Şimdi Ara

4 yıllık MYO ve askerlik sorusu .. Acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hani şöyle bir durum var. 4 yıllık fakülteler 5 ay askerlik yapıyor. Myo ise 15 ay askerlik yapıyor. Genelde 2 yıllıklara göre 15 ay. 4 yıllık myo hakkında fikrim yok. 4 yıl myo okuyupta 15 ay yapmayalım sonra ? Bilginiz varmı dostlar .İstanbul özelde 4 yıllık meslek yüksek okulları var burslu gireceğim

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

Hani şöyle bir durum var. 4 yıllık fakülteler 5 ay askerlik yapıyor. Myo ise 15 ay askerlik yapıyor. Genelde 2 yıllıklara göre 15 ay. 4 yıllık myo hakkında fikrim yok. 4 yıl myo okuyupta 15 ay yapmayalım sonra ? Bilginiz varmı dostlar .İstanbul özelde 4 yıllık meslek yüksek okulları var burslu gireceğim

okul önemli değil, elinde 4 yıllık diploma olsun yeter, myo farketmez...

Orijinalden alıntı: X kare

4 yıllık meslek yüksek okulu nasıl oluyor ilk defa duyuyorum?

Bknz; hemşirelik

Orijinalden alıntı: onurertug.

Arkadaş şimdi kısa dönem yapamıcak mı yani ?

Bende bu sene MYO bitirdim. MYO 'dan mezun olup +2 de açık öğretimden okursan 4 yıllığa tamamlamış olursun. Bu yüzden de kısa dönem yapabilirsin. Ancak benim de şu fikrim var, şimdi açık öğretimden +2 devam edicem ve 4 yıla tamamlandığında ise yedek subay olarak askerlik yapıp aynı zamanda da maaş 'a bağlıyorlar. Kısacası askerlik yaparken maaş alıyorsun ve çalışma saatlerinde saah 8:00 akşam 17:00 :) Askeri lojmanda kalındığı için sanırım kira falan da vermiyorsun bunu tam bilmiyorum..

2 yıllık MYO mezunu olduktan sonra +2 açık öğretim okumak için, Mezun olduğun okulun geçici diplomasını alıyorsun ve açık öğretim bürosuna gidip durumu anlatıp +2 yıl daha okumak 4 yıla tamamlamak istediğini söylüyorsun ve kayıt yapıyorlar. Açık öğretimden mezun olduğundan sonra da MYO diploman siliniyor ve hangi bölümden 4 yıllık mezun olduysan da o yazıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.