Şimdi Ara

4. SINIFTA TEK DERSTEN KALANLAR (MUTLU SON - BÜT YAPILACAK) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
0
Favori
10.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Codest

quote:

Orijinalden alıntı: Kygt

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba;

Şimdi ortalamalara baktım en son baktıgımd 2cd 1bc vardı ama guz donemının son ortalamaları ıle bı dersım ff gelmıs. Yani guz donemım 1bc 1cd ve 1ff

Bunlarla tek ders sınavına gırebılırım degıl mı , sonucta ff mı bc falan yapsam dırek bıtırmıs olacagım ?

Aklım durdu vallahi :(

Arkadaşlar durumum buydu , giremem diyordum ama sistemde tek des sınav merkezi butonu çıktı.

Girebiliyormuyum yoksa , nolur iyi haberi verin

Ortalama 2 üzerinde ise girebilirsiniz.

Hocam güz dönem ortalamam 1.85 sanırım ama bahar ortalamam 2.60 civarı buda genel ortalamayı 2.04 yapıyor fakat bu 2.04 bahar kutucugunda yazıyor. Dogal olarak diğer ortalamayıda yukarı mı çekti acaba?

Genel ortalama 2 üzerinde ise girebiliyor olmanız lazım.

Hocam genel ortalamam 2.sımav itibairyle 2.04 e yükselmiş mi oluyor hocam?

Evet aynen öyle genel ortalama 2 üzerinde sorun yok.

Çok teşekkürler hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar biraz uzak kaldım , 2. sınıf bitti , sadece 1 tane FF dersim var güz döneminden. Bu bütlere girebiliyor muyum yoksa sadece son sınıflara mı özel bu büt?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Arkadaşlar biraz uzak kaldım , 2. sınıf bitti , sadece 1 tane FF dersim var güz döneminden. Bu bütlere girebiliyor muyum yoksa sadece son sınıflara mı özel bu büt?

Sadece mezun olacaklar girebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende sizdenim tek dersim kaldı geçmiş yılların soruları lazım nereden bulabilirimm?
  • arkadaşlar 4.sınıf işletme ve tek dersten kaldım ve bir şey duydum son gün tek ders için kayıt felan son gün ne zamandı geçtimi? bu doğrumu ne saçma bir şey böyle bir şey varsa allah belalarını versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bboystar -- 6 Temmuz 2013; 13:35:50 >
  • TEK DERS SINAVI 28 TEMMUZDA HEM MESAJ ATTILAR HEMDE AÖF SİTESİNDE YAYINLADILAR HANGİ İLLERDE GİRİLECEĞİNİ, SİZE EN YAKIN İLİ SEÇİYORSUNUZ. BU ARADA DENETİMDEN GİRECEĞİM , VARSA DENETİMDEN GİRECEK YARDIMLAŞALIM DA MEZUN OLALIM....
  • giriceğimiz okul ne zaman açıklanır acaba sınav saati 14.00 demi arkadaşlar birde stratejik yöneti nelere çalışmamı tavsiye edersiniz
  • Aynen beyler Allahın belası stratejik yönetim 2 ye nasıl çalışacağız yav? var mı kolay bi yöntemi, kitabın nerelerini çalışacağız bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monster1912

Aynen beyler Allahın belası stratejik yönetim 2 ye nasıl çalışacağız yav? var mı kolay bi yöntemi, kitabın nerelerini çalışacağız bilemedim.

ben daha çalışmaya bile başlayamadım dükkandan fırsat kalmıyor hiçbir netlikte yok benim vize 55 eğer çan eğrisiyle geçilecekse ben 25 alsam geçicem ama tekrar ortalama alınacaksa işimiz zor ALLAH hepimizin yadımcısı olsun
  • Arkadaşlar Denetim dersine nerden çalışabilirim internet üzerinden? Güzel bir kaynak varmı ? Yada çıkmış olan sorulara bakabilceğim biryer?
  • tek derste ara sınav notuyla beraber bu sınavdan alacağımız not ortalaması alınıp çan da uygulanacak mı,yoksa 50 alan geçer gibi bişey mi olacak bilgilendirirseniz sevinirim.
  • arkadaşlar stratejik yönetim 2 den giricem geçme notu ne oldu bir açıklama geldimi acaba?
  • arkadaşlar sınav yerleri ne zaman açıklanacak acaba?
  • Beklemedeyiz bende ara ara açıp bakıyorum hep izmir bornova yazıyor. Son 10 gün içinde açıklanır heralde.
  • umarım herkese yakın yerler çıkar..birde Yol zahmetine girmeyelim..

• sınav stresi yazın ne kötüymüş arkadaşlar hala netlik yok şimdi benim vizem 55 finalden 20 aldım ortalamam 30 la kaldım ortalama 31 olsa dd ile geçip mezun olucaktım bu giricem sınavdan 25 alsam yeterlimi yoksa yinemi ortalama alınacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

sınav stresi yazın ne kötüymüş arkadaşlar hala netlik yok şimdi benim vizem 55 finalden 20 aldım ortalamam 30 la kaldım ortalama 31 olsa dd ile geçip mezun olucaktım bu giricem sınavdan 25 alsam yeterlimi yoksa yinemi ortalama alınacak?

Yeni ortalama alınacak, umarın millet yardırıpta ortalamayı yükseltmez, şöyle 32-33 çan eğrisi yapsalar bizde 35-40 alıp rahat rahat geçsek süper olur.
  • Kendime her gün çalışıcam çalışıcam diyorum ama şu zamana kadar çalışmadım hiç sınava,hiç o havaya giremedim,çokta stressim var şuan önümde Denetim kitabı var fakat ben hala buraya msj yazıyorum =)
  • G.Ü. FEN FAK. 1.KAT (FEN-EDE. FAK) G.Ü.KAMPÜSÜ BEŞEVLER-TEKNİKOKULLAR gelmiş bana arkadaşlar
  • Ben daha universiteye başlamadım ama kesinlikle destek veriyorum efendim. Dediğiniz yerlere de mesaj ileteceğim. Böyle bir konu başlattığınız için size teşekkür ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.