Şimdi Ara

4 telefondan hangisi alınmalı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karşılaştırması da burada. Sizde hangisi alınmalı?

http://www.teknosa.com/karsilastir-sonuc#features

ASUS Zenfone 6
    General Mobile Discovery 2
    ASUS Zenfone 5
    General Mobile Discovery

• Zenfone 6 veya 5
    Gmd ye bakmayın bilr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçlerinde en iyisi Zenfone 5 çünkü GMD çok kötü bir firma Zenfone 6 da çok büyük bugün baktım cebe bile sığmaz
  • Gmd kullanan arkadaşlar hep memnun ama, siz neden önermiyorsunuz Gmd'yi?
  • Bende gm kullanıcısıydım bir gün şarj tırnağı kırıldı firma benden 30 lira istedi ayrıca tavırları çok alaycı birde levente gidip gelmekte benzin parası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenfone 5 iyidir Gmd de öneririm çevremde bir seneden fazladır sorunsuz kullanan akrabalarım var babamda dahil ama sorun çıkma ihtimalide var biraz şans işi anlayacağın
  • 6>5>2>Discovery

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu 3 monitörden hangisi ?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6>5>2>Discovery

• Discovery 2 veya zenfone 6 güncelleme sıkıntısı olmasın diyorsan zenfone

• quote:

Orijinalden alıntı: memetjam

Gmd kullanan arkadaşlar hep memnun ama, siz neden önermiyorsunuz Gmd'yi?

sendekı memnun arkadasları bılemem dogrudur elbet,ama bende soyle arkadaslara denk geldım mesela forumda..

4 telefondan hangisi alınmalı? 4 telefondan hangisi alınmalı? 4 telefondan hangisi alınmalı? 4 telefondan hangisi alınmalı? 4 telefondan hangisi alınmalı? 4 telefondan hangisi alınmalı? 4 telefondan hangisi alınmalı?

• sunlar dıscovery 1 den...

.
     4 telefondan hangisi alınmalı? 4 telefondan hangisi alınmalı? 4 telefondan hangisi alınmalı? 4 telefondan hangisi alınmalı? 4 telefondan hangisi alınmalı? 4 telefondan hangisi alınmalı? 4 telefondan hangisi alınmalı? 4 telefondan hangisi alınmalı? 4 telefondan hangisi alınmalı? 4 telefondan hangisi alınmalı? 4 telefondan hangisi alınmalı? 4 telefondan hangisi alınmalı?

• SUNLAR DA

DISCOVERY 2.DEN

4 telefondan hangisi alınmalı? 4 telefondan hangisi alınmalı? 4 telefondan hangisi alınmalı? 4 telefondan hangisi alınmalı? 4 telefondan hangisi alınmalı? 4 telefondan hangisi alınmalı? 4 telefondan hangisi alınmalı? 4 telefondan hangisi alınmalı?

• buda muhattap olacağın servisimsi...

4 telefondan hangisi alınmalı? 4 telefondan hangisi alınmalı? 4 telefondan hangisi alınmalı? 4 telefondan hangisi alınmalı? 4 telefondan hangisi alınmalı? 4 telefondan hangisi alınmalı? 4 telefondan hangisi alınmalı? 4 telefondan hangisi alınmalı?

• LG g2 16 Gb

• ASUS Zenfone 5 alacaktım ben gittim teknosada inceledim ama kamerası kötüydü. Sadece görünüşü güzeldi. Benim gözüme hoş geldi. Ama çok büyük cebe sığmıyordu yani bayak büyük. 6yı hiç düşünemiyorum.

General Mobile Discovery var ablamda. Memnun sadece şarj soketi sıkıntısı var 1 kere garantiye gitti bedava yapıp yolladlar.

Zenfone 5 i dediğim gibi inceledim kamerasını denedim görünüşüne falan baktım. Okudugum yorumlar dogrultusunda ŞARJ DAYANMIYOR.

Discovery 2yi denemediğim için bilemeyeceğim.

ASUS Zenfone 6
    General Mobile Discovery 2
    ASUS Zenfone 5
    General Mobile Discovery
  • Asus tablet kullanıcısıyım o yüzden zf5 'i tahmin edebiliyorum. Telefonda şarj olayı önemlidir. Zf5 'de şarj az gidiyor ve işlemcide sıkıntı var. Ama performans çok iyi, kasa iyi, özellikler iyi ama şarj az gidiyor. Huaweı g7, motog, lg'nin yeni çıkan iki modeli (l bello ve diğeri), şu avea'nın bu ara reklamı dönen modeli, htc.. bunlara bakılabilir.. Ben bunlara bakıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: infected_

6>5>2>Discovery

Aynen

• Discovery çok eskidi geçelim onu zaten. Onun dışında gmd 2 ordaki tüm cihazlardan donanım olarak daha iyi. Sonra da zenfone 6 gelir. Ama ben şahsi olarak zenfone öneririm çünkü arkasında asus var ve yarı yolda bırakmaz güncelleme vereceğini de açıkladı zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gmd alma hocam zaten iki aya milleti zorlayacaklar bizi al yoksa fazla para ver diye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.