Şimdi Ara

4 Yıldır Ygs ye giren Tıp Fakültesi Öğrencisiyim Sıralama ile İlgili Sorularınızı Alabilirim (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
9
Favori
9.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ingrosso23

Evet arkadaşlar sorularınızı alabilirim yalnız benim tecrübeler mf alanında tm grubuyla ilgili net bilgi sahibi değilim o yüzden tm ci arkadaşlar kusura bakmayın şimdiden tşk.

44k 11k olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18k dan nereye çekebilirim 6k fln olabilirmi

• Ben YGS den 21 bindeydim ( 119 Net ile ) 3 sene önceki sınavda. LYS'den 145 net ( 70 Mat - 75 Fen ) yaptım 15,380 kadar çekmiştim sıralamayı. Şimdi 20.000 falan varsa ve tıp düşünen varsa yüklensin bence. Mümkün yani. 8 binden aşağı zor ama 11 bin gibi sıralamalı tıp fakültelerine girebilirsinz diye düşünüyorum... ÇALIŞIRSANIZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: anticor

Ben YGS den 21 bindeydim ( 119 Net ile ) 3 sene önceki sınavda. LYS'den 145 net ( 70 Mat - 75 Fen ) yaptım 15,380 kadar çekmiştim sıralamayı. Şimdi 20.000 falan varsa ve tıp düşünen varsa yüklensin bence. Mümkün yani. 8 binden aşağı zor ama 11 bin gibi sıralamalı tıp fakültelerine girebilirsinz diye düşünüyorum... ÇALIŞIRSANIZ

70 mat zor degil mi hocam 25 net geo olsa 45 net mat olsa bence baya zor. 75 fen de 25er demek. O da pek kolay degil gibi. Okul puaniniz kacti?

• quote:

Orijinalden alıntı: karakaplan90

Kardeşim ygs 2 25 bin 15 bine çekmek için çok ultramı lys yapmak lazım yani kaç kaç yapsak yeter.

Hocam ben 2011 de 25 den 12 ye cekmistim simdi Hacettepe Ee deyim. Mattan 75 fenden de 70 civardiydi netlerim asagi yukari.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmeturfalı

hocam barajı aşamadım ne yapcam seneye hazırlanmayı düşünüyorum baya düşük yaptım bu sene sence gelecek sene tıp hayal mi ygs geçemedim bu sene lise son sınıf öğrencisiyim var mı bi umut?

Bende lise sonum konusalımmı

• quote:

Orijinalden alıntı: Unknown.

quote:

Orijinalden alıntı: anticor

Ben YGS den 21 bindeydim ( 119 Net ile ) 3 sene önceki sınavda. LYS'den 145 net ( 70 Mat - 75 Fen ) yaptım 15,380 kadar çekmiştim sıralamayı. Şimdi 20.000 falan varsa ve tıp düşünen varsa yüklensin bence. Mümkün yani. 8 binden aşağı zor ama 11 bin gibi sıralamalı tıp fakültelerine girebilirsinz diye düşünüyorum... ÇALIŞIRSANIZ

70 mat zor degil mi hocam 25 net geo olsa 45 net mat olsa bence baya zor. 75 fen de 25er demek. O da pek kolay degil gibi. Okul puaniniz kacti?

Okul puanı beni 6 bin geriye attı

Lise 1-2 berbattı benim. 3 te başladım çalışmaya.
    2 kez girdim sınava 2010 ve 2011 de.

2010 da 31 100 küsür hamdaydım LYS 4 te
    2011 de 15 300 küsür ham puan sıralamasındaydım LYS 4 te
    26-4 GEO- 46-4 MAT
    26-4 Fizik - 28-2 Kimya - 24-6 Biyo yapmıştım.
    Okul puanı da 75 en fazlaydı bizim dönemde. 55 idi 75 üzerinden. Şimdiki puana göre 43 yapıyor sanırım.

• 110 k dan kaça çekebilirim max 30 yada 25 k olurmu sayısalım obp 52 puan gelicek ümit var mı acil

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo Ryzov

quote:

Orijinalden alıntı: karakaplan90

Kardeşim ygs 2 25 bin 15 bine çekmek için çok ultramı lys yapmak lazım yani kaç kaç yapsak yeter.

Hocam ben 2011 de 25 den 12 ye cekmistim simdi Hacettepe Ee deyim. Mattan 75 fenden de 70 civardiydi netlerim asagi yukari.

25 ten 12 ye nasıl çektin?

Okul puanın iyiydi heralde

Ben 21 den 15 e zor çektim hamda
    70 Mat 75 Fen

Gerçi senin mat benim fen fazla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: games456

110 k dan kaça çekebilirim max 30 yada 25 k olurmu sayısalım obp 52 puan gelicek ümit var mı acil

Umut her zaman vardır. Çalışırsan olur. Senin gibi birçok kişi düşünüp bırakıyor LYS ye çalışmayı. LYS den iyi bir net ile ( Tabi son 2 ayda çalışarak pek olunur birşey değil ama olmaz da değil ) 30 bine gelebilirsin sanırım.
  • Temelim var ama ygsde heyecandan ve rahatsızlandığım için en kötü netimi yaptım zaten dikkatimi toplayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi games456 -- 20 Mart 2015; 23:49:23 >
  • Ingrosso23 I kullanıcısına yanıt
    Sözelciyim, TS1 15 bin lazım. YGS 4 sıralamam 600 bin. Ne dersin olur mu?
  • Ingrosso23 I kullanıcısına yanıt
    Hocam ygs-2 siralamam 607. Okuldan 49 puan gelecek. 2kda kalabilmem için ne yapmam lazım. Netler ne olmalı mf3??

• Hocam 600k dayım lys bilgi 0 mat-fizik-geo üçlüsüne çalışacağım konu olarka hangilerine çalışayım getirisi olan konular yoğunluk vericem malum zaman kıt yardımcı olurmusun hangi konulara çalışayım
  • 5k'dan ilk 100 olur mu?(tm3)
  • quote:

Evet arkadaşlar sorularınızı alabilirim yalnız benim tecrübeler mf alanında tm grubuyla ilgili net bilgi sahibi değilim o yüzden tm ci arkadaşlar kusura bakmayın şimdiden tşk.

Hocam ygs2 18k sıralamam.4k yı hedefliyordum senenin başından beri bu sonuç çok mu uçuk hedefime göre?Lysnin %60lık kısmına hakimim çalışıyorum okul puanım 92

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maddworld -- 21 Mart 2015; 0:40:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygs1 6400 den mf4 2000 cekilirmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 96 k dan 40 k ya çekmem için kaçar net bırakmam gerekiyor ? :D hocam fizik temelim var ama soru çözmede sıkıntı çekiyorum ne yapmalıyım ? biyolojidede aynı sorun çalışıyorum ama sorularda çok yanlışım geliyor
  • quote:

YGS değilde tıp ile ilgili bir soru sormamk istiyorum cevaplarsan sevinirim. Dün usg çektirdim. Portal ven damarım üst sınırdaymış . Çarşamba günü doppler usg (renkli usg) çektiricem . Tıkanma vs. varsa tedavi de ne gibi bir yöntem kullanılır sence ? ( Hemen ameliyat mı ister yani doktor )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 k dan kaca çekebilirim lys temelim çok yok meslek çıkışlıyim mf 4 tercih edecem

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.