/urun/564970/pc-hocasi-gg12-amd-ryzen-5-7600-mpk-asus-dual-radeon-rx-7800-xt-oc-16gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ bu sistemi istiyorum ama asus dual modelinde daha çok coil whine sorunu varmış ki
    mi var kimi yok diyor rtx4070 de pahalı geliyor

• ASUS PRİME H 610M-K ASUS DUAL 4070 İNTEL 12400F 16 GB RAM 1TB SSD 40 BİN TL KARDEŞİM

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bguntass B kullanıcısına yanıt
    Link varmı

• İnce hesap ve gaming gen tr uygun gekdi bana ama yorumlar hiç iç açıcı değil o yüzden sipariş vermeden gidip hazir sistem alabilirmiyim acaba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.