Şimdi Ara

4. SINIFTA TEK DERSTEN KALANLAR (MUTLU SON - BÜT YAPILACAK) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
0
Favori
10.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onur_ercan

Peki bu tek derse kalanların notları çan eğrisine dahil edilecekmi? Bu durumda harf notların (FF,DD gibi) güncellenme olasılığı olup dersi geçmiş birinin tekrardan sınıfta kalma tehlikesi ile karşı karşıya kalabilirmi? Yoksa tek derse kalanlar kendi aralarında mı çan eğrisi uygulanacak? (not: diplomaya alanlar var aramızda )

o sınav için ayrı çan eğrisi olur.
    ek olarak hemen her dersten büt olacağını farzedersek
    tüm notların değişmesi lazım o zaman kimsenin notları kesinlik kazanamamış olur.
    ayrıca kalanlar sınav çan eğrisine önceden zaten etki etmiş sonuçlarını çıkartıp yenileri ile mi değiştirecekler.
    durumu kesinleşmiş olan diploma alır sonrasında da durumu tekrar değişmez diplomayı almış adamdan bir ay sonra geri mi alacaklar ...
    yanlız millet tek dersi vereyim diye iyice çalışıp yüksek not alabilir o yüzden 35-40 alıp çan eğrisinden geçerim diye güvenmemek lazım bence.
    geçme puanı ortalama 5-10 puan artabilir.
    not:ben diplomayı almak üzereyim tekdersim yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 20 Haziran 2013; 14:19:21 >

• Arkadaşlar Ben Şuana Kadar Bir Tek İnkilap Dersinden Bu Dönem FF Aldım Tek Ders Sınavına Girme Hakkım Bulunuyor Değil Mi?İlk Senemin Güz Dönemindeki Uyarı Önemsizdir İnşallah.Bilgisi Olan Varsa Beni Bilgilendirir Mi?

4. SINIFTA TEK DERSTEN KALANLAR (MUTLU SON - BÜT YAPILACAK)
  • sınavda çan eğrisimi olucak eski notmu detaylı açıklama ne zaman yapılacak arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

sınavda çan eğrisimi olucak eski notmu detaylı açıklama ne zaman yapılacak arkadaşlar?

işi şansa bırakma bence en az 80-90 lık çalış
  • quote:

sınavda çan eğrisimi olucak eski notmu detaylı açıklama ne zaman yapılacak arkadaşlar?

Bu konu daha tam net değil gibi.

Tek dersten sınava giricek arkdaşlar bencede işlerini şansa bırakmasınlar.

Herkes son şans diyerek asılıcak derslerine ve çan yüksek olucak gibi.

Heleki Aöf soruları birazda kolay tutarsa o zaman ders geçme notu 40-50 lere bile çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ourge

bende pazar günkü sinava hasta olduğum için giremedim. çokta iyi calismisim ama malesef 5 dersten kaldım. cumatesi günkü sinavdaki derside geçtim. sansizliğin böylesi. keşke tek ders değilde tüm dersler için büt olsa

can sağlığı olsun hocam.. seneye verirsin inşallah.. bende hastayım şuan :(

• Açıköğretim Sistemine Göre Öğretim Yapan Fakültelere Kayıtlı Öğrenciler İçin Tek Ders Sınav Duyurusu

Anadolu Üniversitesi açıköğretim sistemine göre öğretim yapan fakültelere kayıtlı, 2012-2013 öğretim yılında tek dersten başarısız olan ve bu dersini verdiği takdirde mezun olabilecek durumdaki öğrencilere tek ders sınavı yapılacaktır. Tek ders sınavı aşağıda belirlenen esaslar çerçevesinde gerçekleştirilecektir.

