Şimdi Ara

4 Şeritli Bölünmüş Çevre Yolunda Hız Sınırı 70.(Tekirdağdan Geçeceklerin Dikkatine) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
8.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Haberi okudum fakat hiç birşey anlamadım, caddede 50 km hız sınırı var fakat sınıra uyan 1 araç bile ben 3 senedir edirnede görmedim desem yalan olmaz. Ortalama 80-100 km arasında seyrediliyor özellikle DSI önündeki kavşaktan Migros yanındaki Shell in olduğu ışıklara kadar. Her gün kullanıyorum bu yolu okuldan çıkıp evime giderken. Bu yolda mı radar uygulaması yapılacakmış ?

Ayrıca bu yakınlarda Tekirdağ üzerinden Çanakkaleye gideceğim. Bu yolda bildiğiniz herhangi bir radar uygulaması var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efk0

Haberi okudum fakat hiç birşey anlamadım, caddede 50 km hız sınırı var fakat sınıra uyan 1 araç bile ben 3 senedir edirnede görmedim desem yalan olmaz. Ortalama 80-100 km arasında seyrediliyor özellikle DSI önündeki kavşaktan Migros yanındaki Shell in olduğu ışıklara kadar. Her gün kullanıyorum bu yolu okuldan çıkıp evime giderken. Bu yolda mı radar uygulaması yapılacakmış ?

Ayrıca bu yakınlarda Tekirdağ üzerinden Çanakkaleye gideceğim. Bu yolda bildiğiniz herhangi bir radar uygulaması var mı ?

Tekirdag uzerinden mi ?
    Uzunkopru ustunden niye degil onu merak ediyorum. :)

Babaeski'yi biliyorsun bolge trafik var. Babaeski giris-cikis 20 km mesafede her yerde olabiliyor.
    Muratli sapagindan doneceksiniz sanirim. O yolda gormedim hic. Muratlidan sonra Tekirdag'a girmeden saglam bir viraj var. Bilmiyorsaniz Muratli'dan yaklasik 18 km sonra PO var sag tarafta. Ondan sonra yavaslayin.
    Malkaraya kadar olmuyir genelde, Malkara-Kesan arasi cok oluyor.
    Kesan - Gelibolu arasi da pek rastlamadim.

• Hareket noktam İstanbul olacak, o sebepten Tekirdağ üzerinden gideceğim.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efk0

Hareket noktam İstanbul olacak, o sebepten Tekirdağ üzerinden gideceğim.

Teşekkürler.

Hea. Edirne'den bahsedince Edirne sandim.

• Bahsi geçen yolda geçen ay mayısın başında yakalandım gezici radar yazmış banada arkadan çekmiş fotoyu.
    Muratlı kavşağı maxi istikametine giderken diye not yazmışlar.Şehir içerisindeki hız ihlaliniz görüntülü radarla tespit edilmiştir. diye yazıyordu.Mektup tarafıma 20-25 gün sonra tebliğ edildi. 166TL indirimli 125TL ödedim.
  • Daha bugün geldi ceza 4 şeritli yol hızım 94 343 lira zehir zıkkım olsun inşallah...

• Bana da bugün geldi. Benim gibi hiz sinirlerina bu kadar dikkat eden, genelde kagni gibi giden biri bile 343 lira ceza yediyse oradan geçen 100 yabancı araçtan 99 u ceza yemezse cikar yola eşek gibi aniririm. Sacmaligin daniskasi. Orasi otoban yahu. 94 ile gitmisim bak bak. O uygulamayi savunan arkadasin da uzayda mi yasadigini merak ettim doğrusu.

Bu resmen vatandaşı soymaktir. Madem orasi şehir icinde kaliyor, adam gibi uyar milleti. Şeyim(1) kadar tek bir tabelayi koy, o da kamyonun arkasında kalsin, göreme, sonra da ye cezayi.

Uygulamaya yapanlari da savunanlari da gözlerinden opuyorum.

1: parmagim (sağ el orta)

• Arkadaşlar hort olacak biraz ama aklıma takıldı. İstanbul istikametinden gelirken şehir hastanesini geçince 70 tabelası var ama öncesinde ben bağlantı yolundan giriyorum. Maxiden şehir hastansine kadar güncel hız sınırı kaç bilen var mı?
    Edit:şehir hastanesi ilerisini de yazmıştım düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmfalper -- 28 Ekim 2021; 22:49:7 >
  • cmfalper kullanıcısına yanıt

totalin orda kamera var 70 diye orası dışında ben yüksek hızda geçiyorum 50 kere geçmişimdir sıkıntı olmadı. muratli yoluna 1-2 kere girdim gezici yoktur.

pusu vardir onuda görürsün,orda çok abartmiyorum hızı

ben her gün 2 defa o yolu kullanıyorum. 100- 140 arası seyrediyorum hiçbir ceza gelmedi şu ana kadar.

• Yanıtınız için teşekkür ederim hocam. Radar kurulduğuna denk geliyor musunuz peki? @anyhill

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmfalper -- 2 Kasım 2021; 1:34:38 >
  • Normalde 110 ama bende samsunda 3x3 yolda 80 le yrdim neymiş 70 miş hız sınırı. Karayollarının sitesinden bak D010 devlet yolu orası. Devlet para nerden toplarım onun peşinde yakında kontağı çeviricen cama tıklayıp ver 50 kağıt dicekler

Yaklaşık 6 ay önce biraz oralarda dolandı radar. Ama şu an uzun suredir hareket yok

• anyhill kullanıcısına yanıt

sağol hocam teşekkürler.

• bu yaz İstanbul-Şarköy-Gelibolu hattında birkaç defa kullandım araçların çoğu 100km üstünde gidiyordu alışmaları zor olacak. duyan var duymayan var

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.