Şimdi Ara

4 yaşındaki kuzenimle kavga etdik. [BENİMLE HİÇ KONUŞMUYOR ARTIK] [Edit geldi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Annesi bize bırakmış bunu yine. Tüm çekmecelerimi kitap defter karıştırmış (annem bile el sürmez bilir huyumu) En sinir olduğum şey eşyalarımın karıştırılması. Oturtdum önüme sen ne yaptın dedim. Ne yapmışım ki? dedi. Bu ikinci kezdi. Bi daha benim eşyalarımı karıştırırsan kafanı ezerim dedim (tabii şaka yapıyordum ama ciddi tavırla söyledim) Ağlamaya başladı bir anda. Diğer odaya geçti koşarak. Hüngür hüngür ağlıyor beyler çok vicdan azabı çekiyorum. Çok mu üstüne gittim acaba :((( Bir taraftan da hala kızgınım yaptığı şey yüzünden

Edit : Gittim yanına sakinleştirmek için. Yanına oturuyorum yüzünü çeviriyor, git yanımdan diyor :( Anlaşılan fena bozulmuş bizim kuzen. Evde göz kulak olacak adam da yok, yoksa markete gidip sevdiği çikolatadan falan alırdım :(

Edit 2 : Eve döndüğümde yoktu. Akşam çikolatayı da götürüp gittim evlerine (evlerimiz çok yakın). Beyler odasına girdim, fakat bana karşı bi soğukluk. Girmez olaydım da, o ifadesiz yüzünü görmeseydim. Ne var, neden geldin dedi. Bak sana ne aldım dedim. Çikolatayı çıkarıp yanına yaklaştım ama istemiyorum dedi, senin hiç bir şeyini istemiyorum dedi. Kahroldum beyler. Gözüm yandı, bakamadım yüzüne. Ama bak sana aldım, sen çok seversin dedim, yatcam ben dedi, yüzünü döndü. Daha da yaklaşıp yüzünü göğsüme sıkmak, affet beni lütfen demek istedim. Fakat kapıyı sertçe kapatıp çıktım. Şu an odamda bir o yana, bir bu yana gidip geliyorum. Hiç böyle yapmazdı eskiden. İlk defa bana böyle baktığını gördüm beyler. Ne yapacağımı, kendimi nasıl affetdireceğimi bilemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.lsea -- 17 Mayıs 2016; 23:07:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boynuna pilot kalem sapla. Bu ona ders olsun.

• kafani ezerim

• Sıkıntı yok. Alışır.

Ama çocuğa derdini iyi anlat. Çocuk seni öcü gibi görmesin. Sadece eşyalarına dokunulmasını sevmeyen biri olarak görsün. Yani iletişimde kal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • deki sana kızdım özür dilerim ama bu benim için önemli birşey o yüzden bir daha yapmayasın diye söyledim lütfen eşyalarımı karıştırma birbirimize kızmayalım de.yoksa tekrar kızmak zorunda kalıcağım lütfen beni anla de.
  • Çocuk yaptığını ne kadar bilinçli yapıyor ki yaptığıyla yargılıyorsun. 4 yaşında bir de. Git gönlünü al, tatlıca uyar, mevzu kapansın.
  • Ne istiyon olm çocuktan. 4 yaşında çocukla uğraşılır mı? Annem bile bilir demiş bide. iyi güzelde bebek daha o. Ne anlar oyun oynamış işte. abi olda güzel güzel anlat hatasını. Merak ediyorum 7 yaşında mısın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çavuşu kes akıllanır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Em onu

• Hiç sevmem küçük çocukları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insan abisi yasindaki kisiye el kaldirir mi ?

• Etdik. Oturtdum. Türkçe hocanı seveyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk HanSS

Boynuna pilot kalem sapla. Bu ona ders olsun.

kalem saplamak nedir la? çocuklara iyi davranın, güzel şeyler gösterin mesela:
    https://www.youtube.com/watch?v=ZpSoEIN18WI
  • kavga ettik deyince çocuğu dövmüş zannettim.

• Al1mert A kullanıcısına yanıt
    Bu çok daha uysal bir korkutmaymış hocam. Deneyeceğim

• Gittim yanına sakinleştirmek için. Yanına oturuyorum yüzünü çeviriyor, git yanımdan diyor :( Anlaşılan fena bozulmuş bizim kuzen. Evde göz kulak olacak adam da yok, yoksa markete gidip sevdiği çikolatadan falan alırdım :(

• quote:

Orijinalden alıntı: efsi

deki sana kızdım özür dilerim ama bu benim için önemli birşey o yüzden bir daha yapmayasın diye söyledim lütfen eşyalarımı karıştırma birbirimize kızmayalım de.yoksa tekrar kızmak zorunda kalıcağım lütfen beni anla de.

Öyle bir anlatmış ki , sanki adam sevgilisi ile barışmak için öneri istiyor.

• Pipini keserim deseydin keşke :(

• anakata kullanıcısına yanıt
    Oyununu kendi oyuncaklarıyla oynasın bir zahmet. İlk keresinde uzun uzun konuştum. Sonuç ortada. Ama sıpa kendi bildiğini yapıyor işte.
    Yukarda el kaldırma falan yazan olmuş, çok yazık. Benim canım o. Yapar mıyım, yapa bilir miyim öyle bir şey. Fakat böyle haylazlıklar yapınca kendimi tutamıyor, pişman olacağım laflar söylüyorum. Neyse ki annem biraz sakinleştirdi. Çikolata almaya gidiyorum şu an.

• toplarını ezerim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.