Kayıtlı olduğu bölüm/programda tüm dersleri alan ve tek dersten başarısız olduğu için mezun olamayan öğrenciler tek ders sınavına girebilirler.
    Öğrencinin sınava gireceği tek derse 2012-2013 öğretim yılı güz veya bahar döneminde kayıt yaptırmış olması gerekmektedir.
    Başarısız olduğu tek dersten (DZ), (YZ) harf notu alan öğrencilere tek ders sınav hakkı verilmez.
    Uygulamalı dersler (laboratuvar, pratik çalışma ve benzeri uygulamalı dersler) için tek ders sınav hakkı verilmez.
    Tek ders sınav notu dönem sonu sınavı notu yerine geçer. Başarı notu, dönem içi notları ile tek ders sınav notunun yüzdelik bilgileri dikkate alınarak belirlenir.
    Tek ders sınavı sonucunda hesaplanan başarı notuna göre öğrencinin harf notu, ilgili dönemde o dersten bağıl değerlendirme sonunda oluşan harf notu aralıkları dikkate alınarak belirlenecektir.
    Her ne sebeple olursa olsun tek ders sınavına katılmayan veya katılamayan öğrenciler için mazeret sınavı yapılmaz. Tek ders sınavına girmeyen öğrencilerin dönem sonu harf notları geçerli olacaktır.
    Tek ders sınavı, 28 Temmuz 2013 tarihinde saat 14:00’de, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Samsun, Van illeri ile KKTC/Lefkoşa ve yurtdışı programlarına kayıtlı öğrenciler için Almanya/Köln, Azerbaycan/Bakü’de gerçekleştirilecektir (Köln ve Bakü’de yapılacak sınavlar ile ilgili ayrıca duyuru yapılacaktır).
    28 Temmuz 2013 Pazar günü tek ders sınavının yapılacağı illerde ve KKTC/Lefkoşa’da bulunan AÖF büroları 10:00 – 15:00 saatleri arasında açık olacaktır.
    Tek ders sınavına girecek öğrencilerin sistemimizde kayıtlı olan sınav merkezlerine göre sınav yapılacak illere atamaları aşağıda yer alan tablo kullanılarak Fakülte tarafından yapılacaktır. Öğrencilerimiz tek ders sınavına gireceği sınav ilini, 28-29-30 Haziran 2013 tarihlerinde TC kimlik/öğrenci numaraları ve şifreleri ilehttp://ogrenci.anadolu.edu.tr adresi “Açıköğretim Öğrenci Otomasyonu” linkinden sayfalarına giriş yaparak, AÖF bürolarına bizzat giderek veya 4441026 nolu Öğrenci Etkileşim Merkezi’ni arayarak değiştirebilirler (29 Haziran Cumartesi ve 30 Haziran Pazar günleri AÖF Büroları ve Öğrenci Etkileşim Merkezi hizmet vermemektedir). Belirtilen tarihlerde değişiklik yapmayan öğrenciler Fakülte tarafından atandıkları sınav ilinde sınava girmek zorundadırlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Monster1912

Açıköğretim Sistemine Göre Öğretim Yapan Fakültelere Kayıtlı Öğrenciler İçin Tek Ders Sınav Duyurusu

Anadolu Üniversitesi açıköğretim sistemine göre öğretim yapan fakültelere kayıtlı, 2012-2013 öğretim yılında tek dersten başarısız olan ve bu dersini verdiği takdirde mezun olabilecek durumdaki öğrencilere tek ders sınavı yapılacaktır. Tek ders sınavı aşağıda belirlenen esaslar çerçevesinde gerçekleştirilecektir.

Kayıtlı olduğu bölüm/programda tüm dersleri alan ve tek dersten başarısız olduğu için mezun olamayan öğrenciler tek ders sınavına girebilirler.
    Öğrencinin sınava gireceği tek derse 2012-2013 öğretim yılı güz veya bahar döneminde kayıt yaptırmış olması gerekmektedir.
    Başarısız olduğu tek dersten (DZ), (YZ) harf notu alan öğrencilere tek ders sınav hakkı verilmez.
    Uygulamalı dersler (laboratuvar, pratik çalışma ve benzeri uygulamalı dersler) için tek ders sınav hakkı verilmez.
    Tek ders sınav notu dönem sonu sınavı notu yerine geçer. Başarı notu, dönem içi notları ile tek ders sınav notunun yüzdelik bilgileri dikkate alınarak belirlenir.
    Tek ders sınavı sonucunda hesaplanan başarı notuna göre öğrencinin harf notu, ilgili dönemde o dersten bağıl değerlendirme sonunda oluşan harf notu aralıkları dikkate alınarak belirlenecektir.
    Her ne sebeple olursa olsun tek ders sınavına katılmayan veya katılamayan öğrenciler için mazeret sınavı yapılmaz. Tek ders sınavına girmeyen öğrencilerin dönem sonu harf notları geçerli olacaktır.
    Tek ders sınavı, 28 Temmuz 2013 tarihinde saat 14:00’de, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Samsun, Van illeri ile KKTC/Lefkoşa ve yurtdışı programlarına kayıtlı öğrenciler için Almanya/Köln, Azerbaycan/Bakü’de gerçekleştirilecektir (Köln ve Bakü’de yapılacak sınavlar ile ilgili ayrıca duyuru yapılacaktır).
    28 Temmuz 2013 Pazar günü tek ders sınavının yapılacağı illerde ve KKTC/Lefkoşa’da bulunan AÖF büroları 10:00 – 15:00 saatleri arasında açık olacaktır.
    Tek ders sınavına girecek öğrencilerin sistemimizde kayıtlı olan sınav merkezlerine göre sınav yapılacak illere atamaları aşağıda yer alan tablo kullanılarak Fakülte tarafından yapılacaktır. Öğrencilerimiz tek ders sınavına gireceği sınav ilini, 28-29-30 Haziran 2013 tarihlerinde TC kimlik/öğrenci numaraları ve şifreleri ilehttp://ogrenci.anadolu.edu.tr adresi “Açıköğretim Öğrenci Otomasyonu” linkinden sayfalarına giriş yaparak, AÖF bürolarına bizzat giderek veya 4441026 nolu Öğrenci Etkileşim Merkezi’ni arayarak değiştirebilirler (29 Haziran Cumartesi ve 30 Haziran Pazar günleri AÖF Büroları ve Öğrenci Etkileşim Merkezi hizmet vermemektedir). Belirtilen tarihlerde değişiklik yapmayan öğrenciler Fakülte tarafından atandıkları sınav ilinde sınava girmek zorundadırlar.

