Şimdi Ara

4 TAKIM DIŞINDA DİĞERLERİNİN DEDİĞİNE BAKIN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  4 TAKIM DIŞINDA DİĞERLERİNİN DEDİĞİNE BAKIN!!!

G.Saray, Ordu, Trabzon ve A.Gücü dışında 14 kulüp, düşme olmaması için TFF'ye dilekçe verdi. Ligde 18 ekibin oluşturduğu Kulüpler Birliği Başkanlığı'na Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören oybirliği ile seçildi. Recep Mamur ve İbrahim Yazıcı'nın adaylıktan çekilmesi üzerine seçimlere tek aday olarak giren Demirören, "Küme düşmenin kaldırılması için Futbol Federasyonu'na başvurduk. Onlar da UEFA kriterleri çerçevesinde karar verecek" dedi. Bu arada şike yapan kulübün düşürülmemesi isteğine Galatasaray, Orduspor, Trabzonspor ve Ankaragücü dışındaki 14 Süper Lig kulübünden tam destek geldi. HEPSİ AYNI GEMİDE Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Kulüpler Birliği Başkanlığı'na seçilen Demirören'i kutladı. Bakan, "18 kulübün yönetimi sorunların müşterek olduğu aynı gemide birlikte hareket ettikleri noktasında ortak bir irade ortaya koydu. Bu gelecek adına umut veriyor" dedi.

• Demirenin şike durumunda Ligden düşürülmemesini istedigini biliyoruz.Onu seçen 18 kulüp başkanıda bunu biliyor.Peki bunu biliyorken biz bu yasada degişiklik istemiyoruz derseniz ne kadar inandırıcı olur.Madem desteklemiyorsun bu Teklifi o zaman Demiröreni Başkan olarak niye seçiyorsun.Başından sonuna kadar Tam bir çelişki.
  • Dün Suat Kılıç 18 takım da hemfikir demişti hangisi doğru şimdi
  • Bu 4 takım Demirören'in seçilmesini istedi mi ?
  • Aziz Yıldırım küme düşme kaldırılmasın diye mektup gönderdi. Böyle bir durumda Fenerbahçe yönetimi de dilekçe vermez.
  • Saçmalığın, rezilliğin daniskası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünya'da 2 Şey Önemlidir
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

NEFRETİMSİN DEMİRÖREN !!

BEŞİKTAŞIMI BU KADAR KÜÇÜLTEN BİR BAŞKAN DAHA GÖRMEDİM !!

YAKINDA DİĞERLERİNDEN FARKIMIZ KALMAYACAK !!

Y.D BJKnin yüz karasından başka bir şey değil
  • eger bu haber dogruysa vah ulkemin haline
  • quote:

Orijinalden alıntı: wesker7

quote:

Orijinalden alıntı: o3

NEFRETİMSİN DEMİRÖREN !!

BEŞİKTAŞIMI BU KADAR KÜÇÜLTEN BİR BAŞKAN DAHA GÖRMEDİM !!

YAKINDA DİĞERLERİNDEN FARKIMIZ KALMAYACAK !!

Y.D BJKnin yüz karasından başka bir şey değil

yemın edıyorum hanı dusmanımın basına boyle baskan versınler ama ben bıle uzuluyorum sıze
  • Bu öneriyi zaten Demirören getirmişti.Bunu herkes biliyordu.Peki niye o zaman 18 kulüp Başkanı Demiröreni seçti?Bu aynı zamanda öneriyi desteklemek olmuyormu?Sadece taraftara şirin gözükmek içinmi göstermelik biz desteklemiyoruz diyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: loko

Bu öneriyi zaten Demirören getirmişti.Bunu herkes biliyordu.Peki niye o zaman 18 kulüp Başkanı Demiröreni seçti?Bu aynı zamanda öneriyi desteklemek olmuyormu?Sadece taraftara şirin gözükmek içinmi göstermelik biz desteklemiyoruz diyorlar?

