Şimdi Ara

4 senedir aynı montu giyiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bi tane lcw den mont aldim mevsimlik ve tam 4 senedir ayni ürünü giyiyorum
    Defalarca yikandı malum rengide soldu
    Ne yapacagin arkadaslar ben simdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dockers marka bot almıştım 5 sene önce 180 liraya hala onu giyiyorum temiz ve bakımlı sadece kışın 3 ay giyerim. Montum 5 senelik olanda var 3 senelik olanda var birini maviden aldım diğerini kotondan aldım. Ucuz mal alsaydım muhtemelen bu kadar dayanmazdı ve param çar çur olurdu saçma salak kıyafetlere para vermedim 4 senede 20 bin lira para birikti üzerine ailem destek çıktı 2012 model polo aldım araba sahibi oldum tutumlu olmak iyidir. Yaşım 24 Yüksek lisans öğrencisiyim. Önemli olan giydiğin kıyafetin kaç yıllık olduğu değil temiz olup olmadığı ve sana yakışıp yakışmadığıdır.
  • Alacak param olmasına rağmen benim de giydiğim mont 5-6 senelik. Eşyalarımı rengi aşırı solduğunda, yırtıldığında veya bana olmadığı zaman giymeyi bırakıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • giyeceksin tabi

sen türksün

TL kazanıp USD harcıyorsun

1 usd = 5.6

yani 5.6 sene giymen lazım !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Idos

Dockers marka bot almıştım 5 sene önce 180 liraya hala onu giyiyorum temiz ve bakımlı sadece kışın 3 ay giyerim. Montum 5 senelik olanda var 3 senelik olanda var birini maviden aldım diğerini kotondan aldım. Ucuz mal alsaydım muhtemelen bu kadar dayanmazdı ve param çar çur olurdu saçma salak kıyafetlere para vermedim 4 senede 20 bin lira para birikti üzerine ailem destek çıktı 2012 model polo aldım araba sahibi oldum tutumlu olmak iyidir. Yaşım 24 Yüksek lisans öğrencisiyim. Önemli olan giydiğin kıyafetin kaç yıllık olduğu değil temiz olup olmadığı ve sana yakışıp yakışmadığıdır.
    Zenginler cimri derler haklılarmış. Hacı beş yıl giymek de nedir ya taş çatlasa 3 kış giyersin akdeniz de değilsen zaten ölür ayakkabı veya mont

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DolaBoynumaReis -- 20 Ekim 2018; 12:15:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

Bu mesaj silindi.
    Sporu satıp monta gidenleri de bilirseniz olur hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DolaBoynumaReis

Zenginler cimri derler haklılarmış. Hacı beş yıl giymek de nedir ya taş çatlasa 3 kış giyersin akdeniz de değilsen zaten ölür ayakkabı veya mont

Alıntıları Göster
    Niye ki hocam ben de 4 yıldır aynı spor ayakkabıyı giyiyorum Adidas. 150 liraya almıştım o zaman şu an 300 lira falan olmuş. Yırtık vs. yok ama biraz şekli kaydı tabi. Tabanı , etrafı falan sapasağlam. Dar pantolonum var o da 3-4 yıllık onun da hafif rengi soldu ama giyiyorum. Yapacak bir şey yok. Yani bir şey eskimedikten sonra neden atıp yenisini alayım ki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Numara büyük ayakkabı giymek?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DolaBoynumaReis

Alıntıları Göster
    Bir tane ayakkabım yokki birden fazla ayakkabım var.
  • 185 liraya Mavi mont almıştım; 6 sene oldu.

Scooter marka botu 200 papele almıştım. 8 sene oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Idos

Bir tane ayakkabım yokki birden fazla ayakkabım var.

Alıntıları Göster
    O zaman hava basmak için geldin yok yirmi binim var ailem yardım etti 24 yaşında arabam oldu vs. yazdın anladım. Tamam biz senden büyüğüz onlar yok ama bir ayakkabıyı da burada konusunu yapıp görgüsüzlüğümüzü teşhir etmiyoruz.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    evet MANTIKLI olmak lazım;

evet ekmeği dolaylı yoldan dolar ile alıyoruz.
    ülkemizde yetiştirilen tarım ürünlerinin başında buğday geliyor.
    bir dönüm buğday tarlasından en iyi ihtimalle 600-700 kg buğday hasat edilmektedir.
    ekimden biçime kadar olan süreçte yapılan harcamaların hepsi maalesef dolara endekslidir.

1- mazot
    2- amonyum nitrat (suni gübre)
    3- ot ilacı
    4- tohum
    5- traktör
    6- pulluk
    7- mibzer

1- mazot: ülkemizde henüz petrol rezervi olmadığından ya da rezervlerin işlenmemiş olmasından dolayı dünyadaki ham petrolün varil fiyatına endekslidir. petrol ticareti dolarla yapılmaktadır.

2- amonyum nitrat: ülkemizde üretimi yapılan ama dolar endeksli fiyatlandırması yapılan suni gübredir.

3- ot ilacı: yerli muadilleri olmasına karşın hammadeleri ithal olduğundan dolar endekslidir.

4- tohum: geneli israil'den dolar bazında ithal edilir. yerli tohum çalışmaları vardır ama ne durumda bilmiyorum. inşallah en kısa zamanda yerli tohuma geçilir.

5- traktör: en yerli bilinenleri tümosan, erkunt olmasına rağmen kullandıkları motor perkins olduğundan o da ithaldir. en pahalı parça motor aksamı olduğundan diğer parçaları istediğin kadar yerli yap ana maliyet motor olduğundan dolar endekslidir.

6- pulluk/saban: toprağı sürmekte kullanılan tarım aletidir. yerli üretim mevcuttur.

7- mibzer: hava yolu ile verdiği basınçtan tohumu toprağın altına saklamaya yarayan ve aynı zamanda gübre içinde kullanılan alettir. tohum ekme aracıdır. hidrolik aksamları dışında yerli üretimdir.

• DolaBoynumaReis D kullanıcısına yanıt
    Ne varsa onu söylüyorum üstüne katıp söylediğim bir şeyim yok. Önemli olan tutumlu olmak sende istediğin ne varsa ulaşabilirsin. Telefonum bilgisayarım arabam var ailemle yaşıyorum yüksek lisans yapıyorum yabancı dil biliyorum voleybol hakemiyim her ay kykdan 1000 tl para alıyorum hayat bana güzel.
  • Ben 13 senedir aynı montu giyiyorum 2005 de askerdeyken aldım

Tam kışlık altına bir gömlek giy çık dışarı banamısın demez.

Kapitalizmin kölesi olmayın aldığınız kıyafeti parçalana kadar kullanın.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Senin ciddiye alınmayacak bir çocuk olduğunu nereden bilsin. Adam sanmış o da cevap vermiş işte. Malum, oy verecek yaşta olanların yarısı belli kesim olduğundan, ciddiye alması makul.

• Ben de lcw’den bir lacivert bir mont almıştım çok sağlam kalın bir tane. 2 yıl önce kışın Slovakya’ya gittim, ben böyle mont görmedim. Gram soğuk geçirmedi, deli gibi de sıcak tuttu. 3 yıllık montumdur kendileri. Çok severim.

• Idos kullanıcısına yanıt
    Allah bereket versin. Yüksek Lisans yaptığına da inanmadım ama konu kapansın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.