Şimdi Ara

40.000 TL ye hangi dizel?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

focus tdci iyi bir tercih olur o fiyatlar için

bugün focusu inceledim aracı çok beğendim. daha önce auris, astra clsc III, ve megane III e bakmıştım. bu araçlar arasında en çok beğendiğim focus oldu.
  • i30, astra classic arasında kalırım acıkcası.gıdıpte golf alacagımada yada focus, i30 un yada astra classic ın dızel motorlarını tercıh ederım daha ıyı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi "BMW" -- 25 Ağustos 2010; 21:34:38 >
  • Focusa karar vermek üzereyim arkadaşlar, yeni kasası çıkacak olsa da mevcut kasa bana göre güzel. bu arada hb olan tercihim sedan olarak değişti. Focus kullanıcılarından da mesajlarını bekliyorum.
  • Bende 2008 makyajlı Focus2 var dizel.
    Arac gürültülü fakat yol tutuşu harika, 240 Tork kendini hissettiriyor. Güçlü bir araba. Ayrıca ses sistemi tatmin edici. Yazın klima full acık şu anda ortalama yakıt tüketimim 6.2 lt.. Klima öncesinde 5.5 civarındaydı.
    Karar senin ;)
  • bende 2010 focus hb var. yeni kasa gelecek ama fiyatıda ona göre uygun. yeni kasa baz donanım benzinli 40 tan aşağı olmaz gibime geliyor ilk etapta.

senin aradığın özellikler de 50 yi bulur.gelmesi bir seneyi bulacak gibi ve fiyatların gerçek düzeyine inmesi falan bayağı geçer(malum yeni kasa ilk çıktığında fanatikleri kazıklamak otomobicilerde gelenektir. bir yakınım audi a5 i ilk geldiğinde aldı birkaç ay sonra fiyatı ciddi bir şekilde düştü).

yorum dersen herkesin bildiği yol tutuş sınıfının en iyisi konfor da yeterli en azından bana yetiyor.en büyük problemi kliması oldukça zayıf.özellikle soğutması klima senin için önemli ise iyi düşün derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yakutsk -- 29 Ağustos 2010; 0:20:52 >
  • İ30 dizel test etme imkanım oldu kaliteli bir araba alınabilir.
  • kia ceed 1.6 crdi 115 ps concept otomatik..
    kasanın makyajlanması ile aşağı yukarı batı avrupa HBleri kadar yakışıklı, kaliteli motoru iyi, güvenliği donanımı iyi.
    ben kesin göz atardım
    2. eli zayıf olur o ayrı..
  • Seat leon tdi style+esp paketli alınabilir.
  • hocam direk dizel olarak konuyu açmıssın ama belki bi değişik fikir benden sana
    seat exeo ya bir bak istersen lpg ile kullanırım diyosan 38 500 e style donanımı full araç satıyolar 1500liraya da lpg takarsın 40 000liraya d segmenti mis gibi araban olur
    nacizhane tavsiyem şu an 40 000 liraya edinilecek en güzel araç bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: hodebabe

hocam direk dizel olarak konuyu açmıssın ama belki bi değişik fikir benden sana
    seat exeo ya bir bak istersen lpg ile kullanırım diyosan 38 500 e style donanımı full araç satıyolar 1500liraya da lpg takarsın 40 000liraya d segmenti mis gibi araban olur
    nacizhane tavsiyem şu an 40 000 liraya edinilecek en güzel araç bence

Kesinlikle aynı fikirdeyim çünkü cuma günü ben de Exeo aldım.
  • yeni astra, sciroccoya benzetiyorum
  • up!!! doralak ile birebir aynı durumdayım....Önerilerinizi bekliyorum....Çok kararsız kaldım...Yardımlarınızı bekliyorum(Bayramda aracı almayı düşünüyorum).
  • Geşen ay auris aldım ayn süreçten geçtim. Çok memnunum şimdilik hiçbir sorun yok. uzun yolda 90-100 hızla 4.1 tutturdum (80 kmlik yolda) düşünün ki 10 bini devirince daha da düşer diyorlar. oldukça geniş ve yüksek bir araç. En önemlisi sizi serviste ve satış sonrası hizmette adam yerine koyuyorlar.
  • Ford'un 1.6 TDCi ve Peugeot'nun 1.6 HDi motorları en iyi dizel motorlardandır. Fakat Toyota'nın D4D motorunun da çok güzel olduğunu söylüyor kullananlar. Toyota'nın kalitesi diğerlerine göre bir adım daha önde. Araç çok daha kalıplı duruyor diğerlerine göre. Megane III 1.5DCi motorunu severim performans olarak ve cimrilik olarak çok başarılı fakat 100bin den sonra şikayetler alınan bir motor. Bunlar fiyatlarla dengelenirse daha iyi bir seçim ortaya çıkabilir. İstediğiniz donanım seviyesinde bu modellerin fiyatlarını çıkartın çok daha güzel tercih yapmanızı sağlayacaktır. Yani 3-4bin TL daha az vererek optimum seçimi yapabilirsiniz. Para önemli değilse Golf'ü tercih edin derim. Bizim milletimizde bu VW hastalığı olduğu sürece değer kaybetmez bu araç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Fakat Toyota'nın D4D motorunun da çok güzel olduğunu söylüyor kullananlar. Toyota'nın kalitesi diğerlerine göre bir adım daha önde.

Sadece 1,4 90 HP olması dışında harika bir motor. Özellikle sessizlik konusunda.
  • Seat Leon 1.6 TDI Style + (ESP & EBA & DSR & Lastik Basınç Sensörü & XDS & Hill Holder) paketi ile toplam 44.500 TL. Donanımı eksiksiz bir araç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Fakat Toyota'nın D4D motorunun da çok güzel olduğunu söylüyor kullananlar. Toyota'nın kalitesi diğerlerine göre bir adım daha önde.

Sadece 1,4 90 HP olması dışında harika bir motor. Özellikle sessizlik konusunda.

Senin 406 işi ne oldu? Alıyormusun benzin istasyonundan çıkamayacağın bir araba
    Bence bir Avensis'lere bak çok güzel gerçekten

• peugeot 308
  • auris veya corolla
  • Bir Focus TDCI kullanıcısı olarak sana Focus Leon ya da Golf öneririm;
    Focus ve Leon kasa değiştirecek eğer takıntı yaparım dersen boşver, Golfede paran yetmiyorsa;
    Çıkacak yeni kasaları bekleyebilirsin ya da Golf için bütçenin artmasını bekleyebilirsin , içimden başka tavsiye vermek gelmedi kolay gelsin...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.