Şimdi Ara

4 ve 5 Nolu Futbol Topu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
21.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün netten 5 nolu Turkcell Süper Lig topu sipariş ettim.Bugün elime ulaştı ama baktım ki 4 no'lu toptan yollamış.Şimdi inik halde anlaşılmıyor.4 numaralı top ile 5 numaralı top arasında çok fark varmı arkadaşlar?4 no lu top şişirince normal toptan küçük mü kalıyor?Bu konu hakkında bilgisi olanlar cevap verirse çok memnun olurum.Çünkü beni tatmin etmeyecek bir durumsa hemen geri yollamak istiyorum.Malum arada bayramda girecek şimdi.

• 4 ve 5in zaten farkı şişirildiğinde boyutu diye biliyorum , ancak ne kadar fark olur dersen onu bilemem.
  • direk geri gönder. arasında oldukça fark var. 2 sini yan yana koyarsan anlarsın farkını
  • yapma ya.o kadar fark varmıya illa varya hevesimizi kursağımızda bırakcaklar.Birde aras kargoyla yollamış 10 lira tuttu.Ürün bilgilerinde ptt kargoyla sabit 3.75 yollancak yazmıştı birde.Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık..Madem o kadar fark var geri yollayacaz.Bayramdan sonra gelir artık büyük ihtimal.
  • 3,4 ve 5 numara toplar vardır.3numaralı futbol topları küçük çocuklar içindir ve çok sert değildir.ayrıca küçüktür.4 numara top genç yaş içindir ve büyüklüğü ortadır çok kolay kalkar.5 numara top yetişkin içindir ama genelde hep 5 numara top kullanılırve 5 no ağırdır ve büyüktür .
  • 5 yıllık hort için teşekkürler
  • KoMiKaZe kullanıcısına yanıt
    bişi değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    16:9 4:3 olayı ve TRT türk
    15 yıl önce açıldı
    7 Maç Sistem 3-4 (Acil Cevap)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende okuyordum bu nedir diyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

5 yıllık hort için teşekkürler

Nasil hocam, problem oldu mu geri isde filan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

5 yıllık hort için teşekkürler

naptın geri gönderdin mi bari 5 sene önce.
    konuyu okudum merak ettim boşa gitmesin
  • Bayram giriyor araya falan deyince ben de noluyor dedim ramazan başlamadan ne bayramını kutluyor bunlar?
  • Tarihe bakmadım Allah Allah diyorum ne bayramı
  • Top duruyor mu ?
  • Top eşşek cennetindedir muhtemelen

Topu geri göndermiştim 5 nolu toptan göndermişlerdi.bayaa da işimi görmüştü TSL topu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok ilgi çekici bir başlık olmuş, meraktan devamlı konuya giresim geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.