Şimdi Ara

4. SINIFTA TEK DERSTEN KALANLAR (MUTLU SON - BÜT YAPILACAK) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
0
Favori
10.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • açıklamayı bekleyelim o zaman herşey belli olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte bu be. :)
  • Güz dönemi şartlı geçtiğiniz derslerden geçebilmeniz için güz dönemi sonundaki ya da bir sonraki bahar dönemi sonundaki Genel Not Ortalaması(GNO) 2,00 ve üstü olması gerekir.
    Bahar dönemi şartlı geçtiğiniz derslerden geçebilmeniz için bahar dönemi sonundaki ya da bir sonraki güz dönemi sonundaki Genel Not Ortalaması(GNO) 2,00 ve üstü olması gerekir.
    Lisans son sınıfların mezun olabilmesi için: 1-Hiç FF dersinin olmaması, 2- En son GNO 2,00 yada üstü olması, 3- alttan ya da son sınıftan hiç ders bırakmaması(240 kredi toplaması) gerekir.

Yukardaki açıklamaya göre tek dersten kaldığımı düşünüyorum. Sadece güz döneminden Türk İdare Tarihi FF bende bu bütünleme hakkını kazandım değil mi? Birde bu bütünleme için herhangi bir ücret ödeyecekmiyiz. Bilen arkadaşlar bunları paylaşırsa iyi olur herkese hayırlı olsun şimdiden.
     4. SINIFTA TEK DERSTEN KALANLAR (MUTLU SON - BÜT YAPILACAK)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flatronx -- 19 Haziran 2013; 14:12:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FaTaLuA

Son sınıfım bende.Notlarım aşağıda bir tane ff var.Bahar döneminden tek derse mi kalıyorum bende?

1.dönem notlarım:

2.dönem notlarım:

bu kadar olur yaa aynı durumdayız benimde stratejik yönetim 2 ff sadece nasıl olacak bizim durum

• Bu çok iyi oldu ya !! Okadar sevindimki,benim gibi aynı durumda olan arkadaşlarımız adınada .. Bakalım çan aktif olcakmı =) inşallah olur ..
  • çan aktif olması yararimiza olur :) millet kasarsa tabi dd notu 40lara kadar çıkabilir :)

• AÖF tek ders sınavı 28 Temmuz'da!

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) öğrencileri için tek ders sınavının 28 Temmuz'da 11 merkezde yapılacağını açıkladı.
  • Arkadaşlar Merhaba,

ben hiç bir şey anlamadım benim bu durumda tek ders hakkı elde edebiliyormuyum? aşağıda güz dönemi ve bahar dönemi notlarımın ekran görüntüsünü gönderiyorum çok kafam karıştı anlayan arkadaşlar yorum yapabilirmi.

Güz dönemi

Bahar dönemi

şimdiden teşekkür ederim.

ff aldığım dersin ortalaması 15
     4. SINIFTA TEK DERSTEN KALANLAR (MUTLU SON - BÜT YAPILACAK) 4. SINIFTA TEK DERSTEN KALANLAR (MUTLU SON - BÜT YAPILACAK)

• Şuan mezun durumdasın tek ders sınavına girebilirsin.

@mylmaz
  • S@HMeRDaN kullanıcısına yanıt
    uyarı tekrar yazmıyor yerine başarılı yazıyorsa tekderse girersin tekrar yazarsa giremezssin kalmışssın demek o cc altı derslerinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: nextmaster

uyarı tekrar yazmıyor yerine başarılı yazıyorsa tekderse girersin tekrar yazarsa giremezssin kalmışssın demek o cc altı derslerinden

tekrar yazıyor. ozaman seneye alırız artık diplomayı sağlık olsun.
    Teşekkürler.
  • ff olan dersinizin ara ve dönem sonu soruları ve cevaplarını mutlaka bastırınız..bu kadar kısa sürede yeni soru yetiştiremezler pek..en azından 5 soru bu geçmiş sorulardan çıkar..ben bastırdım.tavsiye ederim :)
  • Benim de 4.senem 2 dersim FF gelmişti işe bak :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet K.

Şuan mezun durumdasın tek ders sınavına girebilirsin.

@mylmaz

çok teşekkürler
  • Beyler hekez dersine iyi çalışsın mezun olsun , başkana karşı bizi mahçup etmeyin okadar uğraştık mail yağmuruna tuttuk hepsi boşa gitmesin. Sonra başkan çıkıpta büt büt diye tutturdunuz geçemediniz demesin.
  • ben 2 dersten kaldım mezun olamıyorum. biri 1 puan diğeri 2 puan ile kaçtı. off be off ben 2 dersten kaldım mezun olamıyorum. biri 1 puan diğeri 2 puan ile kaçtı. off be off
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan

ben 2 dersten kaldım mezun olamıyorum. biri 1 puan diğeri 2 puan ile kaçtı. off be off ben 2 dersten kaldım mezun olamıyorum. biri 1 puan diğeri 2 puan ile kaçtı. off be off

Benim de ortalamam 2 nin üzerinde ama 2 dersim FF :(
  • bende pazar günkü sinava hasta olduğum için giremedim. çokta iyi calismisim ama malesef 5 dersten kaldım. cumatesi günkü sinavdaki derside geçtim. sansizliğin böylesi. keşke tek ders değilde tüm dersler için büt olsa

• Peki bu tek derse kalanların notları çan eğrisine dahil edilecekmi? Bu durumda harf notların (FF,DD gibi) güncellenme olasılığı olup dersi geçmiş birinin tekrardan sınıfta kalma tehlikesi ile karşı karşıya kalabilirmi? Yoksa tek derse kalanlar kendi aralarında mı çan eğrisi uygulanacak? (not: diplomaya alanlar var aramızda )
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.