Şimdi Ara

4 senedir biriktirdigim harçlıkla bilgisayar almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 senedir bana verilen 20 tl nin 10 unu biriktirerek 9 bin tl yapabildim yıllardır hayalim iyi bir oyun bilgisayarı dizmek fakat odam küçük ve odaya baglı kalmak ıstemıyorum ama masaüstü ile dizüstünde cok fark varsa odaya baglıda kalabilirim

sizce i7 işlemci 8. nesil rtx 2060 masaüstü mü ?

i7 işlemci 9.nesil (yeni nesil ) gtx 1660 ti dizüstü (monster tulpar ) mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oblaxuis -- 26 Haziran 2019; 23:30:14 >

• Acer Predator Helios 300 Gaming Laptop PC, 15.6" Full HD 144Hz 3ms IPS Display, Intel i7-9750H, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB DDR4, 256GB PCIe NVMe SSD, Backlit Keyboard, PH315-52-78VLhttps://www.amazon.com/dp/B07QXLFLXT/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_M49eDbBEQSQ1B
    3 gün once ben bu arkadaştan aldım hocam. Birkaç başlıkta daha yazdım. Ürünün videoları ve önceki serideki başarısı ikna edici etken oldu benim için. Ve Türkiye'de o paraya alacağınız laptoplarda 144hz ekran yok. Monster'in ekran gecikmesi de 9ms. Kullananlar da materyal kalitesini çok yermişlerdi. O yüzden eledim ben monster'ları. Çok ümitliyim bu pcden. Umarım beni yanıltmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bunun teknik servisi nasıl oluyor ? birde bundan 5 sene sonra ıyı bır ekran kartı takmak istiyorum içine monte ediliyormu ? harici olarak degilde direk laptopbun içine takılabiliyormu
  • Maalesef Türkiye'de garantisi yok. Ekran kartı sorunuza gelince, içine monte edebileceğiniz bir Laptop yok benim. Ancak şöyle bir çözümü var, pc eğer thunderbolt 3 destekliyorsa dışarıdan gpu ünitesi takabiliyorsunuz. Her pc'de olmuyor bu özellik. İyi araştırın almadan önce.

• Biriktirirken tl olarak biriktirdiğin için normalde 18 bin tl olan 9 bin tl ye düşmüş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bence masaustu alma, bende masaustu almistim sonra universiteye gelince getiremiyorsun haliyle ve bos duruyor suan tekrar laptop aldim.

9000 liraya asus veya msi alabilirsin, monster dusuk butce varsa ancak alinir gibi geliyor bana.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni bir bilgisayar alıcağım
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.