dostum sınavda çan eğrisimi olucak bir bilgi alabildnmi acaba?

• Beyler bilgisi olan biri açıklama yapabilirmi? Çan eğrisi yenidenmi alınacak yoksa önceki çan eğrisine göremi geçme notu belirlenecek?

http://www.anadolu.edu.tr/tr/aof-tek-ders-sinav-duyurusu
  • Monster1912 kullanıcısına yanıt
    yuhhh kayserideyim adanayamı gidicem bu ne saçmalıktır arkadaş ankara neysede
  • Bende tam anlam veremedim çan eğrisi olayı geçen dönemki ile aynı olcak gibi.
  • quote:

Bende tam anlam veremedim çan eğrisi olayı geçen dönemki ile aynı olcak gibi.

geçen dönemle aynı olursa ben 25 alsam mezun oluyorum inş öyle olur ama sınava adanada giricem tanıdık yok ilk kez gidicem adanaya nasıl edicem hiç bilemiorum
  • quote:

quote:

geçen dönemle aynı olursa ben 25 alsam mezun oluyorum inş öyle olur ama sınava adanada giricem tanıdık yok ilk kez gidicem adanaya nasıl edicem hiç bilemiorum

Hocam hangi ildesin ? Sınav saat 2 de , yani günü birlik gidip geleceksin artık. Sabah binersin otobüse sınavdan sonrada geri dönersin. Tabi bu sıcaklarda zor olacak ama başka çare yok. Ben İzmir de olduğum için biraz şanslıyım. Büyük ihtimal ege üniverstesinde falan yaparlar.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam hangi ildesin ? Sınav saat 2 de , yani günü birlik gidip geleceksin artık. Sabah binersin otobüse sınavdan sonrada geri dönersin. Tabi bu sıcaklarda zor olacak ama başka çare yok. Ben İzmir de olduğum için biraz şanslıyım. Büyük ihtimal ege üniverstesinde falan yaparlar.

kayserideyim sözde büyükşehir temmuz sıcağında ramazanda adanaya git gel kalıcak yerde yok giricem okul yakınmı olucak hemen bulunacakmı o kadar saçmaki inşallah bahar çan eğrisi olurda 25 alıp bitiririz okulu

• quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

bende pazar günkü sinava hasta olduğum için giremedim. çokta iyi calismisim ama malesef 5 dersten kaldım. cumatesi günkü sinavdaki derside geçtim. sansizliğin böylesi. keşke tek ders değilde tüm dersler için büt olsa

aynen hocam canımız sağolsun :) o değil tüm derslerden dd alsam bile genel ortalam ile mezun oluyordum en çok koyanda bu oldu :)

sanada geçmiş olsun hocam dikkat et kendine

• Arkadaşlar merhaba;

Şimdi ortalamalara baktım en son baktıgımd 2cd 1bc vardı ama guz donemının son ortalamaları ıle bı dersım ff gelmıs. Yani guz donemım 1bc 1cd ve 1ff

Bunlarla tek ders sınavına gırebılırım degıl mı , sonucta ff mı bc falan yapsam dırek bıtırmıs olacagım ?

Aklım durdu vallahi :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

aynen hocam canımız sağolsun :) o değil tüm derslerden dd alsam bile genel ortalam ile mezun oluyordum en çok koyanda bu oldu :)

sanada geçmiş olsun hocam dikkat et kendine

evet işin o kısmı daha vahim ama çalışmışsın, etmişsin.. seneye kesin geçersin.. kaybın 1 yıl olsun.. bitecek nasılsa..

eyv hocam.. bugün daha iyiyim

• Beyler şimdi biz sadece kitabın son 4 ünitesinemi çalışacağız? Ve çan eğrisi tekrarmı alınacak yoksa geçen döneminkimi tekrar kullanılacak? Bilgisi olan varmı?
  • bütün ünitelerden sorumluyuz final sınavında olduğu gibi..bağıl değerlendirme yapılacak yani o dersten sınava giren herkesin aldığı en düşük not baz alınarak çan eğrisi oluşturulacak
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi want to die -- 9 Aralık 2013; 22:39:31 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.