Şimdi Ara

4 TELEFONDAN HANGİSİİ ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN ŞU 4 TELEFONDAN BİRİSİNİ ALACAĞIM ;
    SE SPİRO
    NOKİA X2-01
    SAMSUNG GENOA
    NOKİA 5130 XM

HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ VE MAX. 260 TLLİK BİR CEP TELEFONU ÖNERİNİZ VAR MI ?
    4 SENE DAYANACAK BİR TELEFON OLACAK , ŞARJI İYİ GİDECEEK , İKİDE BİRDE SERVİS PROBLEMİ YAŞATMAYACAK , BOL UYGULAMALI , SESİ YÜKSEK , DAYANIKLI , KAMERA PEK DE ÖNEMLİ DEĞİL , HIZLI , HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ ?
    HADİ 1 SENE ADAM GİBİ ÇALIŞMASA OLUR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Tenth Doctor -- 2 Temmuz 2011; 11:18:05 >

• spiro kesinlikle
  • spiro bencede ama 5 sene dayanmaz bu telefonlardan hicbiri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

spiro bencede ama 5 sene dayanmaz bu telefonlardan hicbiri.

Aynen.
  • spiro güzel tercih olur
  • arkadaşlar en azından 4 sene dayanacak bir telefon olması gerek ya benim c3510 daha da hoşuma gitti ama , şimdi pek bir özellik farkı yoksa c3510 alacağım şimdi ne alayım ? veya nokia 5130 nasıldır ? arkadaşlar bir de spiro diyorsanız nedenLERini de yazar mısınz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Tenth Doctor -- 3 Temmuz 2011; 8:30:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalalalupsixD

arkadaşlar en azından 4 sene dayanacak bir telefon olması gerek ya benim c3510 daha da hoşuma gitti ama , şimdi pek bir özellik farkı yoksa c3510 alacağım şimdi ne alayım ? veya nokia 5130 nasıldır ? arkadaşlar bir de spiro diyorsanız nedenLERini de yazar mısınz ? çünkü ben telefon karşılaştırması yaptığımda genoanın daha iyi olduğunu gördüm .

GENOA'nın kamerası 1.3 eğer senin için yeterliyse olabilir
    5130'da iyidir bide Türkselin 2730c kampanyası vardı birde ona bak istersen (hala geçerliyse tabi)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar spiro alacağım büyük oranla , ancak bir sorum var . Oyun var mı spiro için , çıktı mı yani ?
  • quote:

arkadaşlar spiro alacağım büyük oranla , ancak bir sorum var . Oyun var mı spiro için , çıktı mı yani ?

jar destekli oyunları at telefona acar
  • Müzik için arıyorsan Nokia X2-01 muazzam ses
  • Spiro
  • Spiro veya 5130 xm.
  • arkadaşlar nokia 5130 xm in sorunu çözüldü mü ? spiro veya nokia x2-01 artı ve eksilerini yazar mısınız ?
  • quote:

arkadaşlar nokia 5130 xm in sorunu çözüldü mü ? spiro veya nokia x2-01 artı ve eksilerini yazar mısınız ?

5130un ne sorunu vardı ki?
  • quote:

arkadaşlar nokia 5130 xm in sorunu çözüldü mü ? spiro veya nokia x2-01 artı ve eksilerini yazar mısınız ?

x2-01 eksileri: 1. 3g desteği yok 2-kamera kötü 3- akıllı arama yok 4-usbden şarj olmuror

spiro eksileri:Eksileri: Görüntülü arama, 3G, Wi-Fi desteği barındırmaması, düşük çözünürlükteki kamerası ve video kaydı, küçük ekranı.

bu kadar buldum daha eksisi varsa bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

quote:

x2-01 eksileri: 1. 3g desteği yok 2-kamera kötü 3- akıllı arama yok 4-usbden şarj olmuror

spiro eksileri:Eksileri: Görüntülü arama, 3G, Wi-Fi desteği barındırmaması, düşük çözünürlükteki kamerası ve video kaydı, küçük ekranı.

o zaman spiro alayım zaten kamera harici kullanmıyordum bu arada 2.2 inç küçük mü tuşlu telefon için ???

• spiro yada 5130 xm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

quote:

o zaman spiro alayım zaten kamera harici kullanmıyordum bu arada 2.2 inç küçük mü tuşlu telefon için ???

ben 2730c kullanıyorum ekranı 2" ama bi sorunum yok 2,2" iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-s3353-cht-335/ProductDetails.aspx?productId=telcepsams3353&categoryId=16001
    Buna bakabilirsin.

Hocam , ben bu telefona bakıyordum da , pek konuşmam ben , günde en fazla 15 mesaj atarım , taş çatlasa 1,5 saat konuşurum . Bu yüzden o telefon pek ilgimi çekmiyor , sağolun yinede . Arkadaşlar ben 2700, 2730 c ile spiro arasında kaldım , hangisinin sesi daha yüksek , daha iyi telefon ? bu arada 2730 da 3g varmış. ben 3g yi kullanmam ne o 3. sınıf , g şubesi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Tenth Doctor -- 6 Temmuz 2011; 7:44:49 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.