Kim hangi kulüb kime oy verdigini nerden biliyorsunki böyle yazid duruyorsun ona bakarsan fb de karsi o 4 takima fb de gelecek 5 olacaklar aziz yildirim hapisaneden mektubunda karsi cikti zaten,
    Fb bu sene düsecek eger suclu cikarlarsa ama ilerde olursa düsmesinler diye bir maddeyi hangi fb li kabul eder? Tabi etmez ondan fb tarafindaki kulübler mesela sivas da karsi cikar anlamina geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsgökhan1986

quote:

Orijinalden alıntı: loko

Bu öneriyi zaten Demirören getirmişti.Bunu herkes biliyordu.Peki niye o zaman 18 kulüp Başkanı Demiröreni seçti?Bu aynı zamanda öneriyi desteklemek olmuyormu?Sadece taraftara şirin gözükmek içinmi göstermelik biz desteklemiyoruz diyorlar?

Kim hangi kulüb kime oy verdigini nerden biliyorsunki böyle yazid duruyorsun ona bakarsan fb de karsi o 4 takima fb de gelecek 5 olacaklar aziz yildirim hapisaneden mektubunda karsi cikti zaten,
    Fb bu sene düsecek eger suclu cikarlarsa ama ilerde olursa düsmesinler diye bir maddeyi hangi fb li kabul eder? Tabi etmez ondan fb tarafindaki kulübler mesela sivas da karsi cikar anlamina geliyor

Oy birligi ile Demirören seçildimi?Evet
    Demirören Şike yapanı Ligden düşürmememk istedigini herkes biliyormu?Evet
    Peki o zaman bu öneriyi Destekleyen bir kişiyi niye seçersin?

• Brutus Demirören... Çok şaşırtıyor beni.
  • Baba parasıyla bu kadar yükselen adam görmedim ben yahu. Beşiktaşın başına çullandığı kulübü batırdığı yetmezmiş gibi şimdi Türk sporunun başına bela oluyor.

Kurtulamıyoruz bu Hügodan.
  • okudum yazıyorum
    kişilerin yaptıgı kurumları baglamaza denk getirilicek
    biraz ileriye bakın...
    ben adamın ayagına ateş etmiştim hakim bey ama adam egildi kafasına geldi kurşun
    bunlar yaşadıgımız bildigimiz konular
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/bursadan-sike-aciklamasina-yalanlamaSXHBQ249973SXQ

İyi okuyun. Üşenmeyen varsa tabi.

Linki özetleyelim:

Bursa'dan "şike" açıklamasına yalanlama
    Bursaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, Kulüpler Birliği'ni oluşturan kulüpler tarafından alınan prensip kararlarında 'şike yapan kulübün küme düşürülmemesi' veya bu anlama gelebilecek bir cümle bulunmadığı bildirildi.

Yalanlama dolanlama,...kimse çıkıp da red etmedi.
    Haber birilerini diğerinden ayrıma çabası güdüyor ama hepsi aynı, hepsi paraya tapıyor.

• İşlerine gelince "biz bize yeteriz" demesini de biliyorlar.

Playoff sistemine Galatasaray tek başına karşı çıktı.
    Şike olaylarında cesur açıklamaları birtek Galatasaray yaptı.
    Bu olayda da gene Galatasaray azınlık olan tarafta.
  • "Şener, ''ligden düşme kalksın mı?'' yönündeki bir başka soru üzerine ise şunları söyledi:
    ''Hayır. Ben şunu diyorum; bu işleri benim anladığım kadarıyla çok ilgi alanımda olmamasına rağmen UEFA'ya sormadan yetkiniz olsa bile kolay kolay yapamıyorsunuz anladığım kadarıyla. Eğer UEFA buna 'evet' derse ki, o zaman kaldıralım."

yüzyılın açıklaması, eğer uefa izin verirse kaldıralımmış, yahu uefa izin vermezse zaten kalkamaz, bu hangi akla hizmet kurulmuş boş bir cümledir.

http://www.htspor.com/futbol/haber/673356-senerden-carpici-aciklamalar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.