Şimdi Ara

4 Yıldır Ygs ye giren Tıp Fakültesi Öğrencisiyim Sıralama ile İlgili Sorularınızı Alabilirim (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
9
Favori
9.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YSS 3 280K DAN TS1 35 K ÇEKMEK MÜMKÜN MÜDÜR ACABA ?

TM hakkında bile tam bilginiz yokken TS sormam çok saçma oldu ama fikrinizi merak ediyorum.
  • hocam 17k normal degerde lys netleriyle kaça cekerim bu arada puanzaa (gecen seneye gore) okul puanimla beni otomatikmen 3 k ileri yani 14 k ya atiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 170k ygs 1 mf4 kaça çekilir temelim var

• 186k dan 46k ya çekmek için kaç net yapmak lazım

• Geçen sene YGS ye girdim. Matten dolayı süre sıkıntım oldu sosyal çözemedim. LYS den sonra MF 4 sıralamam 165 k idi. Temelim biraz var. Önümüzdeki sene tekrar YGS ve LYS ye giricem. Hangi kaynakları önerirsiniz ve nasıl bir çalışma planı uygulamalıyım ve 40k ya çekebilir miyim ?
  • hocam 350 pyan yaparken denemelerden sınava hasta girdim ve birazda zorlanınca 270 geldi 160 k dayım mezuna kalcam srnce bu sene ne yapayım

• Ygs 2 80k usta nereye gelir lys biyo çok sağlam gerisi ortalama

• Arkadaslar 400 k dan 80 k olur mu tm yim herhangi birinde 1 2 3 de ?

• Ygs-1 65k mf-4 max nereye cekebilirim?

• sıralamam 82 bin civarı okuldan da 45 civarı bi puan gelse sıralamam ne kadar oynar sizce en fazla,geçen sene ne kadar oynadı yazarsanız sevinicem

• Ygs1 16k dan mf4 7k ya çekebilir miyim?

• 50kdan 15-20 arasına çekebilir miyim mf4 için

• kolay gelsin hocam.
    bende ygs 1 de 35 bin oldum. baya kasmiştim hakkım olan puan degil ama oralara girmeyelim :D
    okuldan 52 puan gelicek obp 88. sizce 15-20 arasi çekilir mi ?
    cok cok zorlanmadan.
    simdiden teşşekürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

maşallah herkes 150 200 bini 30 40 binlere çekme derdinde yavaş uçun arkadaşlar :)
    sen çekecen o çekecek kim gerileyecek ?
    ha 55 binincisindir 40 binlere çekersin. 35binincisindir 20 25 zorlarsın hedefin budur anlarımda
    100bininci ilk 30bin HAYALDeN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL

NOT: 2011 MF4 35binincisi ve yanında oturan mf3 3200.sü

Hocam sizde abartmissiniz. Umutsuz bir çalışmayla geçen yıl 52den 25e çektim. Aslinda 23te okup puanı 25e attı. Ki 57den 12ye çekeni gördük. Olmaz diye bir şey yok yani. Evet zor fakat böyle olumsuz konuşmayın lütfen.

• Hocam sizin hangi üniversite?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ingrosso23

800 k dan baya bi çekebilirsin dostum seviyeni bilmiyorum ama kasarsan 100 k rahat olur

ygs 5 700k geldi benimde, (tm) benim için bu sıralamadan aşağılara çekmek nasıldır hocam? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodzina -- 21 Mart 2015; 13:18:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daedlus

quote:

Orijinalden alıntı: Magnum44

quote:

Orijinalden alıntı: Ingrosso23

Evet arkadaşlar sorularınızı alabilirim yalnız benim tecrübeler mf alanında tm grubuyla ilgili net bilgi sahibi değilim o yüzden tm ci arkadaşlar kusura bakmayın şimdiden tşk.

YGS değilde tıp ile ilgili bir soru sormamk istiyorum cevaplarsan sevinirim. Dün usg çektirdim. Portal ven damarım üst sınırdaymış . Çarşamba günü doppler usg (renkli usg) çektiricem . Tıkanma vs. varsa tedavi de ne gibi bir yöntem kullanılır sence ? ( Hemen ameliyat mı ister yani doktor )

Portal Ven,Sindirim Sistemi Kanını Alıp Karaciğere getiren damardır.Bu damardaki bir tıkanıklık sonucu Karaciğer taşeksiye girer yani karaciğer açlık çeker (ki kendisi en çok kanlaması gerekn organdır,kanı temizleme fonksiyonu var,karaciğer içinde makrofaj yapıları vardır) ve yıpranmaya başlar.Karaciğerin kanı %75 V.Portaedan gelir.Doktor Endoskopi yapabilir açmak damarı açmak için ya da antikoagülan ilaçlar verebilir ki eğer ikinciyi yaparsa vücudun diğer yerlerine de zarar verebilir.

Hocam teşekkürler cevap için. Ben eksik sormuşum aslında. Vena porta çapı üst sınırda (13 mm) yazıyor. portal hipertansiyon hastası mıyım acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyal02

hocam 17k normal degerde lys netleriyle kaça cekerim bu arada puanzaa (gecen seneye gore) okul puanimla beni otomatikmen 3 k ileri yani 14 k ya atiyor

Biraz kasarsan 10 k ya çekebilirsin hazır okul puanında iyiymiş

• 600 k dan 40-100 arasına çekemezmiyim

hesapladım puan olarak 300 ts-1 den almam gerekiyor ve bunun için pek bişey istemiyor edebiyat 30 tarih 30 falan gidi netler istiyor çokk mu zor çekmek
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.