Şimdi Ara

40-0 Akali - Elohell & Bir Bronz 4 Maçı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Şimdi millet burdan çıkamıyor mu? İlla Akali olması gerekmez bir katarina, khazix'te aynı şeyi yapabilir. Böyle Chat'i hayatımda görmedim akşam akşam iyi güldüm ve bronz 4e acıdım bu ne abi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Raport malsahar nob
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

Raport malsahar nob

Aynen, öyle biri karşıma gelecek 40 killin tamamını ondan çıkarırdım hemende bir mejai + sword of occult alırdım oh mis

• yabancı damattaki niko mu o
  • İyiymiş.
  • Prooo

• Hak ediyorlar abi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı şeyi nidalee ilede yaptım elohell bahane herşey şahane.. ben takımıma bronzlar karsıyada bronzlar gelsın dıye hergun dua edıyorum
  • malzahar gibileri anca bizim takıma gelir. bir kere de karşıda olsa... 2 gündür win alamadım troller yüzünden westte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL Misafiri

yabancı damattaki niko mu o

yok artık bende benzettim ama

NOT: malzahar ilk Q açmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

quote:

bende q açıyorum malzaharda başlarken. wraitlerden başlayan jungler varsa özellikle o q nun değeri çok yüksek oluyor çok anormal bişey değil. anivia w ile başlamış falan desen tamam ama malzaharda q ile başlanmasında çok anormallik yok bana göre

• quote:

Orijinalden alıntı: TRminator

quote:

quote:

bende q açıyorum malzaharda başlarken. wraitlerden başlayan jungler varsa özellikle o q nun değeri çok yüksek oluyor çok anormal bişey değil. anivia w ile başlamış falan desen tamam ama malzaharda q ile başlanmasında çok anormallik yok bana göre

bilmiyorum bana saçma geliyor,oyunun başında 2 tarafda zaten çok hareketli oluyor.Kİ adam karşında 1 level sen ona slient atsan ne olacak? ama E çok daha iyi oyun başı seni en az 15-16 farm ileride kılıyor ki bu da bir kill almış kadar oluyorsun.

Yani bence en mantıklısı malz da ilk E açmak.ama tabi kişiden kişiye değişebilir

• sende akali ol?
  • quote:

Gayet normal bence.Bende oynadığım zamanlada ilk q açıyorum oyun başladığı anda pasifi bir an önce devreye sokabilmek için.Böyle yapıldığı zaman farm için gayet güzel bir avantaj oluyor ardından gelicek 1 e zaten alıp götürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinoo

quote:

Gayet normal bence.Bende oynadığım zamanlada ilk q açıyorum oyun başladığı anda pasifi bir an önce devreye sokabilmek için.Böyle yapıldığı zaman farm için gayet güzel bir avantaj oluyor ardından gelicek 1 e zaten alıp götürüyor.

Tamam vurmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seekandestroy

sende akali ol?

Yazılanı okuyorsunuz ama anlamıyorsunuz. Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz...
  • akağğliğğ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pink word
  • Soluksuz izledim ya, eleman farm kaçırmadı, her minyondan altın aldı, çok fena ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Soluksuz izledim ya, eleman farm kaçırmadı, her minyondan altın aldı, çok fena ya

Gel otur bir soluklan çay içelim kardaşım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.