Şimdi Ara

4 vs 5 Wukong win ! ( Wukong gerçekten oynamasını bilene op ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: incubus77

but i cant translate game

Ben oyunu çeviremedim mii ben oyunda senin dediklerini çeviremedimmi demiş anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: incubus77

but i cant translate game

o adam benim maçıma denk geldi dün 2 bugün 1 kez durmadan türkçe konuşuyor küfür etmek istediğinde ingilizce ediyor
  • Sende chatte millete ana avrad söven ergen değil misin ? W/L op bu arada.
  • but i cant translate in game
  • Şu tr de ingilizce konuşanlara güzelcene sövün lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMetallurgist

Şu tr de ingilizce konuşanlara güzelcene sövün lütfen

+1 oyun çöp ayrıca plat maçına bak korede böyle mi(!)

Ama genede tebrikler

• Bende bir ara morgana ile tasimistim 4v5. 90K vurmustum heralde oyun sonunda.Bana en yakin kisi bizim adcydi. 35 k vurmuştu. En iyi oyunlarimdan biriydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

460 win 340 lose ile plat 4 bitirip, 5 win 5 lose sonucu silver 1 oluyorsam kötü düşünürüm arkadaş justice nerede? garenin dediği justice nerede

Mantıklı gelmiyor o kadar win o kadar lose ile plat 4. oyun ister istemez yukarı atıyor zaten win lose dan fazla olunca hele ki seninki bu kadar fazla... Kanıtlar mısın?
  • Ben çok fazla wukong oynayan biriyim oyuna başladğım günden beri, bu sebeple oyun sonu bile hala Donmuş Balyoz çıkmamış olmana biraz şaşırdım çünkü ben solo oynarken ilk çıktığım item bile oluyor bazen.
  • quote:

Oyun Türkçe olarak gelmedi ki :D Adam botrk demeye alışmış iken sen Mahvolmuş kralın kılıcı dedirtmeye çalışırsan olmaz yani :D Dün turnuvada Kassadin Talon mid oynuyordu kimin maçı hatırlamıyorum.Zhonyanın bi düşük olan itemin Türkçesini söyledi adam.Ben dedim herhalde yanlış aldı yani bu kadar mı garip gelir :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter777

quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

460 win 340 lose ile plat 4 bitirip, 5 win 5 lose sonucu silver 1 oluyorsam kötü düşünürüm arkadaş justice nerede? garenin dediği justice nerede

Mantıklı gelmiyor o kadar win o kadar lose ile plat 4. oyun ister istemez yukarı atıyor zaten win lose dan fazla olunca hele ki seninki bu kadar fazla... Kanıtlar mısın?

http://forum.donanimhaber.com/m_86509224/f_//tm.htm#86509224

• quote:

Orijinalden alıntı: CusseD-

quote:

Oyun Türkçe olarak gelmedi ki :D Adam botrk demeye alışmış iken sen Mahvolmuş kralın kılıcı dedirtmeye çalışırsan olmaz yani :D Dün turnuvada Kassadin Talon mid oynuyordu kimin maçı hatırlamıyorum.Zhonyanın bi düşük olan itemin Türkçesini söyledi adam.Ben dedim herhalde yanlış aldı yani bu kadar mı garip gelir :D

Yanlış anladın item isimlerinden bahsetmiyorum.Direkt ingilizce konuşuyorlar bazıları

• quote:

Orijinalden alıntı: SirEdmond

Ben çok fazla wukong oynayan biriyim oyuna başladğım günden beri, bu sebeple oyun sonu bile hala Donmuş Balyoz çıkmamış olmana biraz şaşırdım çünkü ben solo oynarken ilk çıktığım item bile oluyor bazen.

Bir insan niye donmuş balyoz alır ki

• quote:

quote:

quote:

Yanlış anladın item isimlerinden bahsetmiyorum.Direkt ingilizce konuşuyorlar bazıları

Bende seviyorum ingilizce konuşmayı.Oyunda da olsa dil geliştirmek suç mu ki?

• Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Hitap şeklinden dolayı cevap vermeme gerek yok, sen isteğin item'lara devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirEdmond

Hitap şeklinden dolayı cevap vermeme gerek yok, sen isteğin item'lara devam et.

Afedersiniz sir üm

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende seviyorum ingilizce konuşmayı.Oyunda da olsa dil geliştirmek suç mu ki?

Tamam istiyorsan konuş qnq ne diyim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.