Şimdi Ara

40.000'E 2.0 DİZEL KEYFİ - SSANGYONG ACTYON SPORTS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
7.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatına göre çok güzel arabalar bunlar.

Kyron kullanmıştım ben aynı altyapı ve motoru paylaşıyorlar açıkcası çok beğenmiştim.

Birde bu Actyon sport modelinin yürüyenide gayet güzel arka tarafda bağımsız süspansiyonları mevcut 5 noktadan bağlantılı.
  • sut 1 var baya şık tasarımı. tasarımını beğenen için ucuz bir alternatif .4x4 dizel otomatik vs

verimsiz motor hem çok yakıyor hemde performans yok birinden biri olmalı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ryzz

Aracı alana Allah sabır versin bizim burda birisinde var uzun süredir komşular dahil gece 2 çöp kamyonu geliyor sanıyorduk bir gün jeton düştü bu adam her gece çıkıyor gidiyor ama yokuşu çıkarken maşallah motor öğürüyor tüm mahalle de çöp kamyonu sanıyor .

Aracı alanlardan birisi benim ama öyle öğüren ve çöp kamyonu edası olan bir araba değil sanırım o araçta bir sıkıntı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ryzz

Aracı alana Allah sabır versin bizim burda birisinde var uzun süredir komşular dahil gece 2 çöp kamyonu geliyor sanıyorduk bir gün jeton düştü bu adam her gece çıkıyor gidiyor ama yokuşu çıkarken maşallah motor öğürüyor tüm mahalle de çöp kamyonu sanıyor .

Aracı alanlardan birisi benim ama öyle öğüren ve çöp kamyonu edası olan bir araba değil sanırım o araçta bir sıkıntı var

Yakıtı nasıl? Biraz bilgi verir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

sut 1 var baya şık tasarımı. tasarımını beğenen için ucuz bir alternatif .4x4 dizel otomatik vs

Merhaba arkadaşım,

Çok yakıyor derken Actyon sports'tan bahsediyor isen

Seni aynı sınıftaki diğer araçlarıda incelemeye davet ediyorum

Bir depo ile Şehirlerarası 4x2 otomatik versiyonu ile 1100 km menzili aştım(120-130 km ortalama ve tam dolu kabin ile)

Şehir içi 750-800 km civarı yol alıyorum fazla yakar bir araç değil performans konusu ise ne beklediğiniz ile alaklı o konuda bir şey diyemem
  • Valla benim hayatta öğrendiğim bişey var; kimse kaliteyi ucuza satmıyor. Bu araç alınır 1 sene kullanılıp anında satılmalı. Bu araba 2 3 yılda hem çok yıpranır, hem de ikinci elde çok değer kaybettirir. Kısaca ucuz etin yahnisi yavan olur.
  • Eğer ön tarafına böyle radikal bir tasarım yerine klasik iki düz far, panjur koysalardı Ranger gibi falan...Çok daha fazla satardı bu araç.
  • Almamam için birkaç tane sebep var.

1. Ön tasarımı çok kötü.
    2. İri tasarımından dolayı park yeri bulabilmek büyük şehirlerde sorun, her yere sığmaz
    3. hız limitleri kamyonet sınıfında. Ayrılmış yollarda ceza yemeyelim diye 93 ile giderken, bütün diğer araçların yanımdan 120 ile geçip gitmesi, buna eski model Murat 124 ler de dahil
    4. Sokakta bir komşuda var, apartmanın yanındaki dik yokuşa iki araba arasına patlatmaya karar verdiğinde, geldiğini evden de duyabiliyorum.

Bu tarz araçlara meraklı olanlar güle güle kazasiz belasz kullansın...
    Mağara tarzı araçlara tercih edilebilir belki.
  • Bu araçlar ancak taşrada kullanılır ve alındığında da AWD almak gerekir.
  • araban ne: SSANGYONG ACTYON SPORTS

bi gityahu odane öle.......
  • quote:

quote:

sut 1 var baya şık tasarımı. tasarımını beğenen için ucuz bir alternatif .4x4 dizel otomatik vs

Merhaba arkadaşım,

Bir depo ile Şehirlerarası 4x2 otomatik versiyonu ile 1100 km menzili aştım(120-130 km ortalama ve tam dolu kabin ile)

Şehir içi 750-800 km civarı yol alıyorum fazla yakar bir araç değil performans konusu ise ne beklediğiniz ile alaklı o konuda bir şey diyemem

deponuz kaç lt ? 75 lt

kendi kategorisinde az yakabilir tabiki ama konu itibariyle normal binek araç lara alternatif olarak düşünürsek çok yakar.

konu pick up alımı değil 2.0 dizel binek araç alamayanlar a alternatif ara olarak sunulması.

bu sınıf araçlar ın tüketimi

uzun yolda 4lt mazot dur.

sizinki tahminen en az 7 lt dir.

dolayısı ile %70-80 fark vardır aralarında.

tabiki 2.0 motor olmasından dolayı diğer pick up lardan azdır.

• quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşım,

deponuz kaç lt ? 75 lt

kendi kategorisinde az yakabilir tabiki ama konu itibariyle normal binek araç lara alternatif olarak düşünürsek çok yakar.

konu pick up alımı değil 2.0 dizel binek araç alamayanlar a alternatif ara olarak sunulması.

Tabiki diğer araçlardan fazla yakar bahsini ettiğimiz aracın ağırlığı 2190 kg

Karşılaştırdığımız araçlardan neredeyse 1 ton daha ağır bunu gözönüne almak lazım yakıt hesabında 1 ton neredeyse 1 araba daha demek

• O mantikla gidersek 30bine de tata pickup var, onunda motor 2 lt falandir heralde
    Sonuc olarak kamyonet kullanacaksın bu aracı alıyosan
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşım,

deponuz kaç lt ? 75 lt

Tabiki diğer araçlardan fazla yakar bahsini ettiğimiz aracın ağırlığı 2190 kg

Karşılaştırdığımız araçlardan neredeyse 1 ton daha ağır bunu gözönüne almak lazım yakıt hesabında 1 ton neredeyse 1 araba daha demek

samsunda test etmiştim makassız olması konforu epey artırmış.

ama araçta yol bilgisayarı olmadığını görünce bu kadar basit bir donanımın olması gerektiğini düşünmemden dolayı almaktan vazgeçtim.otomatiklerde sorun yaşayanlarda vardı forumlarda .

gidip grand cheroke aldım 96 model en azından arka da kilit var en azından yol bilgisayarı ısıtmalı elektrikli koltuk cruise kontrol vs var.

lpg ile tüketimi makul denebilecek düzeyde.

şimdi bakıyorumda 15 yıllık araçta bile donanım olarak fazlası var . 18 bin tl e aldım .

illaki 2.0 dizel otomatik araç alacaksanız 3-5 yaşında sedan araçlar daha iyi.konforlu donanımlı vs vs.

pick uplar kesinlikle alternatif olamaz binek araçlara .

şantiyeniz vardır yada ne bileyim ava falan gidiyorsunuzdur çok çok fazla bagaja ihtiyacınız vardır .tercih edilir.

ama normal kullanıcı için uzak durulması gereken araçlar güvenlikleri zaten zayıf .

• bende 4*2 otomatik vites modelini 8 aydır kullanıyorum.iyiki bunu almışım diyorum.bu paraya b sınıfı gayet basit bir araç ancak alabilirdim ben tercihimi bu yönde kullandım ve çok memnunum.otomatik vites gerçekten çok güzelmiş şimdiye kadar boşuna amelelik yapmışım.kullanımı çok rahat bagaj derdin hiç yok.şehirler arası yolda kullanmak çok keyifli özellikle 6.vitesin olması yakıtta tasarruf etmeni saglıyor.2000 devirde 105 yapmak gayet güzel.gelelim kötü taraflarına.ben motor yalıtımı daha iyi olabilirdi.140 dan sonra epey ses alıyor içeriye.en kötü tarafıda ismi.ışıklarda çin arabasımı diye çok soran oldu.bulunduğum ilçede ilk bendim.herkes dönüp bakıyordu ama şimdi en az 10 tane oldu.servis bana en yakını 250 km uzakta ama servis zamanı gelince onlar toplanıp geliyorlar buraya.bütün araçların bakımını yapıp gidiyorlar herhalde bu olay başka markada yoktur.ben şu an için çok memnunum.ama ilk fırsatta bunu satıp kyron almayı hedefliyorum.ön yargılı arkadaşlar sakın bayiye gitip test falan yapmasınlar yoksa sırada ki müşteri siz olursunuz.fiyatı diger pikaplara göre uygun olması kafa karıştırmasın ukrayna ve hallanda fiyatlarını mits.l200 den yaklaşık 5000tl pahalı navaradan ise 1000 tl ucuz.özellikle hardtop şeklinde kapatılmış kasaları polisler jeep olarak değerlendirip(zannedip) hız abartı olmadıkça ceza yazmıyorlar.şehirler arasında epey yolculuk yapıyorum henüz radar cezam yok.ben memnunum tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak2009 -- 18 Aralık 2011; 20:05:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Chillout

O mantikla gidersek 30bine de tata pickup var, onunda motor 2 lt falandir heralde
    Sonuc olarak kamyonet kullanacaksın bu aracı alıyosan

Aracı kullanan kişi bahsi geçen her konuda yazıyor aylardır ancak ön yargıları yıkmak İsraillilerin Filistini ablukaya alan duvarları yıkmaktan hakikaten daha zor.Bir de Türk insanından bahsediyoruz yeniliğe değişime bu kadar tepkisi olan eskici mantık.Yapar elin korelisi de yapar gün gelecek çinli böcek kebapçıları da yapacak

Navarada makas var bu araçta süspansiyon sistemi var suvlar,binek araçlar gibi deniyor sen inatla tata diyorsun o zaman size ben bedford öneriyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-kamyon-kamyonet-1994-model-perkins-motor-danperli-67018685/detay

kullanıcı yazmasa komşunun var da böğürüyo emmim aldıydı yaz günü öksürüyordu, ya bizim şantiyede ruhi abide var 3 defa ardı ardına hapşırıyor diyene kanacağız

• Standart bir Turk ailesinin ne isi olur su tipsiz seyle. İlla 2000 motor dizele bineceksem veririm parayi adam gibi sedana binerim. Esnaf vatandas alir yuk tasir veya koy yerinde daga tasa cikan adam binerse ona bisey diyemem.
  • Bozuk Türkiye yollarına da uygun.

Ailesi ve çocuğu olanlar her türlü malzemeyi koyup pikniğe, memlekete gidebilirler.

Otomatik olanı kadınlar için de iyidir. Kimse yolda sıkıştırmaz.

8 ay önce 36.000 TL idi.

Bence hala güzel bir alternatif. Bir arkadaşımın var. 2 yıldır sorunsuz biniyor.

O arkadaşımın Mercedes CLS 350'si de var. Hangisini o gün canı istiyorsa onu kullanıyor. Gerçektir. Hem Ssangyong hem de CLS'si var arkadaşımın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

Standart bir Turk ailesinin ne isi olur su tipsiz seyle. İlla 2000 motor dizele bineceksem veririm parayi adam gibi sedana binerim. Esnaf vatandas alir yuk tasir veya koy yerinde daga tasa cikan adam binerse ona bisey diyemem.

Standart bir Türk ailesi dediğiniz standart nedir?

2.0 motor,dizel ve otomatik vitesli araca herkes binmek ister ama o dediğiniz sedan araçların fiyatı nerelerde hiç baktınız mı?

Ayrıca bu arabaya binmek için esnaf mı olmak lazım anlamadım?

Diyoruz ki araç binek olarak tasarlanmış siz hala esnaf diyorsunuz vallahi bravo
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.