Şimdi Ara

40-45.000 TL Dizel Araç Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bugüne kadar her aracımı foruma danışarak aldım yine kendi başıma karar veremedim ve sizlerin de fikirlerini alma gereksinimi duydum.

40-45 bin lira kadar bütçem var, 4 ve 1 yaşlarında 2 oğlum var, yolum ekseriyetle İzmir-Manisa arasında 40 km gidiş 40 km geliş olarak hafta içi her gün 80 km, bunun haricinde aile gezmeleri var. Her gün İzmir-Manisa arası işe gidip gelineceğinden biraz konforlu ve mutlaka dizel çok yakmayan bir araç olsun istiyoruz. İzmir - Manisa arası malumunuz yokuşlu bir güzergah dizel dahi olsa bazı düşük beygirli ve torklu araçlar özellikle klima açıkken çekişten düşebiliyor. Hb veya sedan olması çok fark etmez ancak çok küçük B sınıfı araç istemiyoruz. 5 kişi rahat oturabilmeli ve bagajı da en azından bir bebek arabası ile birlikte 3-4 ufak poşet veya 1-2 ufak çanta alabilmeli.

En önemli kriterim her gün işe götürüp getireceğinden sorun çıkartıp yolda bırakmaya meyilli bir araç olmamalı. Lpg düşünmüyorum malum 1 depo ile 300-400 km yol yapıyor dizel araçlar 3-4 günde bir yakıt almak istemiyorum.

Aklımdaki modeller;

-Laguna 3 1.5 dCi
    -Laguna 3 2.0 dCi BVA
    -Fluence 1.5 dCi
    -Linea 1.3 Multijet (95)
    -Alfa 159 1.9 Jtd Manuel
    -Jaguar X-Type 2.0D Manuel
    -Citroen C-Elysse
    -Peugeot 301
    -Focus 1.6 TDCİ
    -Note 1.5 dCi
    -Scenic 1.5 dCi

Gerçi baya model yazdım başka ne kaldı diyeceksiniz ancak bu araçlarında artısı eksisi nedir tavsiye edersiniz etmesiniz fikirlerinizi merak ediyorum. X-type, Laguna 2.0 dCi ve Alfa 159 güzergahımın büyük bölümü şehirlerarası olması nedeniyle çok yakmayacağı fikri ile yazdığım modeller.

• Bu yazdıklarından Fluence i tarif etmişsin, gerçi o bütçeye demiz düşük km li fluence zor bulunur, olmadı linea da iş görür.
  • 2004-2009 Avensis veya B6 Passat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeter ki al, biraz daha beklersen bırak dizeli benzinli a sınıfı bile bulamayacaksın bu fiyata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagızalp

Yeter ki al, biraz daha beklersen bırak dizeli benzinli a sınıfı bile bulamayacaksın bu fiyata.
    haklısın, hatta aynı mantıkla 40-45 binin üzerine bir o kadar daha çekip sıfır km i20 dizel alayım diye çok düşündüm ancak bugün itibari ile kredi faiz oranları 1,93 olmuş. bir tane kendime bir tane bankaya almak istemiyorum.
  • Hellori Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Aman diyim kredi falan asla bulaşma. Elinde ki para şimdilik iyi kötü bi araba alır sana. Acele et temiz bi tane kafana göre araba bul al. Bugün başlayan zam furyasının önü alınmaz artık. 2. ellere de yarın öbür gün illaki yansıyacak bu fiyatlar.
  • 1.5 dci laguna çok mantıklı durmuyor mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX 27.000 TL ARAÇ TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu bütçeye sadece linea olur o da 180 200 bin km civarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celysse 1.6 hdi tam mantık arabası olur. Laguna 1.5 dCi 110 hp 6 ileri konfor arabası olur. Tercihim bu ikisinden yana olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 model 1.3 dizel 95 hp aveo sedan ltz alın geçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 14 Ağustos 2018; 17:56:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.