YA ARKADAŞLAR ARANIZDA 4 YÜZÜN MSN SİNİ BİLEN BİRİ WARMI YANLIZ YALAN SÖYLEMESİN HA ÇÜNKÜ HEPSİ MSN GİRİYOMUŞTA HERKES YALAN KONUŞUYODU BİLİYORUM. PEK BİLEN YOKTUR AMA ŞANSIMI DENEMEK İSTİYORUM.BİLEN WARSA PM ATSIN
quote:Orjinalden alıntı: YalnızßirOpera 4yuz4@yapistirgitsin.com walla pek 4yüz4 kullanmam.önüme hangi yapıştırcı gelirse alırım
quote:Orjinalden alıntı: darkdarkprince dörtyüz@vallayalansöylemiyorumgerçektenbuadresdoğru.com . tamam tamam inandım
http://www.youtube.com/watch?v=NKYYI_nNqag En çok bu şarkılarını seviyorum. İLk dinlediğimde ağlayacaktım az daha
quote:Orjinalden alıntı: erdemlix neden başlamadınız ya ? demek forum elemanları daha uykudan ayılmamış . F A
quote:Orjinalden alıntı: erdemlix neden başlamadınız ya ? demek forum elemanları daha uykudan ayılmamış . F A
quote:Orjinalden alıntı: erdemlix neden başlamadınız ya ? demek forum elemanları daha uykudan ayılmamış . F Katılım zamanı: 2 Haziran 2007; Herşeyi çok bilmek iyi değildir
quote:Orjinalden alıntı: kemalton quote:Orjinalden alıntı: erdemlix neden başlamadınız ya ? demek forum elemanları daha uykudan ayılmamış . F A K
Şu an itibariyle öğrenmiş bulunuyorum ki bunlar müzik grubu imiş. Abi adamlar ruh hastası mı ki aynı anda msn'ye girsinler?
quote:Orjinalden alıntı: Game Over quote:Orjinalden alıntı: kemalton quote:Orjinalden alıntı: erdemlix neden başlamadınız ya ? demek forum elemanları daha uykudan ayılmamış . F A K E