Şimdi Ara

4 yıl önce kara yolları tarlamıza yol yapmış/yardım:)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar annem pek ilgili değil bu konulardan, dediğine göre dededen kalan topraklar varmış,
    4 yıl önce bir parça tarlaya izmir belediyesi yol geçirmiş ve kardeşlerine para gelmiş
    annemde pek ilgilenmediği için almamış biz bu parayı şimdi alabilir miyiz, ayrıca izmire gitmek şart mıdır
    izmire gitmek gerekirmiş öyle denmiş para almak için, biz istanbulda sayılırız.

• tapu kadastrodan ada parsel belirtmeniz gerek dostum.. ciddi para alırsınız eğer sabit bi ücreti yoksa ha eğer varsa ve düşükse sizi razı olmuş sayarlar ve o ücretten ödeme yaparlar...

bunun içinde karayollarına dava açman gerekir yani devletin kurumunu devlete şikayet etmen falan filan işte izmire bi gidin derim
  • yok hocam çok fazla değil(1000 tl civarı) ne yapacaklarını bilmedikleri için ve İzmir'e gitmek zor geldiği için uğraşmamışlar
    eğer kolay bir şey ise İzmir e gitmeden alalım dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok oraya gitmeden olacagını sanmıyorum ama eğer bu dogruysa tam mevzuatı bilmesemde sizin gayrimenkulünüze devlet izinsiz dokunamaz tazminat alabilirsiniz..
  • Dalgami geciyosun 1.000 tl ile

Az bune be

Mahkemeye tasi. Eger ucundan bi girip cikiyosa degmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten hocam diğer iki kardeş 4 yıl önce almış bu parayı işte bizimkilere kalan alınmamış, mahkeme açmadan vs alınabilir mi acaba
    onu merak ediyorum bir de izmire gitmek şart mı orasını da bilmiyorum ama gitmek gerekiyormuş galiba.
  • kamulaştırma yapılmış, para bankaya adınıza bloke edilmiştir. arazinin m2 ölçüsünde takdir edilen bedeli alırsınız eger araziniz şehrin dışında ise fazla para beklemeyin degeri az buluyorsanız mahkemeye itiraz edebilirsiniz, fakat sizin adınıza vekaletli birileri uzlaşma tutanagı imzaladıysa mahkemeye veremezsiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman8660

kamulaştırma yapılmış, para bankaya adınıza bloke edilmiştir. arazinin m2 ölçüsünde takdir edilen bedeli alırsınız eger araziniz şehrin dışında ise fazla para beklemeyin degeri az buluyorsanız mahkemeye itiraz edebilirsiniz, fakat sizin adınıza vekaletli birileri uzlaşma tutanagı imzaladıysa mahkemeye veremezsiniz...

hocam 4 yıl önceki parayı aynen alabilir miyiz yani onu merak ediyorum.faizi filan neyse artık.
    normalde verecekleri tutar belli idi ama bizimkiler almamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabiki alabilirsiniz 20 yıl sonra parayı almaya gelen vatandaşlar oluyor zaman aşımı eskiden vardı danıştay tarafından iptal edildi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.