Şimdi Ara

4. Seneye kalanlar genel motivasyon konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ilk sene 250bin ikinci sene 170bin üçüncü sene ygs 1 60k ygs 2 50k ama lys de şansızlık oldu 100k ya düştük. Bu sene ilk 40k için çalışacağım.

Sizler de durum ne beyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş yaşıtların uni bitirdi okumanın yaşı yok ama 3 sene evde ne yaptın?

• Kostokss kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk iki sene ailevi ve başka nedenlerden sorunlardan dolayı hiç çalışmadan girdim. İlk defa bu sene çalıştım ama lys de şansızlık oldu yapalım. Hayırlısı diyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kostokss

Kardeş yaşıtların uni bitirdi okumanın yaşı yok ama 3 sene evde ne yaptın?

Kardeş yaşıtları üni bitirdi de bundan 10 yıl sonra bu adamın geç bitirdiğine bakmayacaklar ne iş yapıyosa ona bakacaklar

• 4. sene sayılır mı bilmem ama 96'lıyım üniversitedeydim bölümü sevmediğim için bir daha hazırlandım istediğim sonucu da aldım çok şükür.

Üniversiteye 2-3 yaş geç başlamak çok sıkıntı değil ama arka arkaya 4 yıl hazırlanmanın psikolojisi zorlar tahminimce.

• VurAppiah kullanıcısına yanıt
    En iyisini yapmışsın hocam.

İlk iki bazı sorunlardan benim eşekliğimden ziyan oldu. Türev integrale ilk defa bu sene çalıştım. Geçmişe bakıp moral bozmaya gerek yok hocam.

Kaldırım psikolojik olarak, birazda destek alırım haplardan sorun kalmaz.

• Bende 4 e biraktim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben

• yanlış anlama da belki kapasiten budur fazla zorlama istersen
  • Bu değil hocam işte. Sorum burda. Yoksa bende eziyet çekmek istemem.

• Aşırı yüksek bir hedefin de yok keşke daha sıkı çalışıp 3 senede halletseydin yine de başarılar

• Allah sabır versin.

• Cbü seni özleyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: .INFINITY.

quote:

Orijinalden alıntı: Kostokss

Kardeş yaşıtların uni bitirdi okumanın yaşı yok ama 3 sene evde ne yaptın?

Kardeş yaşıtları üni bitirdi de bundan 10 yıl sonra bu adamın geç bitirdiğine bakmayacaklar ne iş yapıyosa ona bakacaklar

Hocam bazı meslek dallarında ilk deneyim için yaş olarak bir üst sınır oluyor. O konuda sıkıntı yaşanabilir ama ben konu sahibinin bu azimle başaracağını düşünüyorum.

• askerliği naptın tecil ettin mi
  • Allah yardımcın olsun kardeşim
  • daha iyisini hedefle inan yapablirsin.120k dan 50 k yapmıştım ben çok daha iyisini yapabilirsin
  • ben direk yanlış anlardım bunu mesela
  • Merhaba . 2 ay önce 2.sınıfın bitimiyle beraber bir daha hazırlanmaya karar verdim. Daha iyi bir okulda okumak istiyordum ama bundan önemlisi kapasitemin daha fazla olduğunun farkındayım ve bu bana hem yeniden hazırlanma için güven veriyor hem de istediğim okul-ları kazanabileceğime olan inancımı diri tutuyor. Tabi bunlar sözde kalmayacak. Gereken emeği vereceğim ve sonuç ne olursa olsun sonunda iyi ki denemişim diyeceğim. Çünkü yerleşmek istemeyip bir daha hazırlanmak istemiştim fakat bazı sıkıntılar sebebiyle tercih yapma durumunda kalmıştım.

Lafı biraz uzattım farkındayım Eğer kapasitenin cidden farkındaysan ve hedefindeki okulları kazanabileceğine cidden inanıyorsan diğer şeyler çok önemsiz. Çok klişe ama doğru bir söz var . '' İnanmak , başarmanın yarısıdır.'' Kolay gelsin , yolun açık olsun hocam.

• Benimde 4.yılım ama daha emin olamıyorum. 96'lıyım okulu yarim bıraktım bu yıl ikinci dönem gitmedim. Ygs ye hic calismadan girdim 30k geldi sonra ikinci dönem iki ayda lys yi yetistirmeye çalıştım 23k geldi ama tıp istediğim için olmadı diş de sınırdan kaçtı. Şu an da daha karar asamasindayim.Umarim seninde istediğin yer olur hocam basarilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xyzt1 -- 14 Ağustos 2017; 9:3:8 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.