Şimdi Ara

4 yıldır çıktığım sevgilim var. Artık yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok tuhaf beyler zamanla o kadar çok alışıyon ki , büyük kavgalar bile etsen ayrılamıyosun. Ne laflar etti bende ona ettim gene bırakamadım. Bir gün çok büyük bir kavga oldu bana ' sen nasıl bir insansın istesem senden daha iyisini bulurum kıymetimi bilmiyorsun ' falan dedi , Yani resmen kafasında bu var mış daha iyisini bulmak. 4 yıl çıkıyoruz zaten ne yetmedi anlamıyorum. Aklım çok karışık o söz aklımdan çıkmıyor hiç ne yapmalıyım ?

---------------------------------------------------------

Ayrıldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crestfallen. -- 5 Eylül 2013; 22:37:34 >

• git bul de 1 hafta konuşma bak nasıl yalvarıyor sonra erkek adam tavrını koymalı
  • yaş kaç bilader
  • olmuşsunuz siz
  • Ayrıl. Bu kadar basit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıl.Geri döner
  • kızgınlıkla söylemiştir sakinleşince kendi hatasının farkına varır sen tepki verme alttan al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.C Vatandaşı

yaş kaç bilader

19 kendimi bildim bileli hayatımda resmen.
  • Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle.
  • bitmiş sizin ilişki ayrılın. eski kavgada söylenen sözler akla geliyorsa bahane arıyorsun demekki
  • tipini çok fazla beğenmiyor senin ve ona yavşayan iyi tipli erkekler var ama o seni tercih ediyor ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: One Last Goodbye

quote:

Orijinalden alıntı: T.C Vatandaşı

yaş kaç bilader

19 kendimi bildim bileli hayatımda resmen.

öncelikle geçmiş olsun daha gençsin kardeşim sakın kendine zarar verme çık gez dolaş varsa yakın bi arkadaşın onunla takıl pc nin başından kalk spor yap hafifleyecektir
  • 4 yıl olmuş dile kolay. Bazen bir evlilik bile bukadar sürmüyor.Lakin en önemlisi yürekten sevmek. O seni, senin gibi sevmiyorsa 4 yılda olsa bu iş ciddiyete ermez.
  • quote:

Çok tuhaf beyler zamanla o kadar çok alışıyon ki , büyük kavgalar bile etsen ayrılamıyosun. Ne laflar etti bende ona ettim gene bırakamadım. Bir gün çok büyük bir kavga oldu bana ' sen nasıl bir insansın istesem senden daha iyisini bulurum kıymetimi bilmiyorsun ' falan dedi , Yani resmen kafasında bu var mış daha iyisini bulmak. 4 yıl çıkıyoruz zaten ne yetmedi anlamıyorum. Aklım çok karışık o söz aklımdan çıkmıyor hiç ne yapmalıyım ?

Bu lafı duysam saniyesine bırakırdım,bekara karı boşamak kolay diyeceksin,1.5yıldır aynı kızlayım,baskın taraf hep bendim,hala da öyleyim,mutlu olmak istiyosan kontrol sende olacak,kızdaysa eğer pasifsin demektir,mutlu olamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Arda*

quote:

Çok tuhaf beyler zamanla o kadar çok alışıyon ki , büyük kavgalar bile etsen ayrılamıyosun. Ne laflar etti bende ona ettim gene bırakamadım. Bir gün çok büyük bir kavga oldu bana ' sen nasıl bir insansın istesem senden daha iyisini bulurum kıymetimi bilmiyorsun ' falan dedi , Yani resmen kafasında bu var mış daha iyisini bulmak. 4 yıl çıkıyoruz zaten ne yetmedi anlamıyorum. Aklım çok karışık o söz aklımdan çıkmıyor hiç ne yapmalıyım ?

Bu lafı duysam saniyesine bırakırdım,bekara karı boşamak kolay diyeceksin,1.5yıldır aynı kızlayım,baskın taraf hep bendim,hala da öyleyim,mutlu olmak istiyosan kontrol sende olacak,kızdaysa eğer pasifsin demektir,mutlu olamazsın

Hocam bizde baskan taraf yoktu ne o ne ben , ama o sözü çok dokundu bana hiç öyle biri değildi iyiydi yani gözümde hiç beklemezdim böyle bir söz zaten o an hoşçakal falan dedim ama telefonla arayıp seni seviyorum diye ağladı sonra bırakamadım. Ama o sözü söylememeliydi en azından bir saygı olmalıydı. 2 haftadır içimde bilmiyorum nereye kadar sürdürücem ne kadar içimde kalıcak elbet bir gün patlıcak.

• Ne zaman inmeyi planlıyorsunuz :DddddDDDddd

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay Zebani

Ne zaman inmeyi planlıyorsunuz :DddddDDDddd

• 4 yıl bence çok uzun bi süre. yeterince yüz göz olmuşsunuzdur. ayrıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Zebani

Ne zaman inmeyi planlıyorsunuz :DddddDDDddd

• quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

tipini çok fazla beğenmiyor senin ve ona yavşayan iyi tipli erkekler var ama o seni tercih ediyor ...

sen nerden biliyon ya